Šňůra na mobilní telefon na míru

Šňůra na mobilní telefon na míru

mos002
Rating 

Šňůry na mobilní telefon na míru nyní dodáváme za skvělé ceny. Zadejte nám svou objednávku na šňůry na mobilní telefony na míru a potěšte jimi své stávající i potenciální zákazníky.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Popis šňůry na mobilní telefon na míru

Materiál: polyster, polypropylene, bavlna, satén a teké reflexní materiály

Délka: přizpůsobí se přání zákazníka

Příslušenství: kovová karabina na připnutí mobilního telefonu

Barva: přizpůsobí se přání zákazníka

Šňůry na mobilní telefon na míru nyní dodáváme za skvělé ceny. Zadejte nám svou zkušební objednávku na šňůry na mobilní telefony na mírua potěšte jimi své stávající i potenciální zákazníky.

Product Details
mos002
300
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Šňůra na mobilní telefon na míru

Šňůra na mobilní telefon na míru

Šňůry na mobilní telefon na míru nyní dodáváme za skvělé ceny. Zadejte nám svou objednávku na šňůry na mobilní telefony na míru a potěšte jimi své stávající i potenciální zákazníky.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: mos071

Reklamní tkaná šňůra na zápěstí

Reklamní tkané šňůry na zápěstí dodáváme ve třech různých barevných provedeních. Reklamní tkané šňůry na zápěstí jsou vybaveny plastovým úchytem, který slouží k připnutí nabo odepnutí mobilního telefonu.

Reference: mos013

Šňůrky k mobilním telefonům

Šňůrky k mobilním telefonům nabízíe za nejlepší ceny. Šňůrky k mobilním telefonům jsou vhodné k potištění reklamou. Šňůrky k mobilním telefonům slouží pro zavěšení přehrávače, mobilního telefonu nebo klíčů na krk. Vyzkoušejte tuto oblíbenou šňůrky k mobilním telefonům jako reklamní dárek.

Reference: mos058

Propagační šňůra na mobilní telefon

Propagační šňůra na mobilní telefon byla vyrobena jako příslušenství nejen pro mobilní telefony. Kovová karabinka umožňuje snadné připnutí telefonu k promo šňůře. Propagační šňůrou na mobilní telefon své zákazníky určitě potěšíte.

Reference: 4OS0031

Šňůra na mobilní telefon

Šňůra na mobilní telefon jen u nás za nejlepší ceny. Šňůra na mobilní telefon v různých barvách. Cena je kalkulována včetně potisku. Šňůra na mobilní telefon slouží pro zavěšení přehrávače, mobilního telefonu nebo klíčů na krk. Tato šňůra na mobilní telefon může být tím pravým reklamním předmětem.

Reference: mos007

Šňůrky na mobil

Barevné šňůrky na mobil na mobil za skvělé ceny. Tyto šňůrky na mobil jsou vhodné k potištění reklamou. Šňůrky na mobil slouží pro zavěšení mobilního telefonu nebo mp3 přehrávače na krk. Vyzkoušejte naše šňůrky na mobil pro svou propagaci. Kontaktujte nás pro specifikaci objednávky.

Reference: mos005

Provázek na mobilní telefon

Provázek na mobilní telefon jen u nás za nejlepší ceny. Provázek na mobilní telefon je vhodný pro potisk reklamou. Provázek na mobilní telefon v provedeních podle vašich přání.Pro objednávku nás kontaktujte.

Reference: mos011

Šňůrka na přehrávač

Šňůrka na přehrávač nebo na mobil za skvělé ceny. Tuto šňůrku na přehrávač je možné potisknout reklamou. Šňůrka na přehrávač slouží pro zavěšení přehrávače, mobilního telefonu nebo klíčů na krk. Vyzkoušejte tuto oblíbenou šňůrku na přehrávač jako reklamní dárek.

Reference: mos059

Tkaná šňůra na mobilní telefon

Tkaná šňůra na mobilní telefon se nosí kolem krku. Tkaná šňůra na mobilní telefon je na jedné straně opatřená karabinou pro jednoduché připevnění mobilního telefonu. Díky naší tkané šňůře budete mít telefon vždy při ruce.

Reference: mos074

Šňůrka

Šňůrka v různých provedeních. Šňůrka vhodná k potištění reklamou. Šňůrka pro zavěšení mobilního telefonu. Vyzkoušejte šňůrku pro svou propagaci. Kontaktujte nás pro specifikaci objednávky.

Reference: cr-1

Šňůra pro mobilní telefon

Šňůra pro mobilní telefon jen u nás za nejlepší ceny. BEz potisku je možné dodat i menší množství šňůr pro mobilní telefon. Cena potiskuza šňůru pro mobilní telefon je zahrnuta v cene. Šňůra pro mobilní telefon v různých barvách a provedeních podle vašich přání.

Reference: mos022

Šňůrky a řetízky na mobil

Šňůrky a řetízky na mobil v různých provedeních za skvělé ceny. Šňůrky a řetízky na mobil jsou vhodné k potištění reklamou. Šňůrky a řetízky na mobil pro zavěšení mobilního telefonu nebo mp3 přehrávače na krk. Vyzkoušejte šňůrky a řetízky na mobilpro svou propagaci. Kontaktujte nás pro specifikaci objednávky.