Manžetové knoflíčky s krystaly

Manžetové knoflíčky s krystaly

Cufflink_013
Rating 

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto manžetové knoflíčky s krystaly jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto manžetové knoflíčky s krystaly jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání. Vaši zaměstnanci nebo obchodní partneři jistě přivítají možnost použít tyto manžetové knoflíčky s krystaly při příležitosti firemního večírku nebo jiné významné události.

Product Details
Cufflink_013
100
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Manžetové knoflíčky s krystaly

Manžetové knoflíčky s krystaly

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto manžetové knoflíčky s krystaly jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: CUF0209097

Klasické manžetové knoflíčky

Tyto manžetové knoflíčky nabízíme v barvách a designech dle Vašeho přání. Vytvořte si unikátní sbírku manžetových knoflíčků dle Vašich představ. Objednejte si již nyní manžetové knoflíčky s Vaším oblíbeným vzorem za bezkonkurenční ceny.

Reference: CUF0209089

Stříbrné manžetové knoflíčky

Tyto stříbrné manžetové knoflíčky nabízíme v různých barvách a designech dle Vašeho přání. Vytvořte si unikátní sbírku manžetových knoflíčků dle Vašich představ. Objednejte si již nyní stříbrné manžetové knoflíčky s Vaším oblíbeným vzorem za bezkonkurenční ceny.

Reference: cuf00009

Business manžetové knoflíčky

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto business manžetové knoflíčky jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání. Vaši zaměstnanci nebo obchodní partneři jistě přivítají možnost použít tento stylový doplněk při příležitosti...

Reference: CUF0209096

Manžetové knoflíčky ve tvaru válce

Tyto manžetové knoflíčky ve tvaru válce nabízíme v barvách a designech dle Vašeho přání. Vytvořte si unikátní sbírku manžetových knoflíčků dle Vašich představ. Objednejte si již nyní manžetové knoflíčky s Vaším oblíbeným vzorem za bezkonkurenční ceny.

Reference: cuf00006

Manžetové knoflíčky ve tvaru hvězdy

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto manžetové knoflíčky ve tvaru hvězdy jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání. Vaši zaměstnanci nebo obchodní partneři jistě přivítají možnost použít tento stylový doplněk při příležitosti...

Reference: Cufflink_006

Manžetové knoflíčky s monogramem

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto manžetové knoflíčky s monogramem jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů s monogramem dle Vašeho přání.

Reference: Cufflink_025

Firemní manžetové knoflíčky

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto firemní manžetové knoflíčky jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů.

Reference: CUF0209079

Manžetové knoflíčky s černými linkami

Manžetové knoflíčky s glazurou nabízíme v různých barvách a designech dle Vašeho přání. Vytvořte si unikátní sbírku manžetových knoflíčků dle Vašich představ. Objednejte si již nyní manžetové knoflíčky s Vaším oblíbeným vzorem za bezkonkurenční ceny.

Reference: CUF0209086

Manžetové knoflíčky se čtvercovou mřížkou

Tyto jedinečné manžetové knoflíčky nabízíme v různých barvách a designech dle Vašeho přání. Vytvořte si unikátní sbírku manžetových knoflíčků dle Vašich představ. Objednejte si již nyní manžetové knoflíčky s Vaším oblíbeným vzorem za bezkonkurenční ceny.

Reference: CUF0209100

Manžetové knoflíčky na zakázku

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto manžetové knoflíčky jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám manžetové knoflíčky na zakázku - s použitím barev a tvarů dle Vašeho přání.

Reference: CUF0209083

Manžetové knoflíčky obdelníkové

Tyto obdelníkové manžetové knoflíčky nabízíme v různých barvách dle Vašeho přání. Vytvořte si unikátní sbírku manžetových knoflíčků dle Vašich představ. Objednejte si již nyní obdelníkové manžetové knoflíčky s Vaším oblíbeným vzorem za bezkonkurenční ceny.

Reference: CUF0209092

Manžetové knoflíčky s mřížkou

Tyto manžetové knoflíčky s mřížkou nabízíme v barvách dle Vašeho přání. Vytvořte si unikátní sbírku manžetových knoflíčků dle Vašich představ. Objednejte si již nyní manžetové knoflíčky s Vaším oblíbeným vzorem za bezkonkurenční ceny.

Reference: CUF0209088

Gravírované manžetové knoflíčky

Tyto gravírované manžetové knoflíčky nabízíme v různých barvách a designech dle Vašeho přání. Vytvořte si unikátní sbírku manžetových knoflíčků dle Vašich představ. Objednejte si již nyní manžetové knoflíčky s Vaším oblíbeným vzorem za bezkonkurenční ceny.