reklamni batohy

reklamni batohy

bag103
Rating 

Tento reklamní batoh je zelenočerné barvy a dvěma uchy k nošení v ruce, batoh obsahuje i pás přes rameno.

  Politica de securitate

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

  Politica de livrare

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

  Politica de returnare

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

Descriere

Tento reklamní batoh je zelenočerné barvy a dvěma uchy k nošení v ruce, batoh obsahuje i pás přes rameno. Náš reklamní batoh je možné potisknout logem či značkou vaší firmy a propagovat svou firmu i na cestách.

Neváhejte se na nás obrátit v případě jakéhokoliv dotazu!

Detalii ale produsului
bag103
0
Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie-ti recenzia

reklamni batohy

reklamni batohy

Tento reklamní batoh je zelenočerné barvy a dvěma uchy k nošení v ruce, batoh obsahuje i pás přes rameno.

Scrie-ti recenzia
16 alte produse in aceeasi categorie:

Referinta: BAG070214

Polyesterové batohy

Tyto polyesterové batohy jsou vyrobeny z 1000D polyesteru Oxford. Zesílené dno pro delší životnost. Prodyšný síťovaný materiál na zádech polyesterového batohu poskytne komfort každému turistovi či sportovci při každodenních aktivitách.

Referinta: batoh01pse

batoh

Tento sportovní batoh je klasického střihu na přední straně s velkou kapsou na zip. Na postranních stranách tohoto batohu jsou stahovací přezky k utažení dle potřeby.

Referinta: BAG070212

Batohy na zakázku

Batohy na zakázku mají odolné ramenní popruhy a dvě velké komory pro všestranné použití. Batohy na zakázku jsou zhotoveny s přehledným vnitřním organizérem, prodyšná síťovaná záda batohu zůstanou vždy suchá a komfortní.

Referinta: BAG070215

Propagační batoh Oxford

Propagační batoh Oxford je vyroben z materiálu 600D polyesteru. Propagační batoh Oxford je skvělý ke zviditelnění díky velké ploše určené k potisku.  Propagační batoh Oxford je dostupný v rúzné dvoubarevné kombinaci.

Referinta: BAG070210

Ruksak

Pevný a lehký univerzální ruksak je určený pro pěší turistiku, dobrodružné závody nebo cyklistiku. Tento ruksak má antibakteriální úpravu popruhů a zádového systému. Má zabudovaný 1,5 l vodní rezervoár a prodyšný systém popruhů.

Referinta: ab-28

batuzek cerny s prezkou

Černý batůžek s přezkou oceníte obzvláště na cestách, při turistice, kdy chcete mít všechny důležité věci u sebe. Tento černý batůžek je uzavíratelný na zip s dlouhým uchem pro možnosti nosit batůžek přes rameno a přezkou.

Referinta: BAG070209

Batoh Oxford

Vysoce kvalitní batoh Oxford má stylový design. Batoh Oxford je vhodný pro pěší turistiku, horolezectví, ale i pro ostatní outdoorové aktivity. Na tento batoh můžeme umístit Vaše logo pro Vaše speciální potřeby.