Propagační tkaná šňůra na zápěstí

Propagační tkaná šňůra na zápěstí

mos073
Rating 

Díky propagačním tkaným šňůrám na zápěstí budete mít svůj telefon vždy při ruce. Propagační tkané šňůry na zápěstí nabízíme za výhodné ceny.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Díky propagačním tkaným šňůrám na zápěstí budete mít svůj telefon vždy při ruce. Propagační tkané šňůry na zápěstí dodáváme v nejenom černém barevném provedení. Propagační tkané šňůry na zápěstí nabízíme za výhodné ceny.

Product Details
mos073
300
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Propagační tkaná šňůra na zápěstí

Propagační tkaná šňůra na zápěstí

Díky propagačním tkaným šňůrám na zápěstí budete mít svůj telefon vždy při ruce. Propagační tkané šňůry na zápěstí nabízíme za výhodné ceny.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: mos003

Provázek na mobil

Provázek na mobil jen u nás za nejlepší ceny. Provázek na mobil je vhodný pro potisk reklamou. Provázek na mobil v různých barvách a provedeních podle vašich přání.

Reference: mos061

Reklamní šňůra na mobilní telefon

Reklamní šňůra na mobilní telefon se nosí kolem krku. Reklamní šňůra na mobilní telefon je na jedné straně opatřená karabinou pro jednoduché připevnění mobilního telefonu. Díky naší tkané šňůře budete mít telefon vždy při ruce.

Reference: mos00075

Šňůra na krk

Propagační šňůru na krk lze vyrobit z polyesteru, nylonu nebo bavlny. Tyto propagační sňůry na krk nabízíme v pantonových barvách. Vaše logo vytiskneme na šňůru přesně podle Vašich představ.

Reference: mos072

Šňůrka k telefonu

Šňůrka k telefonu v různých provedeních. Šňůrka k telefonu vhodná k potištění reklamou. Šňůrka k telefonu pro zavěšení mobilního telefonu nebo mp3 přehrávače na zápěstí. Vyzkoušejte šňůrku k telefonu pro svou propagaci. Kontaktujte nás pro specifikaci objednávky.

Reference: mos014

Šňůry na mobily

Šňůry na mobily jen u nás za nejlepší ceny. Šňůry na mobily v různých barvách a provedeních podle vašich přání. Naše šňůry na mobily mohou být tím pravým reklamním předmětem pro vás.

Reference: mos010

Šňůrky na iPod

Šňůrky na iPod nebo na mobil za skvělé ceny. Naše šňůrky na iPod je možné potisknout reklamou. Šňůrky na iPod slouží pro zavěšení přehrávače, mobilního telefonu nebo klíčů na krk. Vyzkoušejte tuto oblíbené šňůrky na iPod pro svou propagaci.

Reference: mos022

Šňůrky a řetízky na mobil

Šňůrky a řetízky na mobil v různých provedeních za skvělé ceny. Šňůrky a řetízky na mobil jsou vhodné k potištění reklamou. Šňůrky a řetízky na mobil pro zavěšení mobilního telefonu nebo mp3 přehrávače na krk. Vyzkoušejte šňůrky a řetízky na mobilpro svou propagaci. Kontaktujte nás pro specifikaci objednávky.

Reference: mos057

Promo šňůra na mobilní telefon

Promo šňůra na mobilní telefon byla vyrobena jako příslušenství nejen pro mobilní telefony. Kovová karabinka umožňuje snadné připnutí telefonu k promo šňůře. Neváhejte a kontaktujte nás se svou bojednávkou na promo šňůry na mobilní telefony.

Reference: mos007

Šňůrky na mobil

Barevné šňůrky na mobil na mobil za skvělé ceny. Tyto šňůrky na mobil jsou vhodné k potištění reklamou. Šňůrky na mobil slouží pro zavěšení mobilního telefonu nebo mp3 přehrávače na krk. Vyzkoušejte naše šňůrky na mobil pro svou propagaci. Kontaktujte nás pro specifikaci objednávky.

Reference: mos062

Reklamní šňůra na mobilní telefon na zakázku

Reklamní šňůra na mobilní telefon se nosí kolem krku. Reklamní šňůra na mobilní telefon je na jedné straně opatřená karabinou pro jednoduché připevnění mobilního telefonu. Neváhejte a objednejte si reklamní šňůry na mobilní telefony pro své zákazníky a zaměstanace.

Reference: mos074

Šňůrka

Šňůrka v různých provedeních. Šňůrka vhodná k potištění reklamou. Šňůrka pro zavěšení mobilního telefonu. Vyzkoušejte šňůrku pro svou propagaci. Kontaktujte nás pro specifikaci objednávky.