Promo přívěsek na telefon - sušenka

Promo přívěsek na telefon - sušenka

PCH081223
Rating 

Promo přívěsek na telefon - sušenka je ideálním reklamním předmětem, pokud uvádíte na trh nový druh sušenek. Na zakázku dodáváme promo přívěsky v různých tvarech a barvách.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Promo přívěsek na telefon - sušenka je ideálním reklamním předmětem, pokud uvádíte na trh nový druh sušenek. Promo přívěsek na mobilní telefon - sušenka zaručeně upoutá pozornost. Dokažte svým zákazníkům, že si jich ceníte tím, že jim dáte malou pozornost v podobě přívěsku na mobilní telefon - sušenky. Na zakázku dodáváme promo přívěsky v různých tvarech a barvách.

Product Details
PCH081223
300
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Promo přívěsek na telefon - sušenka

Promo přívěsek na telefon - sušenka

Promo přívěsek na telefon - sušenka je ideálním reklamním předmětem, pokud uvádíte na trh nový druh sušenek. Na zakázku dodáváme promo přívěsky v různých tvarech a barvách.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: mos030

Šňůrky k mobilům

Šňůrky k mobilům v různých provedeních. Šňůrky k mobilům jsou veliké akorát pro zachycení mobilu na zápěstí. Vyzkoušejte šňůrky k mobilům pro svou propagaci. Kontaktujte nás pro specifikaci objednávky.

Reference: cm

Model auta

Zejména pány potěší model auta jako přívěsek. Model auta lze nosit na klíčích nebo na mobilu. Model auta je v různých barvách a nabíce jsou různé značky aut. Vyzkoušejte model auta jako dárek.

Reference: PCH081216

Přívěsek na mobilní telefon - slanina

Přívěsek na mobilní telefon ve tvaru slaniny je nejen hezký, ale při pohledu na něj se vám začnou sbíhat sliny. Přívěsek na mobilní telefon - slanina je ideálním reklamním předmětem do řeznictví, restaurace nebo stánku s rychlým občerstvením.

Reference: mos050

Reklamní přívěsky na mobilní telefony

Reklamní přívěsky na mobilní telefony jsou vyrobeny z velmi kvalitního materiálu, který zaručuje jejich dlouhou životnost. Reklamní přívěsky na mobilní telefony dodáváme v různých tvarech, barvách a velikostech dle přání zákazníka.

Reference: mos047

Přívěsky na mobilní telefony s potiskem

Přívěsky na mobilní telefony s potiskem jsou vyrobeny z velmi kvalitního materiálu, který zaručuje jejich dlouhou životnost. Přívěsky na mobilní telefony s potiskem dodáváme v různých tvarech, barvách a velikostech dle přání zákazníka.

Reference: 4OS0032

Přívěsek - Číňanka malá 1

Přívěsek - Číňanka malá 1 na klíče nebo k mobilu. Přívěsek - Číňanka malá 1 je z odolného plastu s poutkem na uchycení. Tento Přívěsek - Číňanka malá 1 nabízíme s různými motivy.

Reference: PCH081231

Přívěsek na mobilní telefon - dort

Přívěsek na mobilní telefon ve tvaru dortu je ideálním reklamním předmětem do pekáren a cukráren. Pokud chcete udělat na své zákazníky dojem proč ne právě tím, že jim jako malý dárek dáte přívěsek na mobilní telefon ve tvaru dortu?

Reference: 4NO0030

Reklamní bezpečnostní multifunkční kladívko a řezák na pásy a píštalka, přívěsek

Reklamní bezpečnostní multifunkční kladívko a řezák na pásy a píštalka, přívěsek     Bezpečnostní multifunkční kladívko s řezákem pásu a píštalka je praktickým vybavením Vašeho vozu. Námi dodávaný řezák pásů s kladívkem na rozbití skla obsahuje i píšťalku pro přivolání pomoci a je v provedení přívěsku na klíče. Pokud jej umístíte na klíč od vozu, bude...

Reference: PCH081226

Přívěsek na mobilní telefon - kuře

Přívěsek na mobilní telefon ve tvaru kuřete je nejen hezký, ale při pohledu na něj se vám začnou sbíhat sliny. Přívěsek na mobilní telefon - kuře je ideálním reklamním předmětem do řeznictví, restaurace nebo stánku s rychlým občerstvením.

Reference: 4OS0019

Ski roller

Tento barevný ski roller určitě nepřehlédnete. Tento lyžařský roller s veselým dětským motivem je vhodný k připevnění permanentky. Tento ski roller je praktickou pomůckou, zároveň může být vhodným reklamním dárkem.

Reference: 4OS0029

Přívěsek Číňanka velká vysmátá

Přívěsek Číňanka velká vysmátá - přívěsek s motivem malé Číňanky. Přívěsek Číňanka velká vysmátá je z odolného plastu s kroužkem na klíče. Tento přívěsek Číňanka velká vysmátá se hodí k ozdobení mobilu nebo klíčů.