Leather Cover Notepad

Leather Cover Notepad

leather64
Ocjena 

Embossed leather note is of a simple design but noble style. It is of blown color and excellent quality. Delicate embossed leather note is ideal for promotion.

  Sigurnosna politika

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Politika isporuke

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Pravo povrata

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

Detalji proizvoda
leather64
1000
Recenzije

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Leather Cover Notepad

Leather Cover Notepad

Embossed leather note is of a simple design but noble style. It is of blown color and excellent quality. Delicate embossed leather note is ideal for promotion.

Napišite svoj ​​osvrt
16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Referenca: leather16

Blok z kůže

Blok z kůže je z příjemného papíru a kvalitní kůže. Blok z kůže je ideální propagační předmět. Blok z kůže nabízíme v hnědé a černé barvě.

Referenca: leather34

Pouzdro na cigarety

Pouzdro na cigarety vyniká svým designem. Kožené pouzdro na cigarety je doplněno o skleněný popelník. Pouzdro na cigarety má praktické přihrádky na cigarety a zapalovač. Pouzdro na cigarety je originální dárek pro Vaši propagaci.  

Referenca: leather14

Promo Mouse Pad

Red mouse pat is amazing both in color and shape. It is made of quality leather and delicate craft. Why not choose this red mouse pat to match the style of your computer.  

Referenca: leather85

Reklamní klíčenka

Reklamní klíčenka je dostupná v mnoha barvách. Každá reklamní klíčenka je z kvalitní kůže. Takováto reklamní klíčenka je osvědčeným propagačním dárkem.  

Referenca: leather49

Dámská peněženka

Dámská peněženka má dvě kapsy na bankovky a prostor pro platební karty. Krásný vzor vyražený do kůže jako má tato dámská peněženka se neokouká. Dámská peněženka je osvědčený dárek.

Referenca: leather40

Kožený koš

Kožený koš je vyrobený ze spletených kožených pásků. Kožený koš je trvanlivý a praktický. Tento kožený koš můžete použít třeba na skladování oblečení. Kožený koš nabízíme v různých barvách.

Referenca: leather80

Kožený fotorámeček

Kožený fotorámeček má hnědou barvu a je velmi kvalitní. Design koženého fotorámečku je velmi originální. Kožený fotorámeček může být dekorací v jakémkoli interiéru. Vyzkoušejte kožený fotorámeček pro svoji propagaci.

Referenca: leather48

Dárkové peněženky

Dárkové peněženky nabízíme ve třech provedeních. Vyberte si styl dárkové peněženky podle vyšich představ propagace. Dárkové peněženky mají oddělený prostor pro bankovky a platební karty. Dárkové peněženky nabízíme v těchto velikostech: 18*9 / 11.5*9 / 9.5*11.5 (cm)

Referenca: leather74

Propagační peněženky

Propagační peněženky nabízíme ve třech velikostech. Design naší propagační peněženky je luxusní. Propagační peněženky potvrdí váš vlastní vkus. Velikosti propagační peněženky: S, M, L Pro upřesnění cen za propagační peněženky nás kontaktujte.

Referenca: leather6

Stojan na tužky

Stojan na tužky je přiměřeně veliký a na stole nebude překážet. Stojan na tužky je pěkný doplněk. Díky stojanu na tužky budete mít své tužky vždy na jednom místě. Stojan na tužky nabízíme v různých tvarech. Tento stojan na tužky si můžete vybrat v černé a hnědé barvě.

Referenca: leather47

Kožená peněženka s logem

Kožená peněženka s logem je vyrobena z kvalitní kůže. Kožená peněženka s logem má prostor na tři fotografie a na tři kreditní karty. Jednoduchý a funkční vzhled, tím se vyznačuje tato kožená peněženka s logem. Na koženou peněženku s logem můžete umístit své logo nebo značku. Nabízíme širokou škálu kožených peněženek. Pokud nemůžete najít co hledáte,...

Referenca: leather79

Fotorámeček z kůže

Fotorámeček z kůže je vyroben z kvalitního materiálu. Fotorámeček z kůže nabízíme za výhodnou cenu. Fotorámeček z kůže můžete objednat ve dvou barvách.  

Referenca: leather76

Rámečky na fotky

Rámečky na fotky nabízíme v perstrých provedeních. Rámečky na fotky jsou vhodné pro foto ateliéry ebo obchody s propagačním zbožím. Rámečky na fotky dobře poslouží pro jakoukoli propagaci. Rámečky na fotky nabízíme s různými dekoracemi, informujte nás o Vašich potřebách.  

Referenca: leather9

Tužkovník

Tužkovník je vyrobený z ratanu s prvky kůže. Tužkovník je pěkný doplněk kanceláře. Tužkovník může být pěkný propagační dárek.

Referenca: leather81

Malé fotoalbum

Malé fotoalbum má velmi podařený design. Malé fotoalbum je složený z pěti částí, které je možné složit do balíčku. Malé fotoalbum můžete rozložit a vystavit tak všech pět fotografií vedle sebe. Nejkrásnější dárek může být právě toto malé fotoalbum.