Gravírované manžetové knoflíčky

Gravírované manžetové knoflíčky

Cufflink_009
Rating 

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto gravírované manžetové knoflíčky jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám gravírované manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto gravírované manžetové knoflíčky jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám gravírované manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání. Vaši zaměstnanci nebo obchodní partneři jistě přivítají možnost použít tyto gravírované manžetové knoflíčky při příležitosti firemního večírku nebo jiné významné události.

Product Details
Cufflink_009
100
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Gravírované manžetové knoflíčky

Gravírované manžetové knoflíčky

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto gravírované manžetové knoflíčky jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám gravírované manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: CUF0209083

Manžetové knoflíčky obdelníkové

Tyto obdelníkové manžetové knoflíčky nabízíme v různých barvách dle Vašeho přání. Vytvořte si unikátní sbírku manžetových knoflíčků dle Vašich představ. Objednejte si již nyní obdelníkové manžetové knoflíčky s Vaším oblíbeným vzorem za bezkonkurenční ceny.

Reference: CUF0209099

Zlaté manžetové knoflíčky

Tyto zlaté manžetové knoflíčky ve tvaru obdelníku jsou unikátní kombinací kvalitní nerezové oceli a černé glazury. Nabízíme i ve stříbrném provedení. Tyto zlaté manžetové knoflíčky Vám dodají eleganci a styl a jsou ideální pro všechny příležitosti formálního charakteru.

Reference: CUF0209086

Manžetové knoflíčky se čtvercovou mřížkou

Tyto jedinečné manžetové knoflíčky nabízíme v různých barvách a designech dle Vašeho přání. Vytvořte si unikátní sbírku manžetových knoflíčků dle Vašich představ. Objednejte si již nyní manžetové knoflíčky s Vaším oblíbeným vzorem za bezkonkurenční ceny.

Reference: Cufflink_018

Stylové manžetové knoflíčky

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto stylové manžetové knoflíčky jsou originálním módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání.

Reference: Cufflink_021

Manžetové knoflíčky s linkami

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto manžetové knoflíčky s linkami jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání.

Reference: CUF0209111

Manžetové knoflíčky

Tyto manžetové knoflíčky jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli. Manžetové knoflíčky obdelníkového tvaru mají jedinečný design tvořený jemnými horizontálními liniemi a výplní z modré glazury.

Reference: CUF0209094

Manžetové knoflíčky s puntíky

Tyto manžetové knoflíčky Vám zhotovíme v barvách a designech dle Vašeho přání. Vytvořte si unikátní sbírku manžetových knoflíčků dle Vašich představ. Objednejte si již nyní manžetové knoflíčky s Vaším oblíbeným vzorem za bezkonkurenční ceny.

Reference: Cufflink_006

Manžetové knoflíčky s monogramem

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto manžetové knoflíčky s monogramem jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů s monogramem dle Vašeho přání.

Reference: CUF0209105

Pánské manžetové knoflíčky

Tyto pánské manžetové knoflíčky jsou kombinací glazury a nerezové oceli. Mezi liniemi z nerezové oceli jsou vnořeny obdelníky z bílé a černé glazury. Mírné zakřivení vytváří u těchto pánských manžetových knoflíčků zakulacený vzhled.

Reference: Cufflink_024

Titanové manžetové knoflíčky

Vyrobené z kvalitního titanu, tyto manžetové knoflíčky jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám titanové manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání.

Reference: CUF0209109

Manžetové knoflíčky

Naše manžetové knoflíčky jsou vyráběny z kvalitní nerezové oceli. Tyto manžetové knoflíčky jsou čtvercového tvaru a design je tvořen výplní z různých barev. Vytvořte si unikátní sbírku manžetových knoflíčků dle Vašich představ.  

Reference: Cufflink_020

Manžetové knoflíčky se zakřivením

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto manžetové knoflíčky se zakřivením jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání.

Reference: CUF0209108

Manžetové knoflíčky s glazurou

Tyto stylové manžetové knoflíčky jsou kombinací kvalitní nerezové oceli a mřížky vyplněné modrou glazurou. Tyto manžetové knoflíčky s glazurou perfektně padnou k Vašemu formálnímu outfitu.

Reference: Cufflink_003

Manažerské manžetové knoflíčky

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto manažerské manžetové knoflíčky jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání.

Reference: CUF0209097

Klasické manžetové knoflíčky

Tyto manžetové knoflíčky nabízíme v barvách a designech dle Vašeho přání. Vytvořte si unikátní sbírku manžetových knoflíčků dle Vašich představ. Objednejte si již nyní manžetové knoflíčky s Vaším oblíbeným vzorem za bezkonkurenční ceny.