Promo tkaná šňůra na zápěstí

Promo tkaná šňůra na zápěstí

mos072
Rating 

Promo tkané šňůry na zápěstí dodáváme v různých barevných provedeních. Promo tkané šňůry na zápěstí nabízíme za výhodné ceny.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Promo tkané šňůry na zápěstí dodáváme v různých barevných provedeních. Promo tkané šňůry na zápěstí jsou vybaveny plastovým úchytem, který slouží k připnutí nabo odepnutí mobilního telefonu. Promo tkané šňůry na zápěstí nabízíme za výhodné ceny.

Product Details
mos072
300
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Promo tkaná šňůra na zápěstí

Promo tkaná šňůra na zápěstí

Promo tkané šňůry na zápěstí dodáváme v různých barevných provedeních. Promo tkané šňůry na zápěstí nabízíme za výhodné ceny.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: mos013

Šňůrky k mobilním telefonům

Šňůrky k mobilním telefonům nabízíe za nejlepší ceny. Šňůrky k mobilním telefonům jsou vhodné k potištění reklamou. Šňůrky k mobilním telefonům slouží pro zavěšení přehrávače, mobilního telefonu nebo klíčů na krk. Vyzkoušejte tuto oblíbenou šňůrky k mobilním telefonům jako reklamní dárek.

Reference: mos022

Šňůrky a řetízky na mobil

Šňůrky a řetízky na mobil v různých provedeních za skvělé ceny. Šňůrky a řetízky na mobil jsou vhodné k potištění reklamou. Šňůrky a řetízky na mobil pro zavěšení mobilního telefonu nebo mp3 přehrávače na krk. Vyzkoušejte šňůrky a řetízky na mobilpro svou propagaci. Kontaktujte nás pro specifikaci objednávky.

Reference: mos071

Reklamní tkaná šňůra na zápěstí

Reklamní tkané šňůry na zápěstí dodáváme ve třech různých barevných provedeních. Reklamní tkané šňůry na zápěstí jsou vybaveny plastovým úchytem, který slouží k připnutí nabo odepnutí mobilního telefonu.

Reference: mos060

Šňůra na mobilní telefon

Šňůru na mobilní telefon vyrábíme z polyesteru, nylonu, bavlny nebo jiného materiálu podle vašeho přání. Šňůra je vybavena kovovou karabinkou pro jednoduché zavěšení mobilního telefonu. Nabízíme širokou škálu barev, ve kterých jsme schopni šňůru na mobilní telefon dodat.

Reference: mos062

Reklamní šňůra na mobilní telefon na zakázku

Reklamní šňůra na mobilní telefon se nosí kolem krku. Reklamní šňůra na mobilní telefon je na jedné straně opatřená karabinou pro jednoduché připevnění mobilního telefonu. Neváhejte a objednejte si reklamní šňůry na mobilní telefony pro své zákazníky a zaměstanace.

Reference: cr-1

Šňůra pro mobilní telefon

Šňůra pro mobilní telefon jen u nás za nejlepší ceny. BEz potisku je možné dodat i menší množství šňůr pro mobilní telefon. Cena potiskuza šňůru pro mobilní telefon je zahrnuta v cene. Šňůra pro mobilní telefon v různých barvách a provedeních podle vašich přání.

Reference: mos00077

Šňůra na MP3

Nabízíme šňůry na MP3 za skvělé ceny. Darujte svým stáváajícícm i potenciálním zákazníkům šňůry na MP3 a ukažte jim, že si jich vážíte.

Reference: mos058

Propagační šňůra na mobilní telefon

Propagační šňůra na mobilní telefon byla vyrobena jako příslušenství nejen pro mobilní telefony. Kovová karabinka umožňuje snadné připnutí telefonu k promo šňůře. Propagační šňůrou na mobilní telefon své zákazníky určitě potěšíte.

Reference: mos007

Promo tkané šňůry na zakázku

Promo tkané šňůry na zakázku jsou ideálním reklamním předmětem pro jakoukoli reklamní kampaň. Věnujte svým zákazníkům promo tkané šnůry na mobilní telefony na zakázku a ukažte jim, že si jich opravdu vážíte.

Reference: mos010

Šňůrky na iPod

Šňůrky na iPod nebo na mobil za skvělé ceny. Naše šňůrky na iPod je možné potisknout reklamou. Šňůrky na iPod slouží pro zavěšení přehrávače, mobilního telefonu nebo klíčů na krk. Vyzkoušejte tuto oblíbené šňůrky na iPod pro svou propagaci.