Tulipán s reklamou

Tulipán s reklamou

plant041
Rating 

Tulipán s reklamou je dárek s vůní jara. Tulipán s reklamou stačí už jen potisknout logem či jiným motivem. Tulipán s reklamou začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.

 

 

 

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Tulipán s reklamou je dárek s vůní jara. Tulipán s reklamou stačí už jen potisknout logem či jiným motivem. Tulipán s reklamou začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.

Product Details
plant041
500
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Tulipán s reklamou

Tulipán s reklamou

Tulipán s reklamou je dárek s vůní jara. Tulipán s reklamou stačí už jen potisknout logem či jiným motivem. Tulipán s reklamou začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.

 

 

 

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: plant021

Afrikán v plechovce

Afrikán v plechovce je dárek, který potěší každého. Afrikán v plechovce má žlutou barvu. Na afrikán v plechovce lze snadno a efektně umístit reklamní potisk. Afrikán v plechovce začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.  

Reference: plant048

Petržel v plechovce s reklamou

Petržel v plechovce s reklamou je hezký dárek. Petržel v plechovce s reklamou je hezké pozorovat při růstu. Na petržel v plechovce s reklamou můžete vytisknou své logo. Petržel v plechovce s reklamou začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.  

Reference: plant012

Máta v plechovce

Máta v plechovce jsou překrásným dárkem. Máta v plechovce je krásná na pohled a její listy také můžete vyuít k uvaření čaje. Na mátu v plechovce lze snadno umístit reklamní potisk. Máta v plechovce začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.      

Reference: plant024

Chryzantéma v plechovce

Chryzantéma v plechovce bude příjemným dárkem. Chryzantéma v plechovce je nachystaná na potisk Vaší reklamou. Chryzantéma v plechovce začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.  

Reference: GCMB-001

Rostlinka k vypěstování

Rostlinka k vypěstování je v průhledném plastovém obalu. Rostlinka k vypěstování může být veselým propagačním dárkem. Užijte si legraci pozorováním vývoje rostlinky k vypěstování společně s kolegy. Rostlinka k vypěstování je připravená k potištění reklamou.

Reference: plant014

Modřenec v plechovce s reklamou

Modřenec v plechovce s reklamou jsou překrásným dárkem. Modřenec v plechovce s reklamou připomene jaro po celý rok. Na modřenec v plechovce s reklamou lze snadno umístit propagační potisk. Modřenec v plechovce s reklamou začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.  

Reference: plant006

Rostliny v plechovce

Rostliny v plechovce nabízíme ve 30 druzích. Rostliny v plechovce dodáváme s hnojivem. Rostliny v plechovce nabízíme s různými motivy. Rostliny v plechovce prosperují při vyšších teplotách. Rostliny v plechovce začnou rašit za 7-15 dní. Na povrch rostlin v plechovce je možné vytisknout reklamu.

Reference: plant034

Macešky v plechovce

Macešky v plechovce jsou překrásným dárkem. Na macešky v plechovce lze snadno umístit reklamní potisk. Macešky v plechovce jsou univerzálním propagačním dárkem. Macešky v plechovce začnou klíčit 7-15 dní po prvním zalití.  

Reference: plant038

Jahodník v plechovce

Jahodník v plechovce je vtipný dárek. Jahodník v plechovce potěší oko a časem dá sladké plody. Na jahodník v plechovce stačí už jen umístit reklamní potisk. Jahodník v plechovce začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.    

Reference: plant037

Šalvěj pro zákazníky

Šalvěj pro zákazníky jsou překrásným dárkem. Šalvěj pro zákazníky je léčivá bylina s krásnou vůní. Na šalvěj pro zákazníky stačí jen umístit reklamní potisk. Šalvěj pro zákazníky začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.  

Reference: plant035

Pivoňky v plechovce s reklamou

Pivoňky v plechovce s reklamou mohou být tím správným dárkem pro Vaše klienty.  Na pivoňky v plechovce s reklamou stačí jen dotisknout Vaše logo. Pivoňky v plechovce s reklamou začnou klíčit 7-15 dní po prvním zalití.  

Reference: plant051

Dárková levandule v plechovce

Dárková levandule v plechovce může být tím pravým potěšením pro zákazníky nebo kolegy. Dárková levandule v plechovce je připravená na potištění reklamou. Dárková levandule v plechovce začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.

Reference: plant044

Mini plechovky na květiny

Mini plechovky na květiny jsou veselý dárek. Na mini plechovky na květiny lze snadno umístit reklamní potisk. Mini plechovky na květiny začnou klíčit 7-15 dní po prvním zalití.  

Reference: plant011

Květiny v plechovce s potiskem

Květiny v plechovce s potiskem jsou dárek pro potěšení. Květiny v plechovce s potiskem druh "Cherry Blossom". Květiny v plechovce s potiskem jsou připravené na potštění vaší reklamou. Květiny v plechovce s potiskem začnou klíčit 7-15 dní po prvním zalití.  

Reference: plant045

Mimosa v plechovce s potiskem

Mimosa v plechovce s potiskem je originální dárek. Na mimosu v plechovce s potiskem lze snadno umístit reklamní potisk. Mimosa v plechovce s potiskem začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.  

Reference: plant039

Gerbera v plechovce

Gerbera v plechovce mohou být tím pravým promo dárkem. Gerbera v plechovce už jen čeká na umístění reklamního potisku. Gerbera v plechovce začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.