Chryzantéma v plechovce

Chryzantéma v plechovce

plant024
Rating 

Chryzantéma v plechovce bude příjemným dárkem. Chryzantéma v plechovce je nachystaná na potisk Vaší reklamou. Chryzantéma v plechovce začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.

 

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Chryzantéma v plechovce bude příjemným dárkem. Chryzantéma v plechovce je nachystaná na potisk Vaší reklamou. Chryzantéma v plechovce začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.

Product Details
plant024
500
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Chryzantéma v plechovce

Chryzantéma v plechovce

Chryzantéma v plechovce bude příjemným dárkem. Chryzantéma v plechovce je nachystaná na potisk Vaší reklamou. Chryzantéma v plechovce začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.

 

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: GCMB-001

Rostlinka k vypěstování

Rostlinka k vypěstování je v průhledném plastovém obalu. Rostlinka k vypěstování může být veselým propagačním dárkem. Užijte si legraci pozorováním vývoje rostlinky k vypěstování společně s kolegy. Rostlinka k vypěstování je připravená k potištění reklamou.

Reference: plant001

Plechovky s květy

Plechovky s květy nabízíme ve 30 druzích. Plechovky s květy dodáváme s hnojivem. Plechovky s květy s rlznými motivy. Plechovky s květy prosperují při vyšších teplotách. Plechovky s květy začnou rašit za 7-15 dní. Na povrch plechovky s květy je možné vytisknout reklamu.

Reference: GCAB-002

Pomerančovník

Pomerančovník je v průhledném plastovém obalu. Pomerančovník může být veselým propagačním dárkem. Užijte si legraci pěstováním pomerančovníku společně s kolegy. Pomerančovník můžete použít k vyjádření ocenění. Na pomerančovník je možné vytisknout vzkaz.

Reference: plant014

Modřenec v plechovce s reklamou

Modřenec v plechovce s reklamou jsou překrásným dárkem. Modřenec v plechovce s reklamou připomene jaro po celý rok. Na modřenec v plechovce s reklamou lze snadno umístit propagační potisk. Modřenec v plechovce s reklamou začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.  

Reference: plant012

Máta v plechovce

Máta v plechovce jsou překrásným dárkem. Máta v plechovce je krásná na pohled a její listy také můžete vyuít k uvaření čaje. Na mátu v plechovce lze snadno umístit reklamní potisk. Máta v plechovce začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.      

Reference: plant049

Slunečnice v plechovce s potiskem

Slunečnice v plechovce s potiskem potěší každého. Na slunečnice v plechovce s potiskem lze snadno umístit reklamní potisk. Slunečnice v plechovce s potiskem začnou klíčit 7-15 dní po prvním zalití.  

Reference: plant015

Hyacint v plechovce

Hyacint v plechovce jsou překrásným dárkem co připomene jarní náladu. Hyacint v plechovce má různé barvy. Na hyacint v plechovce lze snadno umístit reklamní potisk. Hyacint v plechovce začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.  

Reference: plant043

Plechovky s květinami s potiskem

Plechovky s květinami s potiskem mohou být úspěšným reklamím dárkem. Na plechovky s květinami s potiskem lze snadno umístit reklamní potisk. Plechovky s květinami s potiskem začnou klíčit 7-15 dní po prvním zalití.  

Reference: plant004

Rostlina dýně v plechovce

Rostlina dýně v plechovce je velmi vtipný propagační dárek. Vzkoušejte si vypěstovat rostlinu dýně v plechovce. Na rostlinu dýně v plechovce lze snadno umístit reklamní potisk. Rostlina dýně v plechovce začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.

Reference: plant035

Pivoňky v plechovce s reklamou

Pivoňky v plechovce s reklamou mohou být tím správným dárkem pro Vaše klienty.  Na pivoňky v plechovce s reklamou stačí jen dotisknout Vaše logo. Pivoňky v plechovce s reklamou začnou klíčit 7-15 dní po prvním zalití.  

Reference: hophop005

Iris reklamní kytka květina v hrnečku u česká bio eko

Iris reklamní kytka květina v plecháčku česká bio eko   Iris v plecháčku  je překrásným dárkem pro dobrou náladu. Iris v plecháčku vyklíčí v pokojových podmínkách. Na Iris v plechovém hrnečku lze snadno umístit reklamní potisk nebo gravirování.  Iris v hrnečku začne rašit 7-15 dní po prvním zalití.  

Reference: plant052

Pivoňky v plechovce

Pivoňky v plechovce nabízíme ve 30 druzích. Pivoňky v plechovce dodáváme s hnojivem. Pivoňky v plechovce s rlznými motivy. Pivoňky v plechovce prosperují při vyšších teplotách. Pivoňky v plechovce začnou rašit za 7-15 dní. Na povrch pivoňky v plechovce je možné vytisknout reklamu.

Reference: plant009

Aspidistra v plechovce

Aspidistra v plechovce má nádhernou růžovou barvu. Aspidistra v plechovce působí velmi exoticky a zpestří každý interiér. Na aspidistra v plechovce lze snadno umístit reklamní potisk. Aspidistra v plechovce začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.        

Reference: plant008

Narciska v plechovce

Narciska v plechovce je překrásným dárkem pro dobrou náladu. Narciska v plechovce vyklíčí v pokojových podmínkách. Na narcisky v plechovce lze snadno umístit reklamní potisk. Narciska v plechovce začne rašit7-15 dní po prvním zalití.

Reference: plant041

Tulipán s reklamou

Tulipán s reklamou je dárek s vůní jara. Tulipán s reklamou stačí už jen potisknout logem či jiným motivem. Tulipán s reklamou začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.      

Reference: plant005

kytky

Kytky v plechovce vám nabízíme na výběr z několika druhů rostlin. Tyto kytky v plechovce jsou nejen hezkým a nevšedním dárkem, ale i skvělým reklamním předmětem.