Sportovní batoh

Sportovní batoh

BAG070203
Rating 

Pevný a lehký víceúčelový sportovní batoh určený pro pěší turistiku, dobrodružné závody a cyklistiku. Tento sportovní batoh má antibakteriální úpravu popruhů a zádového systému. Má zabudovaný 1,5 l vodní rezervoár a prodyšný systém popruhů.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Pevný a lehký víceúčelový sportovní batoh určený pro pěší turistiku, dobrodružné závody a cyklistiku. Tento sportovní batoh má antibakteriální úpravu popruhů a zádového systému. Má zabudovaný 1,5 l vodní rezervoár a prodyšný systém popruhů. Na sportovním batohu jsou použity kvalitní přezky a zipy, vnitřní bezpečností kapsa na zip, klip na blikačku, reflexní úprava.

Líbí se Vám tento sportovní batoh? Kontaktujte nís!

Product Details
BAG070203
500
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Sportovní batoh

Sportovní batoh

Pevný a lehký víceúčelový sportovní batoh určený pro pěší turistiku, dobrodružné závody a cyklistiku. Tento sportovní batoh má antibakteriální úpravu popruhů a zádového systému. Má zabudovaný 1,5 l vodní rezervoár a prodyšný systém popruhů.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: BAG070207

Batoh pro výpravy do hor

Batoh určený pro výpravy do hor je vyroben z lehkého ale vysoce odolného RipStop nylonu. Váží pouze 910 g. Batoh pro výpravy do hor nabízíme v barevné kombinaci oranžová / břidlicová.

Reference: batoh03

sportovni potreby

Mezi sportovní potřeby jistě patří i malá kapsička, do které si můžete dát své nezbytnosti, jako jsou mobilní telefon, peněženka apod. věci, které máte rádi při ruce.

Reference: BAG070214

Polyesterové batohy

Tyto polyesterové batohy jsou vyrobeny z 1000D polyesteru Oxford. Zesílené dno pro delší životnost. Prodyšný síťovaný materiál na zádech polyesterového batohu poskytne komfort každému turistovi či sportovci při každodenních aktivitách.

Reference: BAG070210

Ruksak

Pevný a lehký univerzální ruksak je určený pro pěší turistiku, dobrodružné závody nebo cyklistiku. Tento ruksak má antibakteriální úpravu popruhů a zádového systému. Má zabudovaný 1,5 l vodní rezervoár a prodyšný systém popruhů.

Reference: BAG070215

Propagační batoh Oxford

Propagační batoh Oxford je vyroben z materiálu 600D polyesteru. Propagační batoh Oxford je skvělý ke zviditelnění díky velké ploše určené k potisku.  Propagační batoh Oxford je dostupný v rúzné dvoubarevné kombinaci.

Reference: ab-27

batuzek sedy

Námi nabízený batůžek šedé barvy je velmi praktický svou velikostí, kdy se do něj vejde vše potřebné a máte to tak po ruce, tak pro svou skladnost.

Reference: BAG070205

Turistický batoh

Tento turistický batoh je kvalitně zpracován s důrazem na detaily. Mezi turisty je tento turistický batoh velmi oblíbený pro velkou kapacitu a stylový design.

Reference: BAG070211

Turistické batohy

Turistické batohy jsou vyrobeny z 1000D polyesteru Oxford, mají zesílené dno pro delší životnost. Prodyšný síťovaný materiál na zádech batohu zajístí komfort každému turistovi při každodenních aktivitách. Součástí turistických batohů jsou nastavitelné popruhy na láhev a nepromokavý obal.

Reference: BAG070206

Batoh pro kempování

Tento oranžový batoh pro kempování je zhotovený z odolného 420D polyuretanového vrstveného nylonu. Námi nabízený batoh pro kempování je voděodolný.

Reference: batoh02

batohy

Tyto batohy hranatého tvaru jsou vhodné například na cestu do města či na výlet do přírody. Je to sportovní batoh černé barvy, velkou rozepínací kapsou na přední straně a po stranách batohu dvěma přezkami, kterými si batoh utáhnete dle potřeby.

Reference: BAG070213

Reklamní batohy

Vysoce specifikované reklamní batohy s velkou kapacitou jsou navrženy pro nejrůznější příležitosti. Námi nabízené reklamní batohy jsou kvalitně zpracovány a vyznačují se dlouhou životností.

Reference: BAG070202

Batoh pro pobyt v přírodě

Vnitřní konstrukce tohoto batohu určeného pro pobyt v přírodě je vyrobena z vysoce odolného 420D polyuretanového nylonu a RipStop nylonu. Batoh pro pobyt v přírodě je voděodolný.

Reference: BAG070204

Batohy pro kempování

Batohy pro kempování jsou vyrobeny z lehkého ale vysoce odolného RipStop nylonu. Váží pouze 910 g. Batohy pro kempování nabízíme v barevné kombinaci oranžová / břidlicová.