Promo navíječ na kabel od sluchátek

Promo navíječ na kabel od sluchátek

GS-SILP-006
Rating 

Existuje jen pár věcí, které vás rozčílí více než zamotané kabely od sluchátek, právě když je chcete použít? S tímto silikonovým navíječem na kabel od sluchátek ve tvaru rybí kostry se vám to již víckrát nestane. Díky silikonovému navíječi na kabel od sluchátek budete mít kabely srovnané.

  Varnostna politika

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika dostave

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika vračila

(uredite z modulom pomiritev stranke)

Opis

Existuje jen pár věcí, které vás rozčílí více než zamotané kabely od sluchátek, právě když je chcete použít? S tímto silikonovým navíječem na kabel od sluchátek ve tvaru rybí kostry se vám to již víckrát nestane. Díky silikonovému navíječi na kabel od sluchátek budete mít kabely srovnané. Silikonový navíječ na kabel od sluchátek dodáváme v různých barvách.

CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Tehnične lastnosti
GS-SILP-006
1000
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Promo navíječ na kabel od sluchátek

Promo navíječ na kabel od sluchátek

Existuje jen pár věcí, které vás rozčílí více než zamotané kabely od sluchátek, právě když je chcete použít? S tímto silikonovým navíječem na kabel od sluchátek ve tvaru rybí kostry se vám to již víckrát nestane. Díky silikonovému navíječi na kabel od sluchátek budete mít kabely srovnané.

Write your review
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Referenca: GS-CHW-004

Žvýkačky v plastovém pytlíčku s potiskem

Žvýkačky v plastovém pytlíčku s potiskem dle Vašeho zadání.  Žvýkačky, oválné nebo kulaté mentolové pastilky mohou být  v plastovém pytlíčku baleny po 1-2 kusech. Tento pytlíček můžete a také nechat opatřít Vaším firemním potiskem.  

Referenca: GS-MAGST-013

Magnetky na auto s logem

Naše magnetky na auto s logem jsou vyrobeny z gumového magnetického materiálu a vinylu. Využijte tyto magnetky na auto s logem k inzerci sloganu, který nejlépe definuje Vaši firmu.

Referenca: GS-MC-002

Propagační hlavolamy - puzzle karty

Skvělé a originální propagační hlavolamy v podobě puzzle platební karty. Hlavolamy puzzle karty nabízí velkou plochu pro potisk a jsou tedy ideální propagační předměty. Propagační hlavolamy puzzle karty jsou perfektní k propagaci firemních služeb nebo produktů.

Referenca: GS-CHW-003

Reklamní plastové vizitky s mint pastilkami

Plastové vizitky s mint pastilkami, které budou perfektní reklamní předmět pro Vaše zákazníky. Plastové vizitky s mint pastilkami osvěží Vaše reklamní eventy. Nechte opatřit plastové vizitky potiskem například kontaktními informacemi nebo logem firmy a získáte osvěžující reklamní dárek pro klienty či obchodní partnery.   

Referenca: GS-ICSC-002

Promo škrabky na led rukavice

Promo škrabky na led rukavice ochrání ruku před studeným ledem a sněhem. Pomocí plastové čepele se snadno odstraní sníh a led ze skel. Škrabky na led rukavice je skvělé zimní promo pro Vaší firmu. Tyto promo škrabky na led rukavice opatříme potiskem například logem či jiným designem. 

Referenca: GS-COO-005

Perníčky v dárkovém balení s potiskem

Perníčky v dárkovém balení jsou umístěny v papírové vaničce, která může být opatřena potiskem dle Vašeho zadání. Perníčky v dárkovém balení jsou sladký reklamní dárek pro Vaše zákazníky, klienty a obchodní partnery. Perníčky v dárkovém balení s potiskem nemohou být krokem vedle při propagací Vaší kavárny, restaurace nebo společnosti.

Referenca: GS-BCH-003

Reklamní skládací sedátko potištěné

Potištěné reklamní skládací plážové sedátko je velice praktické a oblíbené. Reklamní skládací sedátko může být na zakázku potištěné dle Vašeho zadání. Toto skládací sedátko najde uplatnění v létě i zimě a bude patřit mezi velmi populární a trendy promo. 

Referenca: LASP-120405

Promo šňůrka branding

Tato promo šňůrka je opatřena brandingem, který se vytváří pomocí technologie sítotisk. Promo šnůrka může být potistěna jakýmkoliv brandigem dle Vašeho návrhu. 

Referenca: GS-SILP-002

Zakázková výroba promo silikonových náhrdelníků

Tato zakázková výroba promo silikonových náhrdelníků  jsou vyrobeny z kvalitního silikonového materiálu. Tyto promo silikové náhrdelníky na zakázku nabízíme v různých barvách a délkách. Máte zájem o objednání těchto promo silikonových náhrdelníků za příznivé ceny? Neváhejte nás kontaktovat.

Referenca: hophop004

Reklamní vonítko heřmánek do auta bio eko přírodní originální

Reklamní vonítko do auta je praktický a levný reklamní předmět. Chemické reklamní vonítko do auta může mít téměř jakoukoliv vůni je, ale zastarelé a okoukané nenápadité a podporuje zahraniční výrobu. Reklamní vonítko přírodní je tvořeno a vyráběno v České republice . Čerstvé byliny balíme do sáčků z organzy které jsme schopni brandovat nejčastěji na...

Referenca: Button-badge-001

Reklamní odznak

Reklamní odznak je vyroben z kvalitního cínu. Jako reklamní předmět není reklamní odznak drahý a zaručeně poutá pozornost.

Referenca: GS-CHW-021

Reklamní žvýkačky ve fresh boxu s potiskem

Žvýkačky ve fresh boxu, který lze opatřit reklamním potiskem dle Vašeho grafického zadání. Žvýkačky ve fresh boxu bude skvělé reklamní osvěžení pro propagaci nového produktu či služby Vaší firmy a zároveň zajisté zvýší povědomí o Vaší značce. 

Referenca: GS-CHW-002

Mentolové pastilky v plastovém reklamním kolečku

Mentolové pastilky v plastovém reklamním kolečku, které pro Vás na zakázku necháme vyrobit například firemním potiskem, například kontaktními informacemi, logem firmy. Mentolové pastilky v plastovém kolečku budou báječným reklamním dárkem pro Vaše klienty.   

Referenca: LASP-120402

Reklamní šňůrka sítotisk

Reklamní šňůrka která je natištěna pomocí technologie sítotisk. Reklamní šňůrka sítotisk je vyrobena z poylesteru. Reklamní šňůrka sítotisk může být potištěna jakýmkoliv logem či sloganem Reklamní šňůrka sítotisk je opatřena kovovým očkem s otočnou karabinkou a také textilní šňůrkou na mobilní telefon.