Zakázkové šňůry na mobilní telefony

Zakázkové šňůry na mobilní telefony

mos009
Rating 

Zakázkové šňůry na mobilní telefon dodáváme za skvělé ceny. Zadejte nám svou objednávku na zakázkové šňůry na mobilní telefony a potěšte jimi své stávající i potenciální zákazníky.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Popis zakázkových šňůr na mobilní telefony

Materiál: polyster, nylon a bavlna

Délka: přizpůsobí se přání zákazníka

Příslušenství: kovová karabina na připnutí mobilního telefonu

Barva: zákazník si vybere z nabízených barev

Logo: možnost potisku na jednu stranu šňůry

Zakázkové šňůry na mobilní telefon dodáváme za skvělé ceny. Zadejte nám svou objednávku na zakázkové šňůry na mobilní telefony a potěšte jimi své stávající i potenciální zákazníky.


Product Details
mos009
300
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Zakázkové šňůry na mobilní telefony

Zakázkové šňůry na mobilní telefony

Zakázkové šňůry na mobilní telefon dodáváme za skvělé ceny. Zadejte nám svou objednávku na zakázkové šňůry na mobilní telefony a potěšte jimi své stávající i potenciální zákazníky.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: mos00075

Šňůra na krk

Propagační šňůru na krk lze vyrobit z polyesteru, nylonu nebo bavlny. Tyto propagační sňůry na krk nabízíme v pantonových barvách. Vaše logo vytiskneme na šňůru přesně podle Vašich představ.

Reference: mos001

Šňůrky na mobily

Šňůrky na mobily jen u nás za nejlepší ceny. Šňůrky na mobily jsou vhodné pro potisk reklamou. Šňůrky na mobily v různých barvách a provedeních podle vašich přání.

Reference: mos005

Provázek na mobilní telefon

Provázek na mobilní telefon jen u nás za nejlepší ceny. Provázek na mobilní telefon je vhodný pro potisk reklamou. Provázek na mobilní telefon v provedeních podle vašich přání.Pro objednávku nás kontaktujte.

Reference: cr-1

Šňůra pro mobilní telefon

Šňůra pro mobilní telefon jen u nás za nejlepší ceny. BEz potisku je možné dodat i menší množství šňůr pro mobilní telefon. Cena potiskuza šňůru pro mobilní telefon je zahrnuta v cene. Šňůra pro mobilní telefon v různých barvách a provedeních podle vašich přání.

Reference: mos071

Reklamní tkaná šňůra na zápěstí

Reklamní tkané šňůry na zápěstí dodáváme ve třech různých barevných provedeních. Reklamní tkané šňůry na zápěstí jsou vybaveny plastovým úchytem, který slouží k připnutí nabo odepnutí mobilního telefonu.

Reference: mos061

Reklamní šňůra na mobilní telefon

Reklamní šňůra na mobilní telefon se nosí kolem krku. Reklamní šňůra na mobilní telefon je na jedné straně opatřená karabinou pro jednoduché připevnění mobilního telefonu. Díky naší tkané šňůře budete mít telefon vždy při ruce.

Reference: mos026

Šňůrky na krk

Šňůrky na krk v různých provedeních. Šňůrky na krk pro zavěšení mobilního telefonu.  Vyzkoušejte šňůrky na krk pro svou propagaci. Kontaktujte nás pro specifikaci objednávky.

Reference: mos011

Šňůrka na přehrávač

Šňůrka na přehrávač nebo na mobil za skvělé ceny. Tuto šňůrku na přehrávač je možné potisknout reklamou. Šňůrka na přehrávač slouží pro zavěšení přehrávače, mobilního telefonu nebo klíčů na krk. Vyzkoušejte tuto oblíbenou šňůrku na přehrávač jako reklamní dárek.

Reference: mos004

Provázky k mobilům

Provázky k mobilům jen u nás za nejlepší ceny. Provázky k mobilům jsou vhodné pro potisk reklamou. Provázky k mobilům v různých barvách a provedeních podle vašich přání.

Reference: mos010

Šňůrky na iPod

Šňůrky na iPod nebo na mobil za skvělé ceny. Naše šňůrky na iPod je možné potisknout reklamou. Šňůrky na iPod slouží pro zavěšení přehrávače, mobilního telefonu nebo klíčů na krk. Vyzkoušejte tuto oblíbené šňůrky na iPod pro svou propagaci.

Reference: mos073

Šňůrka na mp3

Šňůrka na mp3 v různých provedeních. Šňůrka na mp3 vhodná k potištění reklamou. Šňůrka na mp3 pro zavěšení mobilního telefonu nebo mp3 přehrávače na krk. Vyzkoušejte šňůrku na mp3 pro svou propagaci. Kontaktujte nás pro specifikaci objednávky.

Reference: mos057

Promo šňůra na mobilní telefon

Promo šňůra na mobilní telefon byla vyrobena jako příslušenství nejen pro mobilní telefony. Kovová karabinka umožňuje snadné připnutí telefonu k promo šňůře. Neváhejte a kontaktujte nás se svou bojednávkou na promo šňůry na mobilní telefony.

Reference: mos055

Šňůrka pro telefon

Šňůrka pro telefon v různých provedeních. Šňůrka pro telefon vhodná k potištění reklamou. Šňůrka pro telefon pro zavěšení mobilního telefonu nebo mp3 přehrávače. Vyzkoušejte šňůrku pro telefon pro svou propagaci. Kontaktujte nás pro specifikaci objednávky.