Svítilna s laserem

Svítilna s laserem

outdoor03
Rating 

Svítilna s laserem se dobíjí jednoduchým otáčením kličkou. Svítilna s laserem je připravená k použití během několika sekund. Na zakázku vám na svítilnu s laserem vytiskneme vašelogo nebo reklamní slogan. Svítilna s laserem se hodí jako propagační předmět pro vaše stávající i budoucí zákazníky.

  Varnostna politika

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika dostave

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika vračila

(uredite z modulom pomiritev stranke)

Opis

Popis svítilny s laserem

Ruční nabíjení

5 LED diod

Laser

Přepínání ze svícení dioadami na laser

 

Svítilna s laserem se dobíjí jednoduchým otáčením kličkou. Svítilna s laserem je připravená k použití během několika sekund. Na zakázku vám na svítilnu s laserem vytiskneme vaše logo nebo reklamní slogan. Svítilna s laserem se hodí jako propagační předmět pro vaše stávající i budoucí zákazníky.

Tehnične lastnosti
outdoor03
1000
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Svítilna s laserem

Svítilna s laserem

Svítilna s laserem se dobíjí jednoduchým otáčením kličkou. Svítilna s laserem je připravená k použití během několika sekund. Na zakázku vám na svítilnu s laserem vytiskneme vašelogo nebo reklamní slogan. Svítilna s laserem se hodí jako propagační předmět pro vaše stávající i budoucí zákazníky.

Write your review
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Referenca: outdoor21

Dobíjecí svítilna

Dobíjecí svítilna se zabudovanou baterií je velmi jednoduchá na ruční obsluhu. Dobíjecí svítilna je v okamžiku připravená k použití. Na zakázku vám na dobíjecí svítilnu vytiskneme vaše logo nebo reklamní slogan. Dobíjecí svítilna šetří životní prostředí a je zaručeně moderním reklamním předmětem pro všechny, kteří se věnují outdoorovým aktivitám.

Referenca: outdoor10

Promo kapesní svítilna

Feature of our promotional pocket torch *Mini flashlight for outdoor lighting, unique, holiday gift and camping *Smooth crank, low noise and high-efficiency of electric generation *High-brightness *Novel construct, small, lovely and easy to carry *Charge uplift the handle and hold the charger with one hand and crank the handle at the speed of three...

Referenca: outdoor15

Outdoorová LED svítilna

Točením kličky outdoorovou LED svítilnu jednoduše nabijete. Outdoorová LED svítilna je připravená k použití během několika sekund.  Na zakázku vám na outdoorovou LED svítilnu vytiskneme logo nebo reklamní slogan. Outdoorová LED svítilna je hezká a je šetrná k životnímu prostředí. Outdoorová LED svítilna je moderní reklamní předmět, který využijete jak v...

Referenca: outdoor17

Svítilna na natočení

Točením kličky svítilnu jednoduše nabijete. Svítilna na natočení je připravená k použití během několika sekund.  Na zakázku vám na svítilnu na natočení vytiskneme logo neboreklamní slogan. Svítilna na natočení je hezká a je šetrná k životnímu prostředí. Svítilnana natočení je moderní reklamní předmět, který využijete jak v kanceláři, tak mimo ní.

Referenca: outdoor23

LED kempingové svítilny

Naše LED kempingová svítilna je výkonná, kompaktní a spolehlivá. LED kempingová svítilny se hodí jak na kempování a rybaření, tak na svícení při výpadku elektrického proudu či jiných nouzových situacích. Kempingovou LED svítilnu s šesti výkonnými diodami využijete při mnoha různých příležitostech.

Referenca: outdoor16

Mini LED svítilna

Točením kličky mini LED svítilnu jednoduše nabijete. Mini LED svítilnaje připravená k použití během několika sekund.  Na zakázku vám na mini LED svítilnu vytiskneme logonebo reklamní slogan. Mini LED svítilna je hezká a je šetrná k životnímu prostředí. Mini LED svítilna je moderní reklamní předmět, který využijete jak v kanceláři, tak mimo ní.

