Promo silikonové náramky

Promo silikonové náramky

GS-SLCB-010
Rating 

Promo silikonové náramky jsou oblíbeným reklamním předmětem. Logo nebo slogan se do promo silikonového náramku vyryje a poté se vyplní jinou barvou.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Promo silikonové náramky jsou oblíbeným reklamním předmětem. Hodí se na různé propagační, sportovní či kulturní akce. Logo nebo slogan se do reklamního silikonového náramku vyryje a poté se vyplní jinou barvou. Promo silikonové náramky zaručeně upoutají pozornost.

Materiál: 100% silikon

CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Product Details
GS-SLCB-010
1000
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Promo silikonové náramky

Promo silikonové náramky

Promo silikonové náramky jsou oblíbeným reklamním předmětem. Logo nebo slogan se do promo silikonového náramku vyryje a poté se vyplní jinou barvou.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: GS-SLCB-024

Popisovatelné gumové náramky ze silikonu s logem

Popisovatelné gumové náramky ze silikonu s logem. Tyto originální produkty jsou idealním reklamním produktem, ale jsou i velmi oblibené i jako suvenýr. Náramky je možné brandovat na zakazku a lze zakázkově upravovat jejich tvar i velikost. Lze volně kombinovat popisovatelné pole s textem, nebo ražbou na naramku.

Reference: GS-SILP-007

Firemní silikonové podložky pod myš s logem

Firemní silikonové podložky pod myš s logem jsou vyrobeny ze 100% silikonu a tkaniny. Firemní silikonové podložky pod myš s logem mohou být na zakázku v jakémkoliv tvaru, velikosti a s potiskem – například logem, sloganem, obrázkem. Vytvořte vlastní unikátní firemní silikonové podložky pod myš pro své pracovníky.

Reference: GS-SILP-011

reklamní gumové hodinky Jelly

Reklamní gumové hodinky Jelly zná snad každý. Reklamní gumové hodinky Jelly mají čtvercový ciferník a jejich design je zcela unisex. Reklamní gumové hodinky Jelly si získaly oblibu mezi všemi věkovými kategoriemi, dětmi, muži a ženami. Reklamní gumové hodinky Jelly s kvalitním strojkem Quartz. Gumové hodinky Jelly opatřete vlastním logem a získáte...

Reference: GS-SLCB-028

Gumový reklamní zumba náramek na míru s tiskem

Gumový reklamní zumba náramek na míru s tiskem. S nadsázkou můžeme říct že naše výrobní možnosti jsou limitované pouze Vaší fantazií. Zde je přiklad možné realizace kreativního zadání. Tento gumový reklamní zumba náramek na míru s tiskem je vyroben ze 100 procentního silikonu.

Reference: GS-SLCB-011

3D silikonové náramky na zakázku

3D silikonové náramky na zakázku vyrábíme ze silikonu 100% kvality. Tvar 3D silikonového náramku na zakázku se přizpůsobuje představám zákazníků. Barvy se do 3D silikonového náramku na zakázku vstřikují přímo.

Reference: GS-SLCB-018

Reklamní gumový náramek

Reklamní gumový náramek se skládá z jednotlivých barevných segmentů, které na sebe navazují. Barvy se navzájem nemísí ani se do sebe navzájem nevpíjí. Na zakázku vám reklamní gumové náramky vyrobíme v barevném provedení, které vám bude vyhovovat.

Reference: GS-SLCB-030

Široké silikonové náramky

Tyto široké silikonové náramky mohou na zakázku nést Vaše logo či slogan dle Vašeho přání. Široké silikonové náramky na zakázku patří mezi hity a jsou oblíbené.