3D klíčenka s otvírákem

3D klíčenka s otvírákem

3D_keychain002
Rating 

3D klíčenka s otvírákem má praktické použití. Je kombinací klíčenky a otvíráku na pivo.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

3D klíčenka s otvírákem má praktické použití. Je kombinací klíčenky a otvíráku na pivo. Kdykoliv dostanete chuť na pivo, pohotově si ho otevřete s naší 3D klíčenkou s otvírákem.

Product Details
3D_keychain002
1000
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

3D klíčenka s otvírákem

3D klíčenka s otvírákem

3D klíčenka s otvírákem má praktické použití. Je kombinací klíčenky a otvíráku na pivo.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: kr-23

Klíčenka

Tato klíčenka z umělé hmoty působí netradičně a stylově. Tuto klíčenku můžeme označit Vaším firemním logem nebo reklamním textem, může tedy sloužit jako zajímavý reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto klíčenek? Neváhejte náš kontaktovat.

Reference: 4OS0021

Plastový přívěsek se žetonem

Tento plastový přívěsek se žetonem je praktickým reklamním dárkem pro muže i ženy. Tento plastový přívěsek se žetonem označíme Vaším firemním logem. Tyto plastové přívěsky nabízíme v různých barvách.

Reference: 3D_keychain007

3D klíčenka

3D klíčenka pomůže vybudovat silné povědomí o značce u široké veřejnosti. Můžete použít fotografii Vašeho výrobku jako 3D obrázek nebo Vám vyrobíme tuto 3D klíčenku na zakázku ve tvaru Vašeho výrobku.

Reference: 3D_keychain003

3D přívěsky na klíče

3D přívěsky na klíče jsou na trhu velmi oblíbené. Jsou malé, snadno se nosí a dobře reprezentují. 3D přívěsky na klíče přináší spoustu vhodných příležitostí k použití.

Reference: kr-7

Umělohmotná klíčenka

Umělohmotná klíčenka je ideální drobností pro vaší efektivní propagaci, jako reklamní dárek. Umělohmotná klíčenka je z odolného plastu. Tato umělohmotná klíčenka je připravená na potištění reklamou.

Reference: 4OS0016

Navíjecí přívěsek

Tento navíjecí přívěsek slouží pro připevnění permanentky. Tento navíjecí přívěsek nabízíme v různých barevných provedeních. Máte zájem o objednání těchto navíjecích přívěsků za příznivé ceny? Kontaktujte nás ještě dnes.

Reference: 3D_keychain005

3D reklamní klíčenky

3D reklamní klíčenky jsou praktickým a šikovným dárkem. 3D reklamní klíčenky můžete použít jak pro nošení klíčů, tak pro reklamní příležitosti.

Reference: 3D_keychain010

3D klíčenky na zakázku

3D klíčenky na zakázku jsou ideálním dárkem pro reklamní příležitosti. Na 3D klíčenky na zakázku můžete použít jakoukoliv informaci či nápis, čímž docílíte neočekávaného efektu Vašich reklamních kampaní.

Reference: toy102

Průhledná klíčenka

Tyto průhledné klíčenky jsou ideální pro reklamní příležitosti. Tyto průhledné klíčenky nabízíme v různých velikostech a tvarech. Tyto průhledné klíčenky jsou vhodné k vložení fotografie. Chcete získat více informací o průhledných klíčenkách za skvělou cenu? Kontaktujte náš prodejní tým.