Šňůrka na mobilní telefon

Šňůrka na mobilní telefon

mos055
Rating 

Šňůrka na mobilní telefon je vyrobena z plastového materiálu. Šňůrku na mobilní telefon můžeme také vyrobit z jiných materiálů jakými jsou polyester, nylon nebo bavlna.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Šňůrka na mobilní telefon je vyrobena z plastového materiálu. Šňůrku na mobilní telefon můžeme také vyrobit z jiných materiálů jakými jsou polyester, nylon nebo bavlna. Šňůrky na mobilní telefon dodáváme v mnoha různých barevných provedeních. Šňůrku lze z mobilního telefonu za pomoci šroubování jednoduše odstranit. Touto šňůrkou na mobilní telefon potěšite své stávající i potenciální zákazníky.

Product Details
mos055
300
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Šňůrka na mobilní telefon

Šňůrka na mobilní telefon

Šňůrka na mobilní telefon je vyrobena z plastového materiálu. Šňůrku na mobilní telefon můžeme také vyrobit z jiných materiálů jakými jsou polyester, nylon nebo bavlna.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: meb002

lekovky

Potřebujete si sebou brát léky do práce? Pak je pro vás ideální tato naše lékovka. Lékovka je vyrobena z odolného kovu a zároveň vám poslouží jako přívěsek.

Reference: meb003

Lékovka

Kapesní lékovka ve formě přívěsku na klíče je praktickým , lehce přenosným doplňkem. Tato lékovka umožňuje uložení malého počtu léků nebo potravinových doplňků. Lékovku jednoduše připevníte ke svazku klíčů, na poutko kalhot nebo ke kabelce, batohu, apod.

Reference: sad07

Svinovací metr

Svinovací metr je z odolného kovu. Náš svinovací metr je možné potisknout reklamou. Vyzkoušejte svinovací metr pro svou propagaci - osvědčený výsledek zejména v oboru stavebním, technickém a podobně.

Reference: mos00089

Promo řetízek na mobilní telefon

Promo řetízek na mobilní telefon je vyroben z kvalitního a trvanlivého materiálu. Promo řetízek má stylový design, proto je ideálním příslušenstvím pro mobilní telefon nebo jiný digitální přístroj.

Reference: 4NO0031

Reklamní outdoorova praktická spona clip na klíče, nebo peníze

Reklamní outdoorova praktická spona clip na klíče, nebo peníze Perfektní dárek pro cestovatelský segment. Tento unikatni nenákladný dárek zaujme svojí originalitou je skladný a praktický.  Je vhodný na cestování, outdoor, camping, dílnu.   Spona se hodi na opasek nebo na kapsu a je rozšířitelná o adapter na klíče a lze jí poživat denně.

Reference: keyr007

Přívěsek reklamní

Přívěsek reklamní je skvělou dorobností pro vaší efektivní propagaci, jako reklamní dárek. Přívěsek reklamní je z kovu, na který lze umístit reklamu nebo logo. Naše přívěsky reklaní jsou za nejvýhodnější ceny.

Reference: P2

Roller

Tento roller s ocelovým lankem slouží pro připevnění permanentky. Tento roller nabízíme v různých barevných provedeních. Máte zájem o objednání těchto rollerů za příznivé ceny? Kontaktujte nás ještě dnes.

Reference: mos053

Šňůrka na mobilní telefon na míru

Šňůrka na mobilní telefon na míru je vyrobena z kovového materiálu, který zaručuje její dlouhou životnost. Šňůrka na mobilní telefon na míru slouží k připevnění a nošení mobilního telefonu tam, kde jej budete mít hned po ruce nejlépe kolem krku.

Reference: mos052

Šňůrka na mobilní telefon na zakázku

Šňůrka na mobilní telefon na zakázku vyrobena z kovového materiálu, který zaručuje její dlouhou životnost. Šňůrka na mobilní telefon na zakázku je určena k připevnění a nošení mobilního telefonu tam, kde jej budete mít hned po ruce.