Manžetové knoflíčky s linkami

Manžetové knoflíčky s linkami

Cufflink_021
Rating 

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto manžetové knoflíčky s linkami jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto manžetové knoflíčky s linkami jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání. Vaši zaměstnanci nebo obchodní partneři jistě přivítají možnost použít tyto manžetové knoflíčky s linkami při příležitosti firemního večírku nebo jiné významné události.

Product Details
Cufflink_021
100
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Manžetové knoflíčky s linkami

Manžetové knoflíčky s linkami

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto manžetové knoflíčky s linkami jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: Cufflink_018

Stylové manžetové knoflíčky

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto stylové manžetové knoflíčky jsou originálním módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání.

Reference: CUF0209111

Manžetové knoflíčky

Tyto manžetové knoflíčky jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli. Manžetové knoflíčky obdelníkového tvaru mají jedinečný design tvořený jemnými horizontálními liniemi a výplní z modré glazury.

Reference: Cufflink_002

Manžetové knoflíčky gravírované

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto gravírované manžetové knoflíčky jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám gravírované manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání.

Reference: CUF0209104

Manžetové knoflíčky z nerez oceli

Tyto manžetové knoflíčky jsou zhotoveny z kvalitní nerezové oceli a modré glazury. Lesklá glazura protkaná čtyřmi tenkými liniemi je výrazným a stylovým prvkem těchto manžetových knoflíčků oválného tvaru.

Reference: Cufflink_013

Manžetové knoflíčky s krystaly

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto manžetové knoflíčky s krystaly jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání.

Reference: Cufflink_011

Manžetové knoflíčky s krystalem

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto manžetové knoflíčky s krystalem jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání.

Reference: CUF0209081

Růžové manžetové knoflíčky s mřížkou

Tyto manžetové knoflíčky s mřížkou nabízíme v různých barvách a designech dle Vašeho přání. Vytvořte si unikátní sbírku manžetových knoflíčků dle Vašich představ. Objednejte si již nyní manžetové knoflíčky s Vaším oblíbeným vzorem za bezkonkurenční ceny.

Reference: CUF0209092

Manžetové knoflíčky s mřížkou

Tyto manžetové knoflíčky s mřížkou nabízíme v barvách dle Vašeho přání. Vytvořte si unikátní sbírku manžetových knoflíčků dle Vašich představ. Objednejte si již nyní manžetové knoflíčky s Vaším oblíbeným vzorem za bezkonkurenční ceny.

Reference: CUF0209080

Růžové manžetové knoflíčky

Tyto manžetové knoflíčky s růžovou glazurou nabízíme v různých barvách a designech dle Vašeho přání. Vytvořte si unikátní sbírku manžetových knoflíčků dle Vašich představ. Objednejte si již nyní manžetové knoflíčky s Vaším oblíbeným vzorem za bezkonkurenční ceny.

Reference: CUF0209079

Manžetové knoflíčky s černými linkami

Manžetové knoflíčky s glazurou nabízíme v různých barvách a designech dle Vašeho přání. Vytvořte si unikátní sbírku manžetových knoflíčků dle Vašich představ. Objednejte si již nyní manžetové knoflíčky s Vaším oblíbeným vzorem za bezkonkurenční ceny.

Reference: CUF0209095

Barevné manžetové knoflíčky

Tyto manžetové knoflíčky nabízíme v barvách a designech dle Vašeho přání. Vytvořte si unikátní sbírku manžetových knoflíčků dle Vašich představ. Objednejte si již nyní manžetové knoflíčky s Vaším oblíbeným vzorem za bezkonkurenční ceny.

Reference: CUF0209082

Manžetové knoflíčky s černými linkami

Tyto manžetové knoflíčky s černými linkami nabízíme v různých barvách a designech dle Vašeho přání. Vytvořte si unikátní sbírku manžetových knoflíčků dle Vašich představ. Objednejte si již nyní manžetové knoflíčky s Vaším oblíbeným vzorem za bezkonkurenční ceny.

Reference: Cufflink_001

Módní manžetové knoflíčky

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto módní manžetové knoflíčky jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání.