Přívěsek na mobilní telefon - burský ořech

Přívěsek na mobilní telefon - burský ořech

PCH081215
Rating 

Přívěsek na mobilní telefon - burský ořech je cenově výhodný. Přívěsek na mobilní telefon ve tvaru burského ořechu je ideálním reklamním předmětem na různých akcích.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Přívěsek na mobilní telefon - burský ořech je cenově výhodný. Přívěsek na mobilní telefon ve tvaru burského ořechu je ideálním reklamním předmětem na různých akcích. Poku nevíte, čím své zákazníky obdarovat, proč ne právě tímto přívěskem na mobilní telefon ve tvaru burského ořechu?

Product Details
PCH081215
300
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Přívěsek na mobilní telefon - burský ořech

Přívěsek na mobilní telefon - burský ořech

Přívěsek na mobilní telefon - burský ořech je cenově výhodný. Přívěsek na mobilní telefon ve tvaru burského ořechu je ideálním reklamním předmětem na různých akcích.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: PCH081228

Přívěsek na mobilní telefon - grilované kuře

Přívěsek na mobilní telefon ve tvaru grilovaného kuřete je nejen hezký, ale při pohledu na něj se vám začnou sbíhat sliny. Přívěsek na mobilní telefon - grilované kuře je ideálním reklamním předmětem do řeznictví, restaurace nebo stánku s rychlým občerstvením.

Reference: mos047

Přívěsky na mobilní telefony s potiskem

Přívěsky na mobilní telefony s potiskem jsou vyrobeny z velmi kvalitního materiálu, který zaručuje jejich dlouhou životnost. Přívěsky na mobilní telefony s potiskem dodáváme v různých tvarech, barvách a velikostech dle přání zákazníka.

Reference: 4OS0019

Ski roller

Tento barevný ski roller určitě nepřehlédnete. Tento lyžařský roller s veselým dětským motivem je vhodný k připevnění permanentky. Tento ski roller je praktickou pomůckou, zároveň může být vhodným reklamním dárkem.

Reference: mos076

Přívěsek na mobily

Přívěsek na mobily je skvělou dorobností pro vaší efektivní propagaci, jako reklamní dárek. Přívěsek na mobily je nádobka s květinou uvnitř. Přívěsek na mobily je z odolného plastu. Naše přívěsky na mobily jsou za nejvýhodnější ceny.

Reference: 4OS0028

Přívěsek Číňanka velká milá

Přívěsek Číňanka velká milá - přívěsek s motivem malé Číňanky. Přívěsek Číňanka velká milá je z odolného plastu s kroužkem na klíče. Tento přívěsek Číňanka velká milá se hodí k ozdobení mobilu nebo klíčů.

Reference: mos050

Reklamní přívěsky na mobilní telefony

Reklamní přívěsky na mobilní telefony jsou vyrobeny z velmi kvalitního materiálu, který zaručuje jejich dlouhou životnost. Reklamní přívěsky na mobilní telefony dodáváme v různých tvarech, barvách a velikostech dle přání zákazníka.

Reference: PCH081216

Přívěsek na mobilní telefon - slanina

Přívěsek na mobilní telefon ve tvaru slaniny je nejen hezký, ale při pohledu na něj se vám začnou sbíhat sliny. Přívěsek na mobilní telefon - slanina je ideálním reklamním předmětem do řeznictví, restaurace nebo stánku s rychlým občerstvením.

Reference: PCH081226

Přívěsek na mobilní telefon - kuře

Přívěsek na mobilní telefon ve tvaru kuřete je nejen hezký, ale při pohledu na něj se vám začnou sbíhat sliny. Přívěsek na mobilní telefon - kuře je ideálním reklamním předmětem do řeznictví, restaurace nebo stánku s rychlým občerstvením.

Reference: keyr004

Přívěsky

Přívěsky jsou skvělou dorobností pro vaší efektivní propagaci, jako reklamní dárek. Přívěsky je možné použít na klíče, na batoh a podobně. Přívěsky jsou z odolného plastu. Naše přívěsky jsou za nejvýhodnější ceny.

Reference: keyr003

Privěsek na klice

Přívěsek na klíče je skvělou dorobností pro vaší efektivní propagaci, jako reklamní dárek. Přívěsek na klíče je z odolného plastu. Naše přívěsky na klíče jsou za nejvýhodnější ceny.

Reference: 4NO0030

Reklamní bezpečnostní multifunkční kladívko a řezák na pásy a píštalka, přívěsek

Reklamní bezpečnostní multifunkční kladívko a řezák na pásy a píštalka, přívěsek     Bezpečnostní multifunkční kladívko s řezákem pásu a píštalka je praktickým vybavením Vašeho vozu. Námi dodávaný řezák pásů s kladívkem na rozbití skla obsahuje i píšťalku pro přivolání pomoci a je v provedení přívěsku na klíče. Pokud jej umístíte na klíč od vozu, bude...