Kožené fotorámečky

Kožené fotorámečky

leather77
Értékelés 

Naše kožené fotorámečky jsou trvanlivého materiálu. Kožené fotorámečky nabízíme za výhodnou cenu. Kožené fotorámečky jsou k dispozici ve dvou barvách.


 

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Naše kožené fotorámečky jsou trvanlivého materiálu. Kožené fotorámečky nabízíme za výhodnou cenu. Kožené fotorámečky jsou k dispozici ve dvou barvách.

Termék részletei
leather77
1000
Vélemények

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

Írja meg véleményét

Kožené fotorámečky

Kožené fotorámečky

Naše kožené fotorámečky jsou trvanlivého materiálu. Kožené fotorámečky nabízíme za výhodnou cenu. Kožené fotorámečky jsou k dispozici ve dvou barvách.


 

Írja meg véleményét
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Cikkszám: leather50

Kožená peněženka s reklamou

Tato kožená peněženka s reklamou je atraktivní zejména pro mladé. Naše kožená peněženka s reklamou je velmi kvalitní a z delikátní kůže. Kožená peněženka s reklamou je připravena na potisk Vaším logem a vzorem.

Cikkszám: leather83

Pouzdra na klíče

Pouzdra na klíče jsou praktická ochrana vašich klíčů. Pouzdra na klíče nabízíme v pestrých barvách. Pouzdra na klíče je možné potisknout jakýmkoli logem nebo vzorem. Neváhejte se na nás obrátit s Vašimi přáními ohledně pouzder na klíče.  

Cikkszám: leather61

Kožené poznámkové bloky

Kožené poznámkové bloky jsou užitečnými pomocníky podnikatelů. Uvnitř mají kožené poznámkové bloky klips na vizitky. Kožené poznámkové bloky se bezpečně uzavírají kovovou patentkou.

Cikkszám: leather14

Promo Mouse Pad

Red mouse pat is amazing both in color and shape. It is made of quality leather and delicate craft. Why not choose this red mouse pat to match the style of your computer.  

Cikkszám: leather52

Kožená klíčenka

Kožená klíčenka je praktickým doplňkem pro každého. Kožená klíčenka může uchovávat Vaše klíče nebo také mince či malý mobilní telefon. Kožená klíčenka je ten nejpraktičtější dárek.

Cikkszám: leather11

Těžítko

Těžítko s tradičním designem. Těžítko je černé a je na něm dost místa pro potisk reklamou. Kožené těžítko je praktický propagační předmět.

Cikkszám: leather21

Blok na poznámky

Blok na poznámky klasického provedení. Blok na poznámky má pevnou kroužkovou vazbu. Obal bloku na poznámky je pěkně barevně sladěný. Blok na poznámky má také vnitřní kapsy na vizitky.

Cikkszám: leather47

Kožená peněženka s logem

Kožená peněženka s logem je vyrobena z kvalitní kůže. Kožená peněženka s logem má prostor na tři fotografie a na tři kreditní karty. Jednoduchý a funkční vzhled, tím se vyznačuje tato kožená peněženka s logem. Na koženou peněženku s logem můžete umístit své logo nebo značku. Nabízíme širokou škálu kožených peněženek. Pokud nemůžete najít co hledáte,...

Cikkszám: leather30

Kapesní zápisník

Kapesní zápisník má velmi kreativní design. Nejnápaditějším prvkem našeho koženého zápisníku je, že ho můžete srolovat a uložit třeba do kapsy. Kapesní zápisník je z kvalitní kůže. Tento kapesní zápisník nabízíme v různých barvách a velikostech.

Cikkszám: leather3

Stojany na tužky

Stojany na tužky jsou dnes velmi populární. Naše stojany na tužky mohou být ideálním reklamním dárkem. Stojany na tužky nabízíme v různých tvarech.

Cikkszám: leather63

Zápisník s kalkulačkou

Zápisník s kalkulačkou je multifunkční pomůcka do práce. Zápisník s kalkulačkou má na svém koženém pouzdru instalovánu mini kalkulačku. Zápisník s kalkulačkou je nepředstavitelně praktický.

Cikkszám: leather37

Kožené šuplíky

Kožené šuplíky jsou praktický pomocník v kanceláři. Tři kožené šuplíky pomohou roztřídit různé dokumenty. Doplňte si designovými kvalitními koženými šuplíky svoji kancelář. Kožené šuplíky nabízíme v černé a hnědé barvě.

Cikkszám: leather27

Kožené zápisníky

Kožené zápisníky jsou velmi trvanlivé. Kožené zápisníky mají nadprůměrnou kvalitu zpracování a vytříbený design. Kožené zápisníky je z kvalitního papíru a koženého obalu. Design kožených zápisníků je skutečně praktický. Naše kožené zápisníky mají papír uchycený v kovových kroužcích, takže se nemusíte bát ztráty poznámek.

Cikkszám: leather88

Klíčenka z kůže

Klíčenka z kůže je z měkké ale odolné kůže. Uvnitř má klíčenka z kůže šest kroužků na klíče a zavírá se na cvoček. Klíčenka z kůže zajistí, že budete mít klíče vždy v pořádku.  

Cikkszám: leather4

Stolní pořadač

Stolní pořadače jsou praktické pro udržení pořádku na pracovním stole. Stolní pořadače nabízíme v různých variantách - pořadač papírů, nádoba na pera, nádoba na poznámkové papíry v jednom setu. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací o našich stolních pořadačích.

Cikkszám: Leather32

Zápisníky s reklamou

Zápisníky s reklamou nabízíme v praktickém setu - zápisník s reklamou a pero. Zápisníky s reklamou jsou vynikající doplněk organizace práce. Výhodou zápisníku s reklamou je možnost výměny papírů. Pokud použijete zápisníky s reklamou pro svou propagaci, jistě uspějete.