Pero s logem

Pero s logem

pen010
Rating 

Pero s logem je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Pero s logem má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Pera s logem dodáváme v různých velikostech a barvách.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Pero s logem je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Pero s logem má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Pera s logem dodáváme v různých velikostech a barvách. Pero s logem je zaručeně nejlepším propagačním předmětem. Na zakázku vám na tato pera vytiskneme nejenom vaše firemní logo. Máte o tato promo plastová pera zájem? Neváhejte a kontaktujte naše obchodní zástupce.

Product Details
pen010
2000
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Pero s logem

Pero s logem

Pero s logem je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Pero s logem má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Pera s logem dodáváme v různých velikostech a barvách.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: pen021-1

Propiska

Tato kovová propiska ve stříbrné barvě je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tuto propisku můžete nosit vždy při sobě. Máte zájem o objednání těchto propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Reference: pen001

Pultové pero

Pultové pero dodáváme v červené, žluté, tmavě modré, světle modré, vínové, černé, šedé a oranžové barvě. Pultové pero je perfektním propagačním předmětem. Na zakázku vám napultové pero vytiskneme vaše logo nebo reklamní slogan.

Reference: pen009

Tužka

Tato tužka vyrobená z kvalitního plastu ve dvoubarevném provedení je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tuto tužku nabízíme v různých barvách a provedeních. Máte zájem o objednání těchto tužek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Reference: plastbag02psen

Propiska

Tato propiska představuje levný a efektivní nástroj pro prezentaci Vaší firmy nebo produktů. Vyberte si propisku požadované barvy a tvaru, zašlete nám Vaše logo nebo reklamní text, a o zbytek se postaráme my. Neváhejte a objednejte si ještě dnes propisky za bezkonkurenční ceny.

Reference: pen005

Propiska

Tato plastová propiska jednoduchého designu je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto propisky nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Reference: pen007

Propisovačka

Tato propisovačka v matném provedení je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto propisovačky nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto propisovaček? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Reference: pen013

Propagační kuličkové pero

Propagační kuličkové pero je vyrobeno z kvalitního materiálu. Propagační kuličkové peroje šetrné k životnímu prostředí. Propagační kuličkové pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

Reference: pen020-1

Propiska kovová

Tato propiska kovová je cenově příznivou a zároveň velmi stylovou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tato propiska kovová je vyrobena z kvalitního a vysoce odolného  kovu a vyniká svým originálním designem. Máte zájem o objednání těchto kovových propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Reference: pen009

Promo kuličkové pero

Promo kuličkové pero je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Promo kuličkové pero má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Promo kuličkové pero dodáváme v různých velikostech, tvarech a barvách. Promo kuličkové pero je zaručeně nejlepším propagačním předmětem.

Reference: pen008

Psací pero

Psací pero je vyrobeno z kvalitního materiálu. Psací pero se hodí jako propagační přemět na různé konference, výstavy a jiné akce.

Reference: pen017

Propiska plastová

Tyto plastové propisky ve dvoubarevném provedení jsou levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto plastové propisky nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto plastových propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Reference: pen101

Originální propisky

Tyto originální propisky ve tvaru golfových holí představují cenově výhodný a efektivní nástroj pro prezentaci Vaší firmy nebo produktů.  Tyto propisky mohou sloužit jako originální reklamní dárek pro Vaše zaměstnance nebo obchodní partnery. Zašlete nám Vaše logo nebo reklamní text, a o zbytek se postaráme my. Neváhejte a objednejte si ještě dnes tyto...

Reference: pen016

Propiska plastová

Tato plastová propiska je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto plastové propisky nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto plastových propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Reference: pen006

Promo pero

Promo pero je vyrobeno z kvalitního materiálu, šetrného k životnímu prostředí. Promo pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

Reference: pen019-1

Propisovací pera

Tato propisovací pera jsou vyrobena z kvalitního kovu, mají jednoduchý, stylový design a jsou ideální pro reklamní účely. Tato propisovací pera označíme Vaším logem či reklamním textem, a vy se tak nesmazatelně zapíšete do paměti Vašich zákazníků.. Chcete-li získat tato propisovací pera za nejlepší ceny, neváhejte nás kontaktovat.