Prstový maňásek plyšový

Prstový maňásek plyšový

toy00043
Rating 

Plyšový prstový maňásek hrocha je ideální hračkou pro malé děti.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Plyšový prstový maňásek hrocha je ideální hračkou pro malé děti.

Product Details
toy00043
3000
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Prstový maňásek plyšový

Prstový maňásek plyšový

Plyšový prstový maňásek hrocha je ideální hračkou pro malé děti.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: toy00052

Plyšové zvířátko

Toto roztomilé plyšové zvířátko slouží jako přívěsek na klíče. Toto zvířátko můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto přívěsků na klíče ve tvaru zvířátka? Neváhejte kontaktovat naše prodejní oddělení ještě dnes.

Reference: toy029

Veselý plyšový tučňák

Naší novou plyšovou hračkou je veselý tučňák s rozcuchem a velkýma žlutýma nohama, který je na trhu hojně prodávanou plyšovou hračkou.   Udělejte radost dětem či svým blízkým.

Reference: N1

Zvírátko plyšové

Toto roztomilé zvířátko plyšové slouží jako přívěsek na klíče. Toto plyšové zvířátko můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto plyšových zvířátek? Neváhejte kontaktovat naše prodejní oddělení ještě dnes.

Reference: toy037

Plyšový medvěd v námořnickém

Plyšového medvěda v námořnickém máme ve dvou barevných variantách a to světle hnědé a šedé barvy. Oba plyšoví medvědi mají pruhovaná trika a čepici. Mohou být vhodným dárkem pro přátele při výjimečných příležitostech.

Reference: toy006

Plyšový medvídek

Tento plyšový medvídek slouží jako přívěsek na klíče. Tohoto plyšového medvídka můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto plyšových medvídků? Neváhejte kontaktovat naše prodejní oddělení ještě dnes.

Reference: td-2

Hračka plyšová - slon

Tato plyšová hračka - slon je doplňkem, který rozveselí a zaujme. Tuto plyšovou hračku - slona můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto plyšových hraček ve tvaru slona? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Reference: toy028

Plyšová žabka

Zelená plyšová žabka je vyroben ze sametově měkkého plyšového materiálu velmi příjemným na dotek a odolná vůči ušpinění. Tato žabka potěší každého bez ohledu na věk.

Reference: hipp01

Plyšová hračka

Tato plyšová hračka slouží jako přívěsek na klíče. Tuto plyšovou hračku můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto plyšových hraček? Neváhejte kontaktovat naše prodejní oddělení ještě dnes.

Reference: toy041

Plyšový medvídci vánoční

Plyšoví medvídci mají šálu a čepici symbolizující advent a vánoce. Naši vánoční plyšoví medvídci jsou skvělý jako dekorace na vánoce nebo i jako dárek dětem. Medvídci jsou vyplněný měkoučkým materiálem.

Reference: toy00058

Opice

Tato roztomilá plyšová opice slouží jako přívěsek na klíče. Tuto opici můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto přívěsků na klíče ve tvaru opice? Neváhejte kontaktovat naše prodejní oddělení ještě dnes.

Reference: toy007

Plyšová hračka

Tato roztomilá plyšová hračka je ideální k použití jako přívěsek na klíče. Tuto plyšovou hračku můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto plyšových hraček? Neváhejte kontaktovat naše prodejní oddělení ještě dnes.

Reference: toy001

Plyšový pes

Tento plyšový pes je doplňkem, který rozveselí a zaujme. Tohoto plyšového psa můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto plyšových hraček ve tvaru psa ? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Reference: toy00060

plysak na prst

Veselý plyšák na prst- maňásek s oblíbeným motivem zvířátka na výběr z několika druhů. Skvělá hračka pro děti. Plyšáka natáhnete na prst a pak ovládáte ručičky a hlavičku.

Reference: toy013

Prasátko

Toto roztomilé plyšové prasátko slouží jako přívěsek na klíče. Toto prasátko můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto přívěsků na klíče ve tvaru prasátka? Neváhejte kontaktovat naše prodejní oddělení ještě dnes.