Propagační dárkové tašky na láhev

Propagační dárkové tašky na láhev

GS-BAG-043
Rating 

Tento druh 280 g propagačnch dárkových tašek na láheve v červené barvě upoutá pozornost svým noblesním vzhledem. Dlouhé, úzké propagační dárkové tašky na láhve jsou perfektním obalem pro láhev vína pro firemní party a ochutnávky vína.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Tento druh 280 g propagačnch dárkových tašek na láheve v červené barvě upoutá pozornost svým noblesním vzhledem. Dlouhé, úzké propagační dárkové tašky na láhve jsou perfektním obalem pro láhev vína pro firemní party a ochutnávky vína. Díky jedinečným bavlněným držadlům a potisku Vašeho loga působí tyto dárkové tašky na víno mimořádně kvalitně.

 

Materiál: papír

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Product Details
GS-BAG-043
1000
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Propagační dárkové tašky na láhev

Propagační dárkové tašky na láhev

Tento druh 280 g propagačnch dárkových tašek na láheve v červené barvě upoutá pozornost svým noblesním vzhledem. Dlouhé, úzké propagační dárkové tašky na láhve jsou perfektním obalem pro láhev vína pro firemní party a ochutnávky vína.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: GS-BAG-030

Promo taška z hnědého papíru

Promo tašky z hnědého papíru na zakázku jsou levné, praktické, mají silné rukojeti a jsou šetrné k životnímu prostředí. Promo tašky z hnědého papíru jsou vyrobeny z recyklovaného papíru.

Reference: GS-BAG-044

Promo dárková taška

Tato šikovná promo dárková taška s puntíky v zářivých barvách je vyrobena z kvalitního papíru. Tuto promo papírovou dárkovou tašku můžete použít pro balení dárku při firemních oslavách, tombolu nebo pokud chcete obdarovat zaměstnance.

Reference: GS-BAG-036

Lesklá reklamní dárková taška

Lesklá reklamní dárková taška z naší nabídky je vyrobena z kvalitního papíru, který je pevný a odolný a tašku tak využijete opakovaně. Lesklá reklamní dárková taška je nejlepším způsobem jak se zbavit starostí o balení dárku a přesto obdarovat krásně zabaleným dárkem.

Reference: GS-BAG-042

Papírová taška s vysekávanými uchy

Papírová taška z naší nabídky je vyrobena ze 100% recyklovatelného papíru, čímž šetří životní prostředí. Díky modernímu květinovému potisku a unikátním vysekávaným držadlům působí tato papírová taška svěže a kvalitně.

Reference: GS-BAG-027

Reklamní nákupní tašky

Naše papírové reklamní nákupní tašky mají jednoduchý design, bavlněná držadla a jsou vyrobeny z bílého sulfátového papíru. Tyto elegantní reklamní nákupní tašky jsou pevné a za nízkou cenu poskytují velkou plochu ke zviditelnění Vašeho loga, značky nebo reklamy.

Reference: GS-BAG-035

Papírové tašky s logem

Naše reklamní tašky s logem jsou vyrobeny z recyklovatelného papíru a jsou cenově výhodné pro nejrůznější propagační aktivity. Tyto elegantní papírové tašky s logem díky své grafické úpravě upoutají pozornost při reklamních kampaních.

Reference: GS-BAG-038

Luxusní papírové tašky na zakázku

Námi nabízené luxusní papírové tašky na zakázku jsou vyrobeny z kvalitního hnědého kraftového papíru. Nezáleží na tom, jakým oborem se Vaše firma zabývá a při jakých příležitostech se chcete prezentovat, dobrou volbou ke zviditelnění image Vaší firmy jsou naše Luxusní papírové tašky na zakázku s potiskem loga, reklamního nebo jiného textu. Luxusní...

Reference: GS-BAG-033

Papírová taška s potiskem

Reklamní papírová taška s potiskem z naší nabídky je na trhu velmi oblíbená, protože je vyrobena z recyklovatelného papíru. Nabízíme širokou řadu papírových tašek s potiskem.

Reference: GS-BAG-041

Slavnostní dárková taška

Slavnostní dárková taška z naší nabídky je vyrobena ze 100% recyklovatelného papíru a je určena k balení vánočních nebo jiných slavnostních dárků pro Vaše přátele, rodinu nebo kolegy. Na tuto slavnostní dárkovou tašku dokážeme natisknout libovolný motiv podle Vašeho přání.

Reference: GS-BAG-039

Dárková nákupní taška

Naše dárková nákupní taška je vyrobena z recyklovatelného papíru, je jednoduchého designu a má dvě bavlněná držadla. Tato perfektní laminovaná dárková nákupní taška poskytuje za nízkou cenu velkou plochu ke zviditelnění Vašeho loga nebo značky.

Reference: GS-BAG-040

Papírové tašky s logem na zakázku

Naše papírové tašky s logem na zakázku jsou na trhu velmi oblíbené, protože se dají použít opakovaně. Tyto krásné papírové tašky z kraftu jsou pevné a odolné. Díky tomu jsou skvělé využitelné jako nákupní tašky, tašky na výstavy nebo jako tašky pro procházky městem.

Reference: GS-BAG-037

Papírová taška na zakázku

Naše nákupní papírová taška na zakázku je zhotovena z bílého kartonového papíru s matnou laminací a má držadla z pevné grogénové stuhy. V naší nabídce najdete tašky z kraftového papíru, tašky s kroucenými držadly, s bavlněnými držadly nebo s vysekávanými uchy.