Netkaná nákupní taška s potiskem

Netkaná nákupní taška s potiskem

GS-BAG-010
Rating 

Tato netkaná nákupní taška s potiskem je vyrobena z odolného bavlněného materiálu s dlouhými uchy. Naše netkaná nákupní taška s potiskem nabízí velkou plochu k potisku Vašeho loga nebo reklamního textu, je to skvělý propagační dárek pro různé účely.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Tato netkaná nákupní taška s potiskem je vyrobena z odolného bavlněného materiálu s dlouhými uchy. Naše netkaná nákupní taška s potiskem nabízí velkou plochu k potisku Vašeho loga nebo reklamního textu, je to skvělý propagační dárek pro různé účely. Nákupní tašku z netkané textilie s potiskemVám vyrobíme dle požadavku s možností zvolit si velikost a barvu. Kontaktujte nás! Garantujeme Vám nejnižší cenu naší nákupní tašky z netkané textilie s potiskem.

 

Materiál: netkaná nextílie

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Product Details
GS-BAG-010
3000
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Netkaná nákupní taška s potiskem

Netkaná nákupní taška s potiskem

Tato netkaná nákupní taška s potiskem je vyrobena z odolného bavlněného materiálu s dlouhými uchy. Naše netkaná nákupní taška s potiskem nabízí velkou plochu k potisku Vašeho loga nebo reklamního textu, je to skvělý propagační dárek pro různé účely.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: GS-BAG-022

Dárková taška s potiskem

Tato dárková taška z netkané textilie s potiskem je zhotovena ze 100% recyklovatelného polypropylenového materiálu, který je šetrný k řivotnímu prostředí. Prostorná netkaná dárková taška s potiskem je nápadná velkými klínky, které upravují dno tašky.

Reference: GS-BAG-024

Netkané polypropylenové tašky na zakázku

Netkané polypropylenové tašky na zakázku z naší nabídky jsou odolné a lehké. Tašky jsou navrženy v zelené barvě s vlastní volbou uspořádání potisku. Tyto netkané polypropylenové tašky na zakázku jsou pratelné, vhodné k běžnému nošení.

Reference: GS-BAG-014

Dárkové tašky na zakázku

Dárkové tašky na zakázku z naší nabídky jsou vyrobeny z kvalitního polypropylenu a díky svým vlastnostem mají nosnost až 10 kg. Tyto dárkové tašky na zakázku Vám dodáme s potiskem firemního loga, značky nebo jiného motivu.

Reference: GS-BAG-026

Reklamní netkaná taška

Tato reklamní netkaná nákupní taška je vyrobena z odolného polypropylenu s dlouhými uchy. Využijte velkou plochu určenou k potisku Vašeho loga nebo reklamy a darujte tuto reklamní netkanou tašku jako reklamní dárek.

Reference: GS-BAG-009

Propagační taška z netkané textilie

Tato propagační taška z netkané textilie je vyrobena z odolného polypropylenu s dlouhými uchy. Nabízí velkou plochou určenou k potisku Vašeho loga a reklamy, čímž je skvělým propagačním dárkem pro každého. Propagační taška z netkané textilie je pevná a lehká, vhodná pro běžné používání.

Reference: GS-BAG-019

Reklamní velká taška

Reklamní velká taška je vyrobena z pevného polypropylenu, je pevná a dá se použít opakovaně. Tato velká taška na zakázku je zhotovena s dlouhými uchy, je tedy ideální k nošení zavěšená na rameni.

Reference: GS-BAG-007

Textilní taška s potiskem

Textilní taška s potiskem bílé barvy je vhodná k potisku vaším logem či symbolem vaší firmy. Její plocha nabízí na výběr z několika možností, kde potisk umístit. Taška má dvě velké uši k pohodlnému nošení přes rameno.

Reference: GS-BAG-004

Taška přes rameno na zakázku

Nabízíme vám tuto plátěnou taška přes rameno na zakázku s roztomilou dekorací medvídka. Taška je vyrobená z pevné kvalitní látky a je možné nosit ji jak v ruce, tak právě přes rameno.

Reference: GS-BAG-018

Propagační velká taška

Tato propagační velká taška je vyrobena ze 100% polypropylenu a nabízí velkou plochu k potisku Vašeho loga či jiného motivu. Propagační velká taška z naší nabídky je perfektním nenákladným dárkem pro obchodní výstavy nebo konference.

Reference: GS-BAG-020

Velké tašky s potiskem

Reklamní velké tašky s potiskem jsou vyrobeny z pevného polypropylenu, jsou pevné a dají se použít opakovaně. Tyto velké tašky na zakázku s potiskem jsou zhotoveny s dlouhými uchy, jsou tedy ideální k nošení zavěšené na rameni. 

Reference: GS-BAG-006

Reklamní textilní taška

Tato reklamní textilní taška  je z kvalitní netkané textilie, její dno je skládací pro větší vnitřní objem. Textilní tašku vám nabízíme v několika barevných variantách, a sami si navrhněte logo, které vám natiskneme na tuto praktickou textilní tašku.

Reference: GS-BAG-013

Reklamní nákupní tašky

Reklamní nákupní tašky jsou vyrobeny z odolného polypropylenu s dlouhými uchy. Mají velkou plochu určenou k potisku Vašeho loga nebo reklamy, proto jsou vhodné jako propagační dárek pro každého. Vyberte si z široké nabídky velikostí a barev a objednejte si reklamní nákupní tašky podle Vašeho přání.

Reference: GS-BAG-016

Velká taška s potiskem značky

Tato velká netkaná taška z potiskem značky je vyrobena ze 100% polypropylenového materiálu, který je šetrný k životnímu prostředí. Prostorná velká taška s potiskem značky je nápadná velkými klínky, které  upravují dno tašky.