Reklamní sáček z netkané textilie

Reklamní sáček z netkané textilie

GS-BAG-023
Rating 

Tento reklamní sáček z netkané textilie je vyroben z recyklovatelného polypropylenu, který je šetrný k životnímu prostředí. Reklamní sáček z netkané textilie se snadno složí a skladuje.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Tento reklamní sáček z netkané textilie je vyroben z recyklovatelného polypropylenu, který je šetrný k životnímu prostředí. Reklamní sáček z netkané textilie se snadno složí a skladuje. Reklamní sáček z netkané textilie je vhodný pro propagaci firmy pro ty, kteří se chovají odpovědně k životnímu prostředí.

Prezentujte své firemní image na tomto reklamním sáčku z netkané textilie s logem.

Materiá: netkaná textílie

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE 

Product Details
GS-BAG-023
3000
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Reklamní sáček z netkané textilie

Reklamní sáček z netkané textilie

Tento reklamní sáček z netkané textilie je vyroben z recyklovatelného polypropylenu, který je šetrný k životnímu prostředí. Reklamní sáček z netkané textilie se snadno složí a skladuje.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: GS-BAG-006

Reklamní textilní taška

Tato reklamní textilní taška  je z kvalitní netkané textilie, její dno je skládací pro větší vnitřní objem. Textilní tašku vám nabízíme v několika barevných variantách, a sami si navrhněte logo, které vám natiskneme na tuto praktickou textilní tašku.

Reference: GS-BAG-018

Propagační velká taška

Tato propagační velká taška je vyrobena ze 100% polypropylenu a nabízí velkou plochu k potisku Vašeho loga či jiného motivu. Propagační velká taška z naší nabídky je perfektním nenákladným dárkem pro obchodní výstavy nebo konference.

Reference: GS-BAG-015

Velké propagační tašky

Velké propagační tašky  jsou vyrobeny z netkaného polypropylenu. Díky svým vlastnostem se velké tašky s potiskem na zakázku používají opakovaně, čímž přináší i vyšší propagační účinek.

Reference: GS-BAG-026

Reklamní netkaná taška

Tato reklamní netkaná nákupní taška je vyrobena z odolného polypropylenu s dlouhými uchy. Využijte velkou plochu určenou k potisku Vašeho loga nebo reklamy a darujte tuto reklamní netkanou tašku jako reklamní dárek.

Reference: GS-BAG-007

Textilní taška s potiskem

Textilní taška s potiskem bílé barvy je vhodná k potisku vaším logem či symbolem vaší firmy. Její plocha nabízí na výběr z několika možností, kde potisk umístit. Taška má dvě velké uši k pohodlnému nošení přes rameno.

Reference: GS-BAG-025

Promo nákupní taška

Promo nákupní taška z naší nabídky je zhotovena z netkaného materiálu, který je odolný a vhodný pro opakované používání. Tuto promo nákupní tašku Vám potiskneme firemním logem nebo reklamou.

Reference: GS-BAG-009

Propagační taška z netkané textilie

Tato propagační taška z netkané textilie je vyrobena z odolného polypropylenu s dlouhými uchy. Nabízí velkou plochou určenou k potisku Vašeho loga a reklamy, čímž je skvělým propagačním dárkem pro každého. Propagační taška z netkané textilie je pevná a lehká, vhodná pro běžné používání.

Reference: GS-BAG-014

Dárkové tašky na zakázku

Dárkové tašky na zakázku z naší nabídky jsou vyrobeny z kvalitního polypropylenu a díky svým vlastnostem mají nosnost až 10 kg. Tyto dárkové tašky na zakázku Vám dodáme s potiskem firemního loga, značky nebo jiného motivu.

Reference: GS-BAG-011

Propagační nákupní tašky

Propagační nákupní tašky jsou vyrobeny z odolného polypropylenu s uchy pro pohodlné nošení. Propagační nákupní tašky nabízejí velkou plochu určenou k potisku Vašeho firemního loga nebo reklamy.

Reference: GS-BAG-004

Taška přes rameno na zakázku

Nabízíme vám tuto plátěnou taška přes rameno na zakázku s roztomilou dekorací medvídka. Taška je vyrobená z pevné kvalitní látky a je možné nosit ji jak v ruce, tak právě přes rameno.

Reference: GS-BAG-010

Netkaná nákupní taška s potiskem

Tato netkaná nákupní taška s potiskem je vyrobena z odolného bavlněného materiálu s dlouhými uchy. Naše netkaná nákupní taška s potiskem nabízí velkou plochu k potisku Vašeho loga nebo reklamního textu, je to skvělý propagační dárek pro různé účely.

Reference: GS-BAG-020

Velké tašky s potiskem

Reklamní velké tašky s potiskem jsou vyrobeny z pevného polypropylenu, jsou pevné a dají se použít opakovaně. Tyto velké tašky na zakázku s potiskem jsou zhotoveny s dlouhými uchy, jsou tedy ideální k nošení zavěšené na rameni. 

Reference: GS-BAG-013

Reklamní nákupní tašky

Reklamní nákupní tašky jsou vyrobeny z odolného polypropylenu s dlouhými uchy. Mají velkou plochu určenou k potisku Vašeho loga nebo reklamy, proto jsou vhodné jako propagační dárek pro každého. Vyberte si z široké nabídky velikostí a barev a objednejte si reklamní nákupní tašky podle Vašeho přání.