Custom Text Block

Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetu

Sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit.

  • Banner

Květiny v plechovce
Květiny v plechovce

Květiny v plechovce

Květiny v plechovce jsou roztomilým dárkem co potěší snad každého. Květiny v plechovce nabízíme za velmi výhodné ceny. Vytiskněte na květiny v plechovce svou reklamu a jistě uspějete.
Active filters

Reference: canned-flower-packing-001

Květiny v plechovce

Květiny v plechovce jsou navíc v neoprenovém obalu. Tyto květiny v plechovce mohou být potištěny jakokoli reklamou. Květiny v plechovce mají plastové víčko s návodem na pěstování. Květiny v plechovce jsou roztomilý reklamní dárek.

Reference: plant052

Pivoňky v plechovce

Pivoňky v plechovce nabízíme ve 30 druzích. Pivoňky v plechovce dodáváme s hnojivem. Pivoňky v plechovce s rlznými motivy. Pivoňky v plechovce prosperují při vyšších teplotách. Pivoňky v plechovce začnou rašit za 7-15 dní. Na povrch pivoňky v plechovce je možné vytisknout reklamu.

Reference: plant001

Plechovky s květy

Plechovky s květy nabízíme ve 30 druzích. Plechovky s květy dodáváme s hnojivem. Plechovky s květy s rlznými motivy. Plechovky s květy prosperují při vyšších teplotách. Plechovky s květy začnou rašit za 7-15 dní. Na povrch plechovky s květy je možné vytisknout reklamu.

Reference: plant006

Rostliny v plechovce

Rostliny v plechovce nabízíme ve 30 druzích. Rostliny v plechovce dodáváme s hnojivem. Rostliny v plechovce nabízíme s různými motivy. Rostliny v plechovce prosperují při vyšších teplotách. Rostliny v plechovce začnou rašit za 7-15 dní. Na povrch rostlin v plechovce je možné vytisknout reklamu.

Reference: plant005

kytky

Kytky v plechovce vám nabízíme na výběr z několika druhů rostlin. Tyto kytky v plechovce jsou nejen hezkým a nevšedním dárkem, ale i skvělým reklamním předmětem.

Reference: plant007

Pomněnky v plechovce

Pomněnky v plechovce jsou překrásným dárkem. Pomněnky v plechovce mají symbolický význam. Na pomněnky v plechovce lze snadno umístit reklamní potisk. Pomněnky v plechovce začnou klíčit 7-15 dní po prvním zalití.

Reference: plant008

Narciska v plechovce

Narciska v plechovce je překrásným dárkem pro dobrou náladu. Narciska v plechovce vyklíčí v pokojových podmínkách. Na narcisky v plechovce lze snadno umístit reklamní potisk. Narciska v plechovce začne rašit7-15 dní po prvním zalití.

Reference: plant009

Aspidistra v plechovce

Aspidistra v plechovce má nádhernou růžovou barvu. Aspidistra v plechovce působí velmi exoticky a zpestří každý interiér. Na aspidistra v plechovce lze snadno umístit reklamní potisk. Aspidistra v plechovce začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.        

Reference: plant010

Karafiáty v plechovce

Karafiáty v plechovce potěší každého. Karafiáty v plechovce jsou v různých barvách. Na karafiáty v plechovce lze snadno umístit reklamní potisk. PKarafiáty v plechovce začnou rašit 7-15 dní po prvním zalití.      

Reference: plant011

Květiny v plechovce s potiskem

Květiny v plechovce s potiskem jsou dárek pro potěšení. Květiny v plechovce s potiskem druh "Cherry Blossom". Květiny v plechovce s potiskem jsou připravené na potštění vaší reklamou. Květiny v plechovce s potiskem začnou klíčit 7-15 dní po prvním zalití.  

Reference: plant012

Máta v plechovce

Máta v plechovce jsou překrásným dárkem. Máta v plechovce je krásná na pohled a její listy také můžete vyuít k uvaření čaje. Na mátu v plechovce lze snadno umístit reklamní potisk. Máta v plechovce začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.      

Reference: plant013

Geranium v plechovce

Geranium v plechovce je perfektní dárek. Na geranium v plechovce lze snadno umístit reklamní potisk. Geranium v plechovce začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.