Malá plyšová opička

Malá plyšová opička

toy00044
Rating 

Malá plyšová opička s barevnou šálou kolem krku je hezkým dárkem pro děti.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Malá plyšová opička s barevnou šálou kolem krku je hezkým dárkem pro děti.

Product Details
toy00044
3000
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Malá plyšová opička

Malá plyšová opička

Malá plyšová opička s barevnou šálou kolem krku je hezkým dárkem pro děti.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: toy007

Plyšová hračka

Tato roztomilá plyšová hračka je ideální k použití jako přívěsek na klíče. Tuto plyšovou hračku můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto plyšových hraček? Neváhejte kontaktovat naše prodejní oddělení ještě dnes.

Reference: toy022

Smrtka

Tato hračka - smrtka slouží jako přívěsek na klíče. Tuto plyšovou hračku - smrtku můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto plyšových hraček? Neváhejte kontaktovat naše prodejní oddělení ještě dnes.

Reference: td-1

Hračka plyšová - pes

Tato plyšová hračka - pes je doplňkem, který rozveselí a zaujme. Tuto plyšovou hračku - psa můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto plyšových hraček ve tvaru psa ? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Reference: toy-051

Reklamní plyšový medvídek

Tento krásný reklamní plyšový medvídek s motýlkem kolem krku je vyroben z kvalitního a měkoučkého plyše. Firemní logo, značku či grafiku pro propagační účely můžeme natisknout na medvídkova reklamního motýlka. Pokud se vám nelíbí tisk na motýlka můžeme reklamního plyšového medvídka jen označit vaší značkou.

Reference: toy030

Plyšový psík

Náš plyšový psík je vhodný jako dárek k svátku, narozeninám či k vánocům. Nabízíme vám tedy luxusní plyšovou hračku vynikající kvality a skvělé ceny.

Reference: toy00048

Plyšový medvěd s šálou kolem krku

Nyní máme na skladě luxusní plyšové medvídky s šálou kolem krku nabízené za 9.59 USD/ks. Vaše logo, značku či grafický návrh můžeme vyšít na medvídkovu šálu. Medvídek je vyroben z kvalitního měkoučkého plyše. Skvělý dárek pro přátele i rodinu.

Reference: toy00053

Slunce

Toto malá klíčenka ve tvaru slunce je doplňkem, který vykouzlí úsměv na Vašich rtech. Tento přívěsek ve tvaru slunce můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto přívěsků na klíče ve tvaru slunce? Neváhejte kontaktovat naše prodejní oddělení ještě dnes.

Reference: toy00044

Hračka na prst

Toto malá hračka na prst je doplňkem, který rozveselí a zaujme. Tuto hračku na prst můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto hraček na prst? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Reference: hipp04

Hroši

Tito plyšoví hroši vyrobeni z velmi jemného plyše Vás spolehlivě rozveselí. Tyto plyšové hrochy můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, mohou tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto plyšových hrochů?

Reference: toy003

Přívěsek pes

Tento roztomilý plyšový pes slouží jako přívěsek na klíče. Tento přívěsek ve tvaru psa můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto přívěsků na klíče ve tvaru psa? Neváhejte kontaktovat naše prodejní oddělení ještě dnes.

Reference: toy028

Plyšová žabka

Zelená plyšová žabka je vyroben ze sametově měkkého plyšového materiálu velmi příjemným na dotek a odolná vůči ušpinění. Tato žabka potěší každého bez ohledu na věk.

Reference: toy001

Plyšový pes

Tento plyšový pes je doplňkem, který rozveselí a zaujme. Tohoto plyšového psa můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto plyšových hraček ve tvaru psa ? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Reference: hipp05

Hrošíci

Tito plyšoví hrošíci vyrobeni z velmi jemného plyše Vás spolehlivě rozveselí. Tyto plyšové hrošíky můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, mohou tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto plyšových hrošíků?