Promo tkaná šňůra

Promo tkaná šňůra

mos004
Rating 

Promo tkané šňůry nabízíme za výhodné ceny. Věnujte svým zákazníkům promo tkané šňůry a ukažte jim, že si jich vážíte.

  Varnostna politika

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika dostave

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika vračila

(uredite z modulom pomiritev stranke)

Opis

Popis promo tkané šňůry

matriál: polyester, nylon a bavlna

barva: na přání zákazníka

kovové připínání lze odebrat

velikost 10mm/15mm/20mm/25mm šířka * 90cm délka

Promo tkané šňůry nabízíme za výhodné ceny. Věnujte svým zákazníkům promo tkané šňůry a ukažte jim, že si jich vážíte.

Tehnične lastnosti
mos004
300
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Promo tkaná šňůra

Promo tkaná šňůra

Promo tkané šňůry nabízíme za výhodné ceny. Věnujte svým zákazníkům promo tkané šňůry a ukažte jim, že si jich vážíte.

Write your review
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Referenca: mos053

Šňůrka na mobil

Šňůrka na mobil v různých provedeních. Šňůrka na mobil vhodná k potištění reklamou. Šňůrka na mobil pro zavěšení mobilního telefonu. Vyzkoušejte šňůrku na mobil pro svou propagaci. Kontaktujte nás pro specifikaci objednávky.

Referenca: mos005

Provázek na mobilní telefon

Provázek na mobilní telefon jen u nás za nejlepší ceny. Provázek na mobilní telefon je vhodný pro potisk reklamou. Provázek na mobilní telefon v provedeních podle vašich přání.Pro objednávku nás kontaktujte.

Referenca: mos072

Šňůrka k telefonu

Šňůrka k telefonu v různých provedeních. Šňůrka k telefonu vhodná k potištění reklamou. Šňůrka k telefonu pro zavěšení mobilního telefonu nebo mp3 přehrávače na zápěstí. Vyzkoušejte šňůrku k telefonu pro svou propagaci. Kontaktujte nás pro specifikaci objednávky.

Referenca: mos010

Šňůrky na iPod

Šňůrky na iPod nebo na mobil za skvělé ceny. Naše šňůrky na iPod je možné potisknout reklamou. Šňůrky na iPod slouží pro zavěšení přehrávače, mobilního telefonu nebo klíčů na krk. Vyzkoušejte tuto oblíbené šňůrky na iPod pro svou propagaci.

Referenca: mos003

Provázek na mobil

Provázek na mobil jen u nás za nejlepší ceny. Provázek na mobil je vhodný pro potisk reklamou. Provázek na mobil v různých barvách a provedeních podle vašich přání.

Referenca: mos007

Promo tkané šňůry na zakázku

Promo tkané šňůry na zakázku jsou ideálním reklamním předmětem pro jakoukoli reklamní kampaň. Věnujte svým zákazníkům promo tkané šnůry na mobilní telefony na zakázku a ukažte jim, že si jich opravdu vážíte.

Referenca: mos011

Šňůrka na přehrávač

Šňůrka na přehrávač nebo na mobil za skvělé ceny. Tuto šňůrku na přehrávač je možné potisknout reklamou. Šňůrka na přehrávač slouží pro zavěšení přehrávače, mobilního telefonu nebo klíčů na krk. Vyzkoušejte tuto oblíbenou šňůrku na přehrávač jako reklamní dárek.

Referenca: mos057

Promo šňůra na mobilní telefon

Promo šňůra na mobilní telefon byla vyrobena jako příslušenství nejen pro mobilní telefony. Kovová karabinka umožňuje snadné připnutí telefonu k promo šňůře. Neváhejte a kontaktujte nás se svou bojednávkou na promo šňůry na mobilní telefony.

Referenca: mos055

Šňůrka pro telefon

Šňůrka pro telefon v různých provedeních. Šňůrka pro telefon vhodná k potištění reklamou. Šňůrka pro telefon pro zavěšení mobilního telefonu nebo mp3 přehrávače. Vyzkoušejte šňůrku pro telefon pro svou propagaci. Kontaktujte nás pro specifikaci objednávky.

Referenca: mos061

Reklamní šňůra na mobilní telefon

Reklamní šňůra na mobilní telefon se nosí kolem krku. Reklamní šňůra na mobilní telefon je na jedné straně opatřená karabinou pro jednoduché připevnění mobilního telefonu. Díky naší tkané šňůře budete mít telefon vždy při ruce.

Referenca: mos004

Provázky k mobilům

Provázky k mobilům jen u nás za nejlepší ceny. Provázky k mobilům jsou vhodné pro potisk reklamou. Provázky k mobilům v různých barvách a provedeních podle vašich přání.

Referenca: mos051

Propagační tkané šňůry

Propagační tkané šňůry jsou ideálním reklamním předmětem pro jakoukoli reklamní kampaň. Věnujte svým zákazníkům propagační tkané šnůry na mobilní telefony a ukažte jim, že si jich opravdu vážíte.

Referenca: mos062

Reklamní šňůra na mobilní telefon na zakázku

Reklamní šňůra na mobilní telefon se nosí kolem krku. Reklamní šňůra na mobilní telefon je na jedné straně opatřená karabinou pro jednoduché připevnění mobilního telefonu. Neváhejte a objednejte si reklamní šňůry na mobilní telefony pro své zákazníky a zaměstanace.