Reklamní přívěsek na telefon

Reklamní přívěsek na telefon

plant-strip004
Rating 

reklamním přívěskem na telefon budete mít u stávajících i potenciálních zákazníků zaručeně úspěch. Na zakázku vám dodáme reklamní přívěsky na telefon v různých velikostech a barvách.

  Varnostna politika

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika dostave

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika vračila

(uredite z modulom pomiritev stranke)

Opis

Reklamní přívěsek na telefon je vyroben z kvalitního materiálu, který má dlouhou životnost. Reklamní přívěsek na telefon má stylový design a hodí se jak na mobilní telefony tak na jiné elektronické přístroje. S reklamním přívěskem na telefon budete mít u stávajících i potenciálních zákazníků zaručeně úspěch. Na zakázku vám dodáme reklamní přívěsky na telefon v různých velikostech a barvách.

Tehnične lastnosti
plant-strip004
300
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Reklamní přívěsek na telefon

Reklamní přívěsek na telefon

reklamním přívěskem na telefon budete mít u stávajících i potenciálních zákazníků zaručeně úspěch. Na zakázku vám dodáme reklamní přívěsky na telefon v různých velikostech a barvách.

Write your review
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Referenca: mos038

Reklamní řetízek na mobilní telefon

Reklamní řetízek na mobilní telefon má stylový design a hodí se nejen na mobilní telefony ale i na jiné elektronické přístroje. S reklamním řetízkem na mobilní telefonbudete mít u stávajících i potenciálních zákazníků zaručeně úspěch.

Referenca: mos076

Promo šňůra na telefon

Promo šňůra na telefon je vyrobena z kvalitního materiálu, který má dlouhou životnost. Promo šňůra na telefon má stylový design a hodí se jak na mobilní telefony tak na jiné elektronické přístroje.

Referenca: plant-strip002

Propagační přívěsek na telefon

Propagační přívěsek na telefon je vyroben z kvalitního materiálu, který má dlouhou životnost. Propagační přívěsek na telefon má stylový design a hodí se jak na mobilní telefony tak na jiné elektronické přístroje.

Referenca: mos037

Dárkový řetízek na mobilní telefon

Dárkový řetízek na mobilní telefon je vyroben z kvalitního materiálu, který má dlouhou životnost. Dárkový řetízek na mobilní telefon má stylový design a hodí se nejen na mobilní telefony ale i na jiné elektronické přístroje.

Referenca: mos032

Řetízek na mobilní telefon

Řetízek na mobilní telefon má stylový design a hodí se nejen na mobilní telefony ale i na jiné elektronické přístroje. S řetízkem na mobilní telefon budete mít u stávajících i potenciálních zákazníků zaručeně úspěch.

Referenca: toy012

Ozdoby

Naše ozdoby se hodí k zpestření pásku, ozdobení mobilu nebo na klíče. Ozdoby jsou vyrobené z originálního materiálu - porcelánu. Ozdoby dodáme na zakázku.

Referenca: plant-strip008

Přívěsek na telefon na míru

Přívěsek na telefon na míru je vyroben z kvalitního materiálu, který má dlouhou životnost. Přívěsek na telefon na míru má stylový design a hodí se jak na mobilní telefony tak na jiné elektronické přístroje.

Referenca: mos033

Promo řetízek na mobilní telefon

S promo řetízkem na mobilní telefon budete mít u stávajících i potenciálních zákazníků zaručeně úspěch. Na zakázku vám dodáme promo řetízky na mobilní telefon v různých velikostech a barvách.

Referenca: plant-strip003

Dárkový přívěsek na telefon

Dárkový přívěsek na telefon má stylový design a hodí se jak na mobilní telefony tak na jiné elektronické přístroje. S dárkovým přívěskem na telefon budete mít u stávajících i potenciálních zákazníků zaručeně úspěch.

Referenca: plant-strip001

Promo přívěsek na telefon

Promo přívěsek na telefon je vyroben z kvalitního materiálu, který má dlouhou životnost. Promo přívěsek na telefon má stylový design a hodí se jak na mobilní telefony tak na jiné elektronické přístroje.

Referenca: mos034

Propagační řetízek na mobilní telefon

Propagační řetízek na mobilní telefon je vyroben z kvalitního materiálu, který má dlouhou životnost. Propagační řetízek na mobilní telefon má stylový design a hodí se nejen na mobilní telefony ale i na jiné elektronické přístroje.