Taška na piknik s chlazením

Taška na piknik s chlazením

picnic8
Rating 

Taška na piknik s chlazením s oddělenými přihládkami vám zaručí, že se jídlo nesmíchá.Taška na piknik s chlazením je kompaktní a vejde se do ní občerstvení dvě osoby. Taška na piknik je dodávána se vším co na správný piknik potřebujete, abyste si jej náležitě užili.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Popis tašky na piknik s chlazením

1. Materiál: Polyester s aluminiovou výstelkou

2. Dvě oddělené chladící části

3. AM/FM stereo přijímač v přední kapse 20 plechovek

4. Extra audio cabel na CD/MP3 přehrávač

5. Zdroj: 9V DC baterie nebo adapte (není součástí tašky)

6. Kapaciata: 16l/20 plechovek

7. Obsah:

2 x 150 ml chladící blok

1 x radio FM/AM

 

Taška na piknik s chlazením s oddělenými přihládkami vám zaručí, že se jídlo nesmíchá. Taška na piknik s chlazením je kompaktní a vejde se do ní občerstvení dvě osoby. Taška na piknik je dodávána se vším co na správný piknik potřebujete, abyste si jej náležitě užili.

Product Details
picnic8
500
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Taška na piknik s chlazením

Taška na piknik s chlazením

Taška na piknik s chlazením s oddělenými přihládkami vám zaručí, že se jídlo nesmíchá.Taška na piknik s chlazením je kompaktní a vejde se do ní občerstvení dvě osoby. Taška na piknik je dodávána se vším co na správný piknik potřebujete, abyste si jej náležitě užili.

Write your review
12 other products in the same category:

Reference: picnic2

Taška na piknik

Taška na piknik s oddělenými přihládkami vám zaručí, že se jídlo nesmíchá. Taška na piknik je kompaktní a vejde se do ní občerstvení pro dva lidi. Taška na piknik je dodávána se vším co na správný piknik potřebujete.

Reference: picnic7

Promo taška na piknik

Promo taška na piknik s oddělenými přihládkami vám zaručí, že se jídlo nesmíchá. Promo taška na piknik je kompaktní a vejde se do ní občerstvení dvě osoby. Promo taška na piknik je dodávána se vším co na správný piknik potřebujete, abyste si jej náležitě užili.

Reference: picnic9

Reklamní ledové kostky ocelové, chladící / mrazící, kameny do pití, drinků, nápojů, whisky, alkoholu

Reklamní ocelové kostky jsou dobrým reklamním dárkem, který jistě nadchne svou originalitou. Ocelové ledové kostky ocelové, chladící / mrazící, kameny do pití, drinků, nápojů, whisky, alkoholu jsou skvělým způsobem, jak ochladit Váš nápoj bez toho, aby se naředil vodou po rozpuštěné kostce ledu.  reklamní dárek s velmi douhou životností.  

Reference: GS-COFF-005

Reklamní nerezový ocelový mini plecháček šálek na espresso

Reklamní plecháček velmi dobrý poměr vnímané hodnoty vůči ceně. Vhodný na espresso, nebo panaka při kempování, offroad dovolené nebo na lodi. Malý nerezový nerozbitný plecháček by měl patřit mezi Vaší povinnou výbavu. Malý plechový mini hrnek díky svému objemu hravě nahradní i velký panák. Primárně je plecháček určen na espresso, ale může se hodit na...

Reference: GS-COFF-006

Reklamni nerezová nerozbitná ocelová vinná sklenička / pohár na bílé víno

Reklamni nerezová nerozbitná ocelová vinná sklenička / pohár na nožičce na víno jako VIP luxusní dárek. Idealní luxuxsní VIP dárek .  Může být vkusným designovým doplnkem domácnosti nebo i praktickou nádobou. Pokud vaši zákazníci mají styl a chtejí si vychutnat víno z hezkeho pohárku i nacestách určitě ocení tento nerozbitný poharek a jeho luxusní...

Reference: GS-HP 009

Přenosný outdoorový promo ohřívač dětských jídel

Přenosný outdoorový promo ohřívač dětských jídel   Reklamní ohřívače v zakázkovém tvaru pomáhají vytvářet reklamní přeměty s vysokou vnímanou hodnotou. Na obrázku vidíte zakázkový ohřívač, který ocení každá matka, která na delší prochazce řeší problém jak ohřát svému potomkovi jídlo. S tímto ohřívačem není pak odkazána na ochotu kaváren, nebo...

Reference: picnic5

Piknik - taška na víno

Piknik - taška na víno nalezne využití při různých příležitostech. Piknik - taška na víno je ideálním propagačním předmětem pro vaše stávající i budoucí zákazníky.

Reference: picnic3

Reklamní taška na piknik

Reklamní taška na piknik s oddělenými přihládkami vám zaručí, že se jídlo nesmíchá.Reklamní taška na piknik je kompaktní a vejde se do ní občerstvení pro čtyři lidi. Reklamní taška na piknik je dodávána se vším co na správný piknik potřebujete, abyste si jej náležitě vychutnali.

Reference: picnic6

Promo batoh na piknik

Promo batoh na piknik je kompaktní a vejde se do něj vybavení na piknik až pro 4 osoby. Oddělené přihládky zabraňují smíchání jídla. Promo batoh na piknik je dodáván se vším, co na správný piknik potřebujete.

Reference: picnic4

Reklamní batoh na piknik

Reklamní batoh na piknik je kompaktní a vejde se do něj vybavení na piknik až pro 4 osoby. Oddělené přihládky zabraňují smíchání jídla. Reklamní batoh na piknik je dodáván se vším, co na správný piknik potřebujete.

Reference: picnic1

Batoh na piknik

Batoh na piknik s oddělenými přihládkami vám zaručí, že se jídlo nesmíchá. Batoh na piknik je kompaktní a vejde se do něho občerstvení pro dva lidi. Batoh na piknik je dodáván se vším co na správný piknik potřebujete.