Custom Text Block

Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetu

Sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit.

  • Banner

Tkané šňůry a přívěsky
Tkané šňůry a přívěsky

Tkané šňůry a přívěsky

Nabízíme tkané šňůry přívěsky za nejnižší ceny. Na zakázku vám na tyto přívěsky vytiskneme vaše firemní logo nebo reklamní slogan. Tkané přívěsky se hodí nejen pro reklamní kampaň, ale i jako firemní dárek.
Active filters

Reference: mos00075

Šňůra na krk

Propagační šňůru na krk lze vyrobit z polyesteru, nylonu nebo bavlny. Tyto propagační sňůry na krk nabízíme v pantonových barvách. Vaše logo vytiskneme na šňůru přesně podle Vašich představ.

Reference: mos00076

Promo šňůra na krk

Promo šňůru na krk je možné vyrobit z polyesteru, nylonu, bavlny nebo jiného materiálu dle vašeho přání. Promo šňůry na krk nabízíme v pantonových barvách. Jsme schopni se přizpůsobit jakékoli specifikaci barev. Vaše firemní logo nebo reklamní slogan vytiskneme na promo šňůru na krk přesně podle vašich představ. Nabízíme screen print, gumový potisk,...

Reference: mos060

Šňůra na mobilní telefon

Šňůru na mobilní telefon vyrábíme z polyesteru, nylonu, bavlny nebo jiného materiálu podle vašeho přání. Šňůra je vybavena kovovou karabinkou pro jednoduché zavěšení mobilního telefonu. Nabízíme širokou škálu barev, ve kterých jsme schopni šňůru na mobilní telefon dodat.

Reference: mos007

Šňůrky na mobil

Barevné šňůrky na mobil na mobil za skvělé ceny. Tyto šňůrky na mobil jsou vhodné k potištění reklamou. Šňůrky na mobil slouží pro zavěšení mobilního telefonu nebo mp3 přehrávače na krk. Vyzkoušejte naše šňůrky na mobil pro svou propagaci. Kontaktujte nás pro specifikaci objednávky.

Reference: mos006

Provázky na mobil

Provázky na mobil jen u nás za nejlepší ceny. Provázky na mobil jsou vhodné pro potisk reklamou. Provázky na mobil v provedeních podle vašich přání. Pro objednávku nás kontaktujte.

Reference: mos005

Provázek na mobilní telefon

Provázek na mobilní telefon jen u nás za nejlepší ceny. Provázek na mobilní telefon je vhodný pro potisk reklamou. Provázek na mobilní telefon v provedeních podle vašich přání.Pro objednávku nás kontaktujte.

Reference: mos001

Šňůrky na mobily

Šňůrky na mobily jen u nás za nejlepší ceny. Šňůrky na mobily jsou vhodné pro potisk reklamou. Šňůrky na mobily v různých barvách a provedeních podle vašich přání.

Reference: mos004

Provázky k mobilům

Provázky k mobilům jen u nás za nejlepší ceny. Provázky k mobilům jsou vhodné pro potisk reklamou. Provázky k mobilům v různých barvách a provedeních podle vašich přání.

Reference: mos003

Provázek na mobil

Provázek na mobil jen u nás za nejlepší ceny. Provázek na mobil je vhodný pro potisk reklamou. Provázek na mobil v různých barvách a provedeních podle vašich přání.

Reference: mos002

Provázek na telefon

Provázek na telefon jen u nás za nejlepší ceny. Provázek na telefon je vhodný pro potisk reklamou. Provázek na telefon v různých barvách a provedeních podle vašich přání.

Reference: cr-2

Šňůry pro mobilní telefony

Šňůry pro mobilní telefony jen u nás za nejlepší ceny. Bez potisku je možné dodat i menší množství šňůr pro mobilní telefony. Cena potisku za šňůry pro mobilní telefony je zahrnuta v cene. Šňůry pro mobilní telefony v různých provedeních podle vašich přání.