Šňůrka na krk s logem

Šňůrka na krk s logem

LASP-120409
Ocjena 

Šňůrka na krk je opatřena logem, které je natištěno pomocí technologie sítotisk. Šňůrka na krk s logem díky této technologie může mít plné barvy přesně dle grafického návrhu. 

  Sigurnosna politika

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Politika isporuke

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Pravo povrata

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

Opis

Šňůrka na krk je opatřena logem, které je natištěno pomocí technologie sítotisk. Šňůrka na krk s logem díky této technologie může mít plné barvy přesně dle grafického návrhu. Šňůrka na krk s logem je opatřena plastovou sponou a kovovým očkem s otočnou karabinkou na konci šňůruky. Šnůrka na krk s logem je perfektní volbou pro reklamní předmět díky své nízké ceně a nízké váze.

Minimální objednávka 500ks

Materiál: Polyester

Rozměry: 2.3x102cm

Cena obsahuje potisk jedné strany šňůrky 2x90cm

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Detalji proizvoda
LASP-120409
0
Recenzije

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Šňůrka na krk s logem

Šňůrka na krk s logem

Šňůrka na krk je opatřena logem, které je natištěno pomocí technologie sítotisk. Šňůrka na krk s logem díky této technologie může mít plné barvy přesně dle grafického návrhu. 

Napišite svoj ​​osvrt
16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Referenca: GS-MC-005

Reklamní skládací kostky trojúhelník

Tyto reklamní skládací kostky lze rozložit na dvě částí a vzniknout tak dva trojúhelníky. Skládací kostky trojúhelník lze opatřit grafikou dle Vašeho zadání a Vy tak získáte unikátní a originální reklamní předmět k propagaci značky nebo produktu. Na reklamní skládací kostky troj)helník můžete natisknout informace o společnosti, nabízené služby a produkty,...

Referenca: CCSP-120101

Čistící hadřík potisk

Čistící hadřík potisk na čištění je perfektní pro přirozené odstranění prachu či nečistot. Čistící hadřík potisk může sloužit jako dárek pro zákazníky na prodejně s brýlemi, telefony či fotoaparáty.

Referenca: GS-HP 006

Hřejivé polštářky s hvězdičkami na zakázku

Hřejivé polštářky mohou být například ve tvaru hvězdy a mohou být na zakázku doplněny hvězdičkami v tekutině. Hřejivé polštářky s hvězdičkami na zakázku vypadají skvěle a budou efektivně propagovat Vaší značku. Hřejivé polštářky s hvězdičkami na zakázku jsou vyrobeny z kvalitního a odolného PVC.

Referenca: mouse_pad_003

Silikonová podložka pod myš

Silikonová podložka pod myš je vyrobena ze silikonu 100% kvality její povrch je potazěn látkou, abyste se po ní mohli myší plynule pohybovat. Na zakázku vám vyrobíme silikonovou podložku pod myš v jakémkoli tvaru a vytiskneme na ní vaše logo.

Referenca: GS-OT002

Reklamní dřevěné teploměry

Originální dřevěné teploměry, které můžete nechat opatřit logem, značkou a získáte tak reklamní předmět pro své zákazníky. Dřevěné reklamní teploměry v různých velikostech a barvách dřeva. Dřevěné reklamní teploměry od výrobce.

Referenca: hourglass_011

Plastové přesýpací hodiny

Naše promo plastové přesýpací hodiny jsou vyrobeny z trvanlivého plastu. Plastové přesýpací hodiny jsou k dostání  buď bez nápisu nebo na ně můžeme umístit logo či jiný obrázek dle vašeho přání.

Referenca: GS-FK002

Reklamní plovoucí klíčenky

Reklamní plovoucí klíčenky lze vyrobit v různých barvách, velikostech a tvarech. Lze je také na zakázku opatřit potiskem například logem či značkou. Reklamní plovoucí klíčenky jsou lehké, praktické a originální. 

Referenca: LASP-120403

Reklamní šňůrka na zakázku

Reklamní šňůrka je vyrobena na zakázku a je z materiálu polyester. Reklamní šňůrka může být na zakázku vyrobena v jakékoliv barvě. Reklamní šňůrka může být také na zakázku potištěna pomocí sítotisku. 

Referenca: 4OS0024

Balónky

Tyto balonky nabízíme v různých barvách. Balonky rozptýlí nejen Vaše  ratolesti. Balonky na požádání označíme reklamním textem nebo logem dle Vašeho přání. Neváhejte a objednejte si tyto barevné balonky za příznivé ceny ještě dnes.

Referenca: GS-IP 001

Chladivé termopolštářky s potiskem

Chladivé termopolštářky s potiskem dle Vašeho zadání jako například logo firmy, značka, název produktu nebo jiný design. Chladivé termopolštářky s potiskem jsou skvělé k propagaci Vaší společnosti. Chladivé termopolštářky s potiskem jsou vyrobeny z kvalitního PVC a jsou netoxické a vyhovují předpisům CE.

Referenca: Button-badge-003

Odznak s logem

Odznak s logem je vyroben z kvalitního cínového materiálu. Odznak s logem je nepochybně dobrým pomocníkem při různých promo akcích.

Referenca: GS-AB002

Antistresové míčky Smiley

Antistresové kulaté míčky Smiley v různých barvách. Antistresové míčky Smiley jako dárek pro zákazníky. Věnujte svým zákazníkům či obchodním partnerům antistresové míčky Smiley, které máme k dispozici v základních barvách: žlutá, oranžová, růžová, červená, zelená, modrá. 

Referenca: LASP-120405

Promo šňůrka branding

Tato promo šňůrka je opatřena brandingem, který se vytváří pomocí technologie sítotisk. Promo šnůrka může být potistěna jakýmkoliv brandigem dle Vašeho návrhu.