Přívěsek na mobilní telefon - brokolice

Přívěsek na mobilní telefon - brokolice

PCH081218
Rating 

Nabízíme mnoho reklamních šňůrek a přívěsků na mobilní telefony. Přívěsek na mobilní telefon - brokolice se hodí do stánků a restaurací s rychlým občerstvením nebo do obchodu s ovocem a zelenou.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Nabízíme mnoho reklamních šňůrek a přívěsků na mobilní telefony. Přívěsek na mobilní telefon - brokolice se hodí do stánků a restaurací s rychlým občerstvením nebo do obchodu s ovocem a zelenou. Díky tomuto dárku v podobě přívěsku na mobilní telefon - brokolice zaručeně zvýšíte své tržby.

Product Details
PCH081218
300
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Přívěsek na mobilní telefon - brokolice

Přívěsek na mobilní telefon - brokolice

Nabízíme mnoho reklamních šňůrek a přívěsků na mobilní telefony. Přívěsek na mobilní telefon - brokolice se hodí do stánků a restaurací s rychlým občerstvením nebo do obchodu s ovocem a zelenou.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: 4OS0018

Roller

Tento barevný roller určitě nepřehlédnete. Tento lyžařský roller s dětským motivem je vhodný k připevnění permanentky. Tento roller je praktickou pomůckou, zároveň může být vhodným reklamním dárkem.

Reference: PCH081227

Reklamní přívěsek na telefon - jahodová sušenka

Reklamní přívěsek na telefon - jahodová sušenka je ideálním reklamním předmětem, pokud uvádíte na trh nový druh sušenek. Dokažte svým zákazníkům, že si jich ceníte tím, že jim dáte malou pozornost v podobě reklaního přívěsku na mobilní telefon - jahodové sušenky.

Reference: keyr005

Přívěsek

Přívěsek je skvělou dorobností pro vaší efektivní propagaci, jako reklamní dárek. Přívěsek je možné použít na klíče, na batoh a podobně. Přívěsek je z odolného plastu. Naše přívěsky jsou za nejvýhodnější ceny.

Reference: mos049

Přívěsky na mobilní telefony na míru

Přívěsky na mobilní telefony s logem jsou vyrobeny z velmi kvalitního materiálu, který zaručuje jejich dlouhou životnost. Věnujte svým zákazníkům přívěsky na mobilní telefony s logem a ukažte jim, že si jich vážíte.

Reference: mos024

Plastové šňůrky na mobilní telefony na míru

Plastové šňůrky na mobilní telefony na míru jsou vyrobeny z velmi kvalitního materiálu, který zaručuje jejich dlouhou životnost. Plastové šňůrky na mobilní telefony na míru dodáváme v různých tvarech, barvách a velikostech dle přání zákazníka.

Reference: PCH081231

Přívěsek na mobilní telefon - dort

Přívěsek na mobilní telefon ve tvaru dortu je ideálním reklamním předmětem do pekáren a cukráren. Pokud chcete udělat na své zákazníky dojem proč ne právě tím, že jim jako malý dárek dáte přívěsek na mobilní telefon ve tvaru dortu?

Reference: 4NO0030

Reklamní bezpečnostní multifunkční kladívko a řezák na pásy a píštalka, přívěsek

Reklamní bezpečnostní multifunkční kladívko a řezák na pásy a píštalka, přívěsek     Bezpečnostní multifunkční kladívko s řezákem pásu a píštalka je praktickým vybavením Vašeho vozu. Námi dodávaný řezák pásů s kladívkem na rozbití skla obsahuje i píšťalku pro přivolání pomoci a je v provedení přívěsku na klíče. Pokud jej umístíte na klíč od vozu, bude...

Reference: mos029

Reklamní plastové šňůrky na mobilní telefony

Reklamní plastové šňůrky na mobilní telefony jsou vyrobeny z velmi kvalitního materiálu, který zaručuje jejich dlouhou životnost. Díky svému stylovému designu jsou reklamní plastové šňůrky nejlepším příslušenstvím nejen pro mobilní telefony, ale i jiné digitální přístroje.

Reference: mos023

Plastové šňůrky na mobilní telefony na zakázku

Plastové šňůrky na mobilní telefony na zakázku jsou díky svému stylovému designu jsou nejlepším příslušenstvím pro mobilní telefony nebo jiné digitální příástroje. Věnujte svým zákazníkům plastové šňůrky na mobilní telefony na zakázku a ukažte jim, že si jich vážíte.

Reference: 4OS0030

Přívěsek Číňanka velká šibalka

Přívěsek Číňanka velká šibalka - přívěsek s motivem malé Číňanky. Přívěsek Číňanka velká šibalka je z odolného plastu s kroužkem na klíče. Tento přívěsek Číňanka velká šibalka se hodí k ozdobení mobilu nebo klíčů.

Reference: 4OS0022

Přívěsek Číňanka

Přívěsek Číňanka - přívěsek s motivem malé Číňanky. Přívěsek Číňanka je z odolného plastu s ouškem. Tento přívěsek Číňanka se hodí k ozdobení mobilu nebo klíčů.