Custom Text Block

Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetu

Sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit.

  • Banner

Kožené výrobky
Kožené výrobky

Kožené výrobky

Vyberte si z široké nabídky reklamních kožených výrobků. Na kožené výrobky můžete pro ůčely své propagace vytisknout logo nebo reklamu.
Active filters

Reference: leather47

Kožená peněženka s logem

Kožená peněženka s logem je vyrobena z kvalitní kůže. Kožená peněženka s logem má prostor na tři fotografie a na tři kreditní karty. Jednoduchý a funkční vzhled, tím se vyznačuje tato kožená peněženka s logem. Na koženou peněženku s logem můžete umístit své logo nebo značku. Nabízíme širokou škálu kožených peněženek. Pokud nemůžete najít co hledáte,...

Reference: leather25

Propagační zápisníky

Nabízíme různé propagační zápisníky. Propagační zápisníky mají pěkný design a praktickou velikost. Obal na propagační zápisníky můžeme upravit podle Vašich potřeb. Garantujeme mimořádnou kvalitu a přívětivou cenu našich propagačních zápisníků.

Reference: leather26

Reklamní zápisníky

Reklamní zápisníky jsou velmi praktické. Na reklamní zápisníky můžete umístit své logo. Reklamní zápisníky mají příjemný papír a linkované stránky. Reklamní zápisníky nabízíme se semišovým obalem.

Reference: leather27

Kožené zápisníky

Kožené zápisníky jsou velmi trvanlivé. Kožené zápisníky mají nadprůměrnou kvalitu zpracování a vytříbený design. Kožené zápisníky je z kvalitního papíru a koženého obalu. Design kožených zápisníků je skutečně praktický. Naše kožené zápisníky mají papír uchycený v kovových kroužcích, takže se nemusíte bát ztráty poznámek.

Reference: leather28

Zápisník s logem

Zápisník s logem je stylový doplněk pro plánování. Uvnitř zápisníku s logem je kvalitní papír. Zápisník s logem má desky z pěkné kůže. Zápisník s logem může být potištěn logem nebo jinou reklamou vně nebo uvnitř.

Reference: leather29

Zápisník s reklamou

Zápisník s reklamou je velmi jednoduchý a praktický. Zápisník s reklamou se vyznačuje kvalitou a dobře se do něj píše. Zápisník s reklamou je vynikající pro propagační účely, lze na něj snadno vytisknout logo.

Reference: leather30

Kapesní zápisník

Kapesní zápisník má velmi kreativní design. Nejnápaditějším prvkem našeho koženého zápisníku je, že ho můžete srolovat a uložit třeba do kapsy. Kapesní zápisník je z kvalitní kůže. Tento kapesní zápisník nabízíme v různých barvách a velikostech.

Reference: leather31

Designový zápisník

Lidé se často vybírají designový zápisník aby podtrhli svůj styl. Náš designový zápisník plní přesně tento účel. Designový zápisník je z černé kůže a zavírá se na cvoček. Tento designový zápisník nabízíme v různých velikostech pro čely Vaší propagace.

Reference: Leather32

Zápisníky s reklamou

Zápisníky s reklamou nabízíme v praktickém setu - zápisník s reklamou a pero. Zápisníky s reklamou jsou vynikající doplněk organizace práce. Výhodou zápisníku s reklamou je možnost výměny papírů. Pokud použijete zápisníky s reklamou pro svou propagaci, jistě uspějete.

Reference: leather33

Zápisník mini

Zápisník mini patří mezi nejprodávanější zboží. Zápisník mini je prakticky malý a dobře se do něj píše. Kovová patentka bezpečně uzavírá zápisník mini. Nabízíme pět barev zápisníku mini. Zápisník mini je vhodný pro ženy i muže.

Reference: leather34

Pouzdro na cigarety

Pouzdro na cigarety vyniká svým designem. Kožené pouzdro na cigarety je doplněno o skleněný popelník. Pouzdro na cigarety má praktické přihrádky na cigarety a zapalovač. Pouzdro na cigarety je originální dárek pro Vaši propagaci.  

Reference: leather35

Kožený popelník

Kožený popelník je prezentací řemeslné zručnosti. Krásný design, kvalitní sklo a kožený stojan - to je náš kožený popelník. Pro účely propagace je kožený popelník ideální předmět.