Referenca: outdoor18

Solární svítilna

Solární svítilnu dejte bez baterie na sluníčko a ona se dobije. Tato promo solární svítilna je připravena k použití během několika vteřin. Na zakázku vám na solární svítilnu vytiskneme Vaše logo nebo reklamní slogan.  Tato promo solární svítilna je šetrná k životnímu prostředí. Je to moderní reklamní předmět, který najde využití jak v kanceláři, tak při...

Referenca: outdoor12

LED svítilna s potiskem

LED svítilna s potiskem se dobíjí jednoduchým stiskáváním rukojeti. LED svítilna s potiskem je připravená k použití během několika vteřin. Na zakázku vám na LED svítilnu vytiskneme vaše logo nebo reklamní slogan. LED svítilna s potiskem je ideálním propagačním předmětem, který najde využití jak v kanceláři, tak mimo ni.

Referenca: outdoor13

Vodotěsná svítilna

Točením kličky vodotěsnou svítilnu jednoduše nabijete. Vodotěsná svítilna je připravená k použití během několika sekund.  Na zakázku vám na vodotěsnou svítilnu vytiskneme logo nebo reklamní slogan. Vodotěsná svítilna je hezká a je šetrná k životnímu prostředí. Vodotěsná svítilna je moderní reklamní předmět, který využijete jak v kanceláři, tak mimo ni.

Referenca: outdoor06

Pracovní LED svítilna na hlavu

Pracovní LED svítilna na hlavu má inovativní design. Pracovní LED svítilnu na hlavu je skvělým pomocníkem při práci, kempování nebo jiných outdoorových aktivitách. Pracovní LED svítilnu na hlavu můžeme upravit na míru dle zákazníkových představ.

Referenca: outdoor24

LED svítilna na kolo

Naše LED svítilna na kolo je lehká a nechá se snadno instalovat a odinstalovat. S touto LED svítilnou si vás ostatní všimnou i při zhoršené viditelnosti. Naše LED svítilna na kolo vám zaručuje v provozu větší bezpečnost. LED svítilna na kolo se dá využít i jako přenosná svítilna.

Referenca: outdoor22

LED vycházková hůl

LED vycházkovou hůl nabijete na rukojeti. Jedna minuta nabíjení vydá na svícení čtyřmi diodami z pěti na 15 minut. Souběžně jsou červené LED diody schopny vydávat varovné světlo po dobu 5 minut. LED vycházková hůl je připravená k použití během pár minut. Na zakázku vám na tuto propagační vycházkovou hůl vytiskneme vaše logo nebo reklamní slogan. Naše...

Referenca: outdoor02

Dobíjecí LED svítilna

Dobíjecí LED svítilna má unikátní design. LED svítilna se dobíjí jednoduchým stiskáváním rukojeti. Díky poutku si dobíjecí LED svítilnu můžete pověsit na ruku a mít ji stále při sobě. Na zakázku vám na dobíjecí LED svítilnu vytiskneme vaše lo

Referenca: outdoor14

LED svítilna na zakázku

LED svítilna na zakázku se zabudovanou baterií je velmi jednoduchá na ruční obsluhu. Dobíjecí svítilna je v okamžiku připravená k použití. Na zakázku vám na LED svítilnu na zakázku vytiskneme vaše logo nebo reklamní slogan. LED svítilna na zakázku šetří životní prostředí a je zaručeně moderním reklamním předmětem pro všechny, kteří se věnují outdoorovým...

Referenca: outdoor01

LED svítilna na míru

LED svítilna na míru s nabíječkou na mobilní telefon je lehká a přenosná. Na zakázku vám na LED svítilnu na míru vytiskneme vaše logo nebo reklamní slogan. LED svítilnana míru šetří životní prostředí a je ideálním reklamním předmětem pro všechny, kteří se věnují outdoorovým aktivitám.

Referenca: outdoor08

Promo svítilna na natočení

Pro výrobu energie jednoduše točte kličkou promo svítilny. Promo svítilna na natočení je připravená k použití během několika vteřin. Na zakázku vám na promo svítilnu na natočenívytiskneme vaše logo nebo reklamní slogan. Promo svítilna na natočení je ideálním propagačním předmětem, který najde využití jak v kanceláři, tak mimo ni.