Promo tkaná šňůra na mobilní telefon

Promo tkaná šňůra na mobilní telefon

mos067
Rating 

Promo tkaná šňůra na mobilní telefon je určena k zavěšení na krk. Promo tkaná šňůra na mobilní telefon je vybavena plastovou šňůrkou na jednoduché připevnění nebo odepnutí mobilního telefonu.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Promo tkaná šňůra na mobilní telefon je určena k zavěšení na krk. Promo tkaná šňůra na mobilní telefon je vybavena plastovou šňůrkou na jednoduché připevnění nebo odepnutí mobilního telefonu. Promo tkané šňůry na mobilní telefon dodáváme v různých barvách a velikostech dle vašeho přání.

Product Details
mos067
300
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Promo tkaná šňůra na mobilní telefon

Promo tkaná šňůra na mobilní telefon

Promo tkaná šňůra na mobilní telefon je určena k zavěšení na krk. Promo tkaná šňůra na mobilní telefon je vybavena plastovou šňůrkou na jednoduché připevnění nebo odepnutí mobilního telefonu.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: mos004

Provázky k mobilům

Provázky k mobilům jen u nás za nejlepší ceny. Provázky k mobilům jsou vhodné pro potisk reklamou. Provázky k mobilům v různých barvách a provedeních podle vašich přání.

Reference: mos009

Reklamní šňůrka

Reklamní šňůrka na mobil za skvělé ceny. Naše reklamní šňůrka je vhodná k potištění reklamou. Reklamní šňůrky slouží pro zavěšení mobilního telefonu nebo mp3 přehrávače na krk. Vyzkoušejte tuto oblíbenou reklamní šňůrku pro svou propagaci.

Reference: mos022

Šňůrky a řetízky na mobil

Šňůrky a řetízky na mobil v různých provedeních za skvělé ceny. Šňůrky a řetízky na mobil jsou vhodné k potištění reklamou. Šňůrky a řetízky na mobil pro zavěšení mobilního telefonu nebo mp3 přehrávače na krk. Vyzkoušejte šňůrky a řetízky na mobilpro svou propagaci. Kontaktujte nás pro specifikaci objednávky.

Reference: mos061

Reklamní šňůra na mobilní telefon

Reklamní šňůra na mobilní telefon se nosí kolem krku. Reklamní šňůra na mobilní telefon je na jedné straně opatřená karabinou pro jednoduché připevnění mobilního telefonu. Díky naší tkané šňůře budete mít telefon vždy při ruce.

Reference: mos00076

Promo šňůra na krk

Promo šňůru na krk je možné vyrobit z polyesteru, nylonu, bavlny nebo jiného materiálu dle vašeho přání. Promo šňůry na krk nabízíme v pantonových barvách. Jsme schopni se přizpůsobit jakékoli specifikaci barev. Vaše firemní logo nebo reklamní slogan vytiskneme na promo šňůru na krk přesně podle vašich představ. Nabízíme screen print, gumový potisk,...

Reference: mos066

Tkaný přívěsek na mobilní telefon

Tkaný přívěsek na mobilní telefon je velmi často využíván pro různé reklamní kampaně či propagační akce. Tkaný přívěsek na mobilní telefon je vybaven plastovou šňůrkou na připnutí nebo odepnutí mobilního telefonu.

Reference: mos011

Šňůrka na přehrávač

Šňůrka na přehrávač nebo na mobil za skvělé ceny. Tuto šňůrku na přehrávač je možné potisknout reklamou. Šňůrka na přehrávač slouží pro zavěšení přehrávače, mobilního telefonu nebo klíčů na krk. Vyzkoušejte tuto oblíbenou šňůrku na přehrávač jako reklamní dárek.

Reference: mos002

Provázek na telefon

Provázek na telefon jen u nás za nejlepší ceny. Provázek na telefon je vhodný pro potisk reklamou. Provázek na telefon v různých barvách a provedeních podle vašich přání.

Reference: mos065

Tkané šňůry na mobilní telefony na míru

Tkané šňůry na mobilní telefony na míru dodáváme v různých barvách. Tkané šňůry na mobilní telefony na míru jsou vybaveny jednoduchým připínáním na mobilní telefon. Ten můžete kdykoli připnout nebo odepnout aniž byste museli tkanou šňůru na mobilní telefonsundávat z krku.

Reference: mos007

Promo tkané šňůry na zakázku

Promo tkané šňůry na zakázku jsou ideálním reklamním předmětem pro jakoukoli reklamní kampaň. Věnujte svým zákazníkům promo tkané šnůry na mobilní telefony na zakázku a ukažte jim, že si jich opravdu vážíte.

Reference: mos060

Šňůra na mobilní telefon

Šňůru na mobilní telefon vyrábíme z polyesteru, nylonu, bavlny nebo jiného materiálu podle vašeho přání. Šňůra je vybavena kovovou karabinkou pro jednoduché zavěšení mobilního telefonu. Nabízíme širokou škálu barev, ve kterých jsme schopni šňůru na mobilní telefon dodat.