Pero na zakázku

Pero na zakázku

pen002
Ocjena 

Pero na zakázku je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Kulička pera na zakázku je velmi tenká, proto se s ním dobře píše. Pero na zakázku dodáváme v různých velikostech a barvách. Náplň pera na zakázku je k dostání ve velikostech 0,7 mm nebo 1,00 mm.

  Sigurnosna politika

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Politika isporuke

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Pravo povrata

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

Opis

Pero na zakázku je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Kulička pera na zakázku je velmi tenká, proto se s ním dobře píše. Pero na zakázku dodáváme v různých velikostech a barvách. Náplň pera na zakázku je k dostání ve velikostech 0,7 mm nebo 1,00 mm. Pero na zakázku je zaručeně nejlepším propagačním předmětem. Na zakázku vám na pero vytiskneme vaše firemní logo nebo reklamní slogan. Máte o tato pera na zakázku zájem? Neváhejte a kontaktujte naše obchodní zástupce.

Detalji proizvoda
pen002
2000
Recenzije

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Pero na zakázku

Pero na zakázku

Pero na zakázku je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Kulička pera na zakázku je velmi tenká, proto se s ním dobře píše. Pero na zakázku dodáváme v různých velikostech a barvách. Náplň pera na zakázku je k dostání ve velikostech 0,7 mm nebo 1,00 mm.

Napišite svoj ​​osvrt
16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Referenca: pen003

Kuličková pera

Tato plastová kuličková pera v transparentní modré jsou levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tato kuličková pera nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto kuličkových per? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Referenca: pen013

Propisovačky

Tyto plastové propisovačky ve dvoubarevném provedení jsou levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto propisovačky nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto propisovaček? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Referenca: pen019

Kuličkové pero na míru

Kuličkové pero na míru je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Kuličkové pero na míru má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Kuličková pera na míru dodáváme v různých velikostech, tvarech a barvách. Kuličkové pero na míru je zaručeně nejlepším propagačním předmětem.

Referenca: pen023

Pero z kovového materiálu

Pero z kovového materiálu je velmi kvalitní. Pero z kovového materiálu má dlouhou životnost a dobře se s ním píše, protože je lehké. Pero z kovového materiálu dodáváme v různých velikostech a barvách. Pero z kovového materiálu dodáváme za konkurenční ceny.

Referenca: pen012

Propiska

Tato plastová propiska ve dvoubarevném provedení je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tuto propisku nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Referenca: pen027-1

Propisovací tužka

Tato propisovací tužka je vyrobena z kvalitní slitiny, má jednoduchý, stylový design a je ideální pro reklamní účely. Vyberte si požadovanou barvu a logo či reklamní text, o ostatní se postaráme my. Chcete-li získat tyto propisovací tužky za nejlepší ceny, neváhejte nás kontaktovat.

Referenca: pen008

Psací pero

Psací pero je vyrobeno z kvalitního materiálu. Psací pero se hodí jako propagační přemět na různé konference, výstavy a jiné akce.

Referenca: pen14

Propisky

Tyto plastové propisky jsou levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto propisky nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Referenca: pen011

Psací potřeby

Tyto psací potřeby ve dvoubarevném provedení jsou levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto psací potřeby nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto psacích potřeb? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Referenca: pen015

Reklamní pera

Reklamní pera jsou vyrobena z kvalitního materiálu. Reklamní pera jsou šetrná k životnímu prostředí. Reklamní pera vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

Referenca: pen017

Promo plastové pero

Promo plastové pero je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Promo plastové peromá dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Promo plastové pero dodáváme v různých velikostech, tvarech a barvách. Promo plastové pero je zaručeně nejlepším propagačním předmětem.

Referenca: pen028

Kuličkové pero s logem

Kuličkové pero s logem je vyrobeno z kvalitního materiálu. Kuličkové pero s logem je šetrné k životnímu prostředí. Kuličkové pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

Referenca: pen018-1

Propisovací pera

Tato propisovací pera jsou vyrobena z kvalitního kovu, mají jednoduchý, stylový design a jsou ideální pro reklamní účely. Tato propisovací pera označíme Vaším logem či reklamním textem, a vy se tak nesmazatelně zapíšete do paměti Vašich zákazníků.. Chcete-li získat tato propisovací pera za nejlepší ceny, neváhejte nás kontaktovat.