Reklamní spony na kravatu

Reklamní spony na kravatu

Jewelry_Accessory_001
Rating 

Tato stříbrná spona na kravatu je vyrobena z kvalitní slitiny a je potištěna reklamním logem v černé barvě. Tato reklamní spona na kravatu je ideálním dárkem pro Vaše zaměstnance, přátele, rodinu nebo pro obchodní partnery za účelem budování povědomí o Vaší značce.

  Varnostna politika

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika dostave

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika vračila

(uredite z modulom pomiritev stranke)

Opis

Tato stříbrná spona na kravatu je vyrobena z kvalitní slitiny a je potištěna reklamním logem v černé barvě. Tato reklamní spona na kravatu je ideálním dárkem pro Vaše zaměstnance, přátele, rodinu nebo pro obchodní partnery za účelem budování povědomí o Vaší značce. Jednoduchý a stylový design Vám umožní sladit v jednom duchu sponu na kravatu s manžetovými knoflíčky.

Kontaktujte nás a my Vám vytvoříme reklamní sponu na kravatu dle Vašich požadavků.

Tehnične lastnosti
Jewelry_Accessory_001
200
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Reklamní spony na kravatu

Reklamní spony na kravatu

Tato stříbrná spona na kravatu je vyrobena z kvalitní slitiny a je potištěna reklamním logem v černé barvě. Tato reklamní spona na kravatu je ideálním dárkem pro Vaše zaměstnance, přátele, rodinu nebo pro obchodní partnery za účelem budování povědomí o Vaší značce.

Write your review
12 drugi izdelki v isti kategoriji:

Referenca: Jewelry_Accessory_004

Spona na kravatu

Tato zlacená módní kravatová spona s originálně zakomponovaným logem představuje jednoduchý a elegantní způsob pro prezentaci Vaší značky. Za příplatek možno dodat i v krásném dárkovém balení.

Referenca: TIECLIP01

Sponka na kravatu

Tato klasická sponka na kravatu zlaté barvy je vyrobena z kvalitní nerezové oceli. Pro svůj čistý a jednoduchý design je tato sponka ideálním doplňkem pro Váš formální outfit. Využijte možnosti vygravírování Vašeho loga či reklamního textu na tuto zlatou sponku a potěště své přátele či obchodní partnery.

Referenca: TIECLIP05

Spona na kravatu z nerez oceli

Tyto stříbrné spony na kravatu jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli. Jednoduchý a hladký povrch je ideální pro vyrytí či natištění Vašeho loga nebo značky. Vyberte si z různých velikostí a designů a potěště své kolegy, zákazníky či přátele.

Referenca: TIECLIP06

Kravatová spona

Nechte si vyrobit na zakázku tuto jednoduchou a stylovou sponu na kravatu. Vaše logo nebo značka se bude vyjímat na této sponě z kvalitní nerezové oceli. Zašlete nám návrh designu nebo logo a o zbytek se postaráme my.

Referenca: tie-clip-07

Reklamní kravatová sponka

Tato reklamní kravatová spona vyrobená z kvalitní nerezové oceli je ideální pro potisk nebo vygravírování vaší značky či loga. Stylový doplněk pánské módní kolekce a zároveň ideální dárek pro Vaše obchodní partnery.

Referenca: TIECLIP04

Sponky na kravatu

Tyto klasické reklamní spony na kravatu jsou vyrobeny ze slitiny s postříbřeným povrchem. Spony na kravatu s výrazným, ale vkusně zakomponovaným logem, jsou ideálním dárkem pro Vaše obchodní partnery. Stylový doplněk pánské módní kolekce a ideální způsob jak ozvláštnit Váš formální oděv.

Referenca: Jewelry_Accessory_002

Spony na kravatu

Tyto elegantní stříbrné spony na kravatu mají klasický design a jsou ideální pro vygravírování Vašeho loga či značky. Spony nabízíme v barvě stříbrné i zlaté. Velikost i tvar přizpůsobíme Vašim požadavkům s ohledem na stanovený budget.

Referenca: Jewelry_Accessory_005

Kravatová sponka zlatá

Tato stylová zlatá kravatová spona je vyrobena z důrazem na vysokou kvalitu. K této elegantní sponě zlaté barvy je připevněno malé letadélko, což jí dodává na originalitě. Na Vaši žádost doručíme sponu v dárkovém balení přímo Vašim přátelům či kolegům.

Referenca: TIECLIP03

Spona na kravatu

Tato spona na kravatu je vyrobená na zakázku z kvalitní nerezové oceli. Povrch je postříbřený s možností vygravírování loga dle Vašich požadavků. Zvolte si velikost a design a potěště tímto originálním dárkem Vaše kolegy či obchodní partnery.

Referenca: Jewelry_Accessory_006

Sponky na kravatu ze slitiny

Tyto stylové sponky na kravatu jsou vyrobeny z kvalitní slitiny. Tyto postříbřené sponky na kravatu s originálně připevněným logem je možné objednat v dárkovém balení a nechat zaslat Vašim přátelům, kolegům či blízkým. Zašlete nám návrh loga a o zbytek se postaráme my.

Referenca: Jewelry_Accessory_003

Kravatové spony na zakázku

Na zakázku Vám vyrobíme tyto kravatové spony z kvalitní slitiny. Díky velmi vkusně zakomponovanému logu tato kravatová spona jistě zaujme Vaše obchodní partnery. Zajistíme vytištění nebo vygravírování Vašeho loga, designu nebo reklamního textu.

Referenca: TIECLIP02

Stříbrná kravatová spona

Tato stříbrná kravatová spona je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli. Tento praktický doplněk ozvláštní Vaší kravatu a zdůrazní Váš osobitý styl. Máte zájem o objednání této stříbrné kravatové spony? Kontaktujte nás ještě dnes!