Balanční míč na zakázku

Balanční míč na zakázku

fit10
Rating 
Balanční míč na zakázku je vyroben z kvalitního PVC a unese až 100 kg. Balanční míč je velmi kvalitní, a proto není možné jej lehce propíchnout. Díky cvičení na balančním míči na zakázku budete nejen pružní, ale zároveň posílíte určité partie těla.
  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Balanční míč na zakázku je vyroben z kvalitního PVC a unese až 100 kg. Balanční míč je velmi kvalitní, a proto není možné jej lehce propíchnout. Díky cvičení na balančním míči na zakázku budete nejen pružní, ale zároveň posílíte určité partie těla. Balanční míče na zakázku nabízíme v mnoha berevných provedeních. Na tyto balanční míče na zakázku vám vytiskneme vaše logo nebo reklamní slogan.

Product Details
fit10
1000
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Balanční míč na zakázku

Balanční míč na zakázku

Balanční míč na zakázku je vyroben z kvalitního PVC a unese až 100 kg. Balanční míč je velmi kvalitní, a proto není možné jej lehce propíchnout. Díky cvičení na balančním míči na zakázku budete nejen pružní, ale zároveň posílíte určité partie těla.
Write your review
16 other products in the same category:

Reference: fit13

Pilates kruh

Pilates kruh je vyroben z odpružené oceli. Pilates kruh je vybaven držadly s pěnovým polstrováním. Pilates kruh se hodí pro cílené posilování určitých částí těla.

Reference: fit9

Latexový pás

Latexový pás je pevný a má dlouhou životnost. Latexový pás nabízí tři úrovně zátěže. Sířkalatexového pásu se pohybuje v rozmezí od 0,15 - 0,65 cm.

Reference: yoga-mat-02

Gumová podložka na cvičení jógy

Gumová podložka na cvičení jógy má protiskluzový povrch, a proto je ideální jak na cvičení jógy tak na strečink. Tato vysoce kvalitní gumová podložka na cvičení jógy je dvakrát silnější než běžná podložka na jógu. Podložka je měkká a zároveň pohodlná. Gumová podložka na cvičení jógy poskytuje nejen komfort, ale i ochranu při jednotlivých pozicích v...

Reference: dumb001

Činky

Tyto originálně řešené jednoruční barevné činky mají dlouhou životnost. Tyto činky jsou ideální na posilování horní části těla, především paží, bicepsů a tricepsů. Tyto činky můžeme označit Vaším logem nebo reklamním sloganem.

Reference: fit12

Posilovací obruč

Posilovací obruč je vyrobena z odpružené oceli. Posilovací obruč je vybavena držadly s pěnovým polstrováním. Posilovací obruč se hodí pro posilování celého těla.

Reference: fit8

Pilates latexový pás

Pilates latexový pás je pevný a má dlouhou životnost. Pilates latexový pás je pevný a má dlouhou životnost. Pilates latexový pás nabízí tři úrovně zátěže. Sířka pilates latexového pásu se pohybuje v rozmezí od 0,15 - 0,65 cm.

Reference: fit4

Reklamní posilovací pružina

Reklamní posilovací pružina je vysoce kvalitní. Rukojeti reklamní posilovací pružiny jsou z EVA materiálu, jsou tedy příjemné na dotyk. Rozpínavý materiál, ze kterého je reklamní posilovací pružina vyrobena, zabraňuje jejímu nenadálému prasknutí.

Reference: yoga-mat

Promo podložka na jógu

Promo podložka na jógu má protiskluzový povrch, a proto je ideální jak na cvičení jógy tak na strečink. Tato promo podložka na jógu je dvakrát silnější než běžná podložka na jógu.Podložka je měkká a zároveň pohodlná.

Reference: yoga-mat-01

Reklamní podložka na cvičení jógy

Reklamní podložka na cvičení jógy má protiskluzový povrch, a proto je ideální jak na cvičení jógy tak na strečink. Tato vysoce kvalitní reklamní podložka na cvičení jógy je dvakrát silnější než běžná podložka na jógu. Podložka je měkká a zároveň pohodlná. Reklamní podložka na cvičení jógy poskytuje nejen komfort, ale i ochranu při jednotlivých pozicích v...

Reference: fit2

Posilovací pružina na zakázku

Posilovací pružina na zakázku je vysoce kvalitní. Rukojeti posilovací pružiny na zakázku jsou z EVA materiálu, jsou tedy příjemné na dotyk. Rozpínavý materiál, ze kterého je posilovací pružina na zakázku vyrobena, zabraňuje jejímu nenadálému prasknutí.

Reference: fit3

Propagační posilovací pružina

Propagační posilovací pružina je vysoce kvalitní. Rukojeti propagační posilovací pružinyjsou z EVA materiálu, jsou tedy příjemné na dotyk. Rozpínavý materiál, ze kterého je propagační posilovací pružina vyrobena, zabraňuje jejímu nenadálému prasknutí.

Reference: fit6

Reklamní latexový pás

Reklamní latexový pás je pevný a má dlouhou životnost. Reklamní latexový pás nabízí tři úrovně zátěže. Sířka reklamního latexového pásu se pohybuje v rozmezí od 0,15 - 0,65 cm.

Reference: fit11

Balanční míč

Balanční míč je vyroben z kvalitního PVC a unese až 100 kg. Balanční míč je velmi kvalitní, a proto není možné jej lehce propíchnout. Díky cvičení na balančním míči buete nejen pružní, ale zároveň posílíte určité partie těla.

Reference: yoga-glove

Rukavice na cvičení jógy

Rukavice na cvičení jógy jsou určené k tomu, aby zabránily vašemu uklouznutí v průběhu cvičení. Za pomoci rukavic na cvičení jógy zvládnete její cvičení na jedničku.