Reklamní pera

Reklamní pera

pen015
Rating 

Reklamní pera jsou vyrobena z kvalitního materiálu. Reklamní pera jsou šetrná k životnímu prostředí. Reklamní pera vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

  Politica de securitate

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

  Politica de livrare

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

  Politica de returnare

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

Descriere

Reklamní pera jsou vyrobena z kvalitního materiálu. Reklamní pera jsou šetrná k životnímu prostředí. Reklamní pera vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem. Reklamní pera se hodí jako propagační předmět na různé konference nebo výstavy.

Detalii ale produsului
pen015
2000
Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie-ti recenzia

Reklamní pera

Reklamní pera

Reklamní pera jsou vyrobena z kvalitního materiálu. Reklamní pera jsou šetrná k životnímu prostředí. Reklamní pera vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

Scrie-ti recenzia
16 alte produse in aceeasi categorie:

Referinta: pen023

Pero z kovového materiálu

Pero z kovového materiálu je velmi kvalitní. Pero z kovového materiálu má dlouhou životnost a dobře se s ním píše, protože je lehké. Pero z kovového materiálu dodáváme v různých velikostech a barvách. Pero z kovového materiálu dodáváme za konkurenční ceny.

Referinta: pen021-1

Propiska

Tato kovová propiska ve stříbrné barvě je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tuto propisku můžete nosit vždy při sobě. Máte zájem o objednání těchto propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Referinta: pen022-1

Kuličková tužka

Tato kuličková tužka je cenově příznivou a zároveň velmi stylovou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tato kuličková tužka je vyrobena z kvalitního kovu a vyniká svým originálním designem. Máte zájem o objednání těchto kuličkových tužek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Referinta: pen016

Propiska plastová

Tato plastová propiska je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto plastové propisky nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto plastových propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Referinta: pen009

Tužka

Tato tužka vyrobená z kvalitního plastu ve dvoubarevném provedení je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tuto tužku nabízíme v různých barvách a provedeních. Máte zájem o objednání těchto tužek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Referinta: pen023-1

Kovové pero

Toto kovové pero je cenově příznivou a zároveň velmi stylovou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Toto kovové pero je vyrobeno z kvalitního a vysoce odolného  kovu a vyniká svým originálním designem. Máte zájem o objednání těchto kovových per? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Referinta: pen017

Promo plastové pero

Promo plastové pero je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Promo plastové peromá dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Promo plastové pero dodáváme v různých velikostech, tvarech a barvách. Promo plastové pero je zaručeně nejlepším propagačním předmětem.

Referinta: pen013

Propagační kuličkové pero

Propagační kuličkové pero je vyrobeno z kvalitního materiálu. Propagační kuličkové peroje šetrné k životnímu prostředí. Propagační kuličkové pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

Referinta: pen034

Plastové pero

Plastové pero je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Plastové pero má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Plastové pero dodáváme v různých velikostech a barvách.Plastové pero je zaručeně nejlepším propagačním předmětem.

Referinta: pen005

Propiska

Tato plastová propiska jednoduchého designu je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto propisky nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Referinta: plastbag02psen

Propiska

Tato propiska představuje levný a efektivní nástroj pro prezentaci Vaší firmy nebo produktů. Vyberte si propisku požadované barvy a tvaru, zašlete nám Vaše logo nebo reklamní text, a o zbytek se postaráme my. Neváhejte a objednejte si ještě dnes propisky za bezkonkurenční ceny.

Referinta: pen025

Propagační pera

Propagační pera jsou vyrobena z kvalitního materiálu. Propagační pera jsou šetrná k životnímu prostředí. Propagační pera vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

Referinta: pen027-1

Propisovací tužka

Tato propisovací tužka je vyrobena z kvalitní slitiny, má jednoduchý, stylový design a je ideální pro reklamní účely. Vyberte si požadovanou barvu a logo či reklamní text, o ostatní se postaráme my. Chcete-li získat tyto propisovací tužky za nejlepší ceny, neváhejte nás kontaktovat.

Referinta: pen006

Promo pero

Promo pero je vyrobeno z kvalitního materiálu, šetrného k životnímu prostředí. Promo pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

Referinta: pen001

Kuličkové pero

Toto kuličkové pero s jednoduchým a líbivým designem je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Toto kuličkové pero nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto kuličkových per? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.