Reklamní tkaná šňůra na mobilní telefon

Reklamní tkaná šňůra na mobilní telefon

mos070
Rating 

Reklamní tkaná šňůra na mobilní telefon je určena k zavěšení na krk. Reklamní tkané šňůry na mobilní telefony dodáváme v různých barvách a velikostech dle vašeho přání.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Reklamní tkaná šňůra na mobilní telefon je určena k zavěšení na krk. Reklamní tkaná šňůra na mobilní telefon je vybavena plastovou šňůrkou na jednoduché připevnění nebo odepnutí mobilního telefonu. Reklamní tkané šňůry na mobilní telefony dodáváme v různých barvách a velikostech dle vašeho přání.

Product Details
mos070
300
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Reklamní tkaná šňůra na mobilní telefon

Reklamní tkaná šňůra na mobilní telefon

Reklamní tkaná šňůra na mobilní telefon je určena k zavěšení na krk. Reklamní tkané šňůry na mobilní telefony dodáváme v různých barvách a velikostech dle vašeho přání.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: mos059

Tkaná šňůra na mobilní telefon

Tkaná šňůra na mobilní telefon se nosí kolem krku. Tkaná šňůra na mobilní telefon je na jedné straně opatřená karabinou pro jednoduché připevnění mobilního telefonu. Díky naší tkané šňůře budete mít telefon vždy při ruce.

Reference: mos066

Tkaný přívěsek na mobilní telefon

Tkaný přívěsek na mobilní telefon je velmi často využíván pro různé reklamní kampaně či propagační akce. Tkaný přívěsek na mobilní telefon je vybaven plastovou šňůrkou na připnutí nebo odepnutí mobilního telefonu.

Reference: mos026

Šňůrky na krk

Šňůrky na krk v různých provedeních. Šňůrky na krk pro zavěšení mobilního telefonu.  Vyzkoušejte šňůrky na krk pro svou propagaci. Kontaktujte nás pro specifikaci objednávky.

Reference: mos00075

Šňůra na krk

Propagační šňůru na krk lze vyrobit z polyesteru, nylonu nebo bavlny. Tyto propagační sňůry na krk nabízíme v pantonových barvách. Vaše logo vytiskneme na šňůru přesně podle Vašich představ.

Reference: mos072

Šňůrka k telefonu

Šňůrka k telefonu v různých provedeních. Šňůrka k telefonu vhodná k potištění reklamou. Šňůrka k telefonu pro zavěšení mobilního telefonu nebo mp3 přehrávače na zápěstí. Vyzkoušejte šňůrku k telefonu pro svou propagaci. Kontaktujte nás pro specifikaci objednávky.

Reference: cr-1

Šňůra pro mobilní telefon

Šňůra pro mobilní telefon jen u nás za nejlepší ceny. BEz potisku je možné dodat i menší množství šňůr pro mobilní telefon. Cena potiskuza šňůru pro mobilní telefon je zahrnuta v cene. Šňůra pro mobilní telefon v různých barvách a provedeních podle vašich přání.

Reference: mos061

Reklamní šňůra na mobilní telefon

Reklamní šňůra na mobilní telefon se nosí kolem krku. Reklamní šňůra na mobilní telefon je na jedné straně opatřená karabinou pro jednoduché připevnění mobilního telefonu. Díky naší tkané šňůře budete mít telefon vždy při ruce.

Reference: mos058

Propagační šňůra na mobilní telefon

Propagační šňůra na mobilní telefon byla vyrobena jako příslušenství nejen pro mobilní telefony. Kovová karabinka umožňuje snadné připnutí telefonu k promo šňůře. Propagační šňůrou na mobilní telefon své zákazníky určitě potěšíte.

Reference: 4OS0031

Šňůra na mobilní telefon

Šňůra na mobilní telefon jen u nás za nejlepší ceny. Šňůra na mobilní telefon v různých barvách. Cena je kalkulována včetně potisku. Šňůra na mobilní telefon slouží pro zavěšení přehrávače, mobilního telefonu nebo klíčů na krk. Tato šňůra na mobilní telefon může být tím pravým reklamním předmětem.

Reference: mos005

Provázek na mobilní telefon

Provázek na mobilní telefon jen u nás za nejlepší ceny. Provázek na mobilní telefon je vhodný pro potisk reklamou. Provázek na mobilní telefon v provedeních podle vašich přání.Pro objednávku nás kontaktujte.

Reference: mos064

Šňůra na mobilní telefon s potiskem

Šňůra na mobilní telefon s potiskem vám umožní mít telefon vždy při ruce. Díky šňůře na mobilní telefon s potiskem máte při práci obě ruce volné. Tyto šňůry na mobilní telefony s potiskem nabízíme v různých barvách a velikostech.