tricka s limcem

tricka s limcem

pd-6018
Hodnocení 

Nabízíme trička s límcem na zakázku v různých velikostech, barevných kombinacích, různých designech a z různého materiálu. Logo potiskneme dle požadavků zákazníka.

 

Zakázková výroba v jakékoliv Pantone® barvě

 

Předvýrobní náhled v ceně kalkulace

 

CHYTRÉ ŘEŠENÍ NA MÍRU KLIENTA

Popis

Nabízíme trička s límcem na zakázku v různých velikostech, barevných kombinacích, různých designech a z různého materiálu. Logo potiskneme dle požadavků zákazníka. Originální trička s límcem na zakázku budou výborně prezentovat Vaši firmu při různých firemních či sportovních událostech.

Chcete si objednat naše trička s límcem? Neváhejte a kontaktujte nás!

Detaily produktu
pd-6018
0
Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napište svůj názor

tricka s limcem

tricka s limcem

Nabízíme trička s límcem na zakázku v různých velikostech, barevných kombinacích, různých designech a z různého materiálu. Logo potiskneme dle požadavků zákazníka.

Napište svůj názor
16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Kód: hat009

Kloboučky na zakázku

Kloboučky na zakázku nabízíme: 1) Velikost: libovolná 2) Materiál: bavlna 3) Barva: široká škála barev 4) Logo nebo design dle Vašich požadavků 5) Tyto kloboučky jsou ideální jako reklamní dárky

Kód: a003

Reklamní trička s potiskem

Reklamní trička s potiskem jsou nabízeny v různých velikostech, barevných kombinacích, a z různého materiálu. Logo ve formě potisku /výšivky/ nášivky dle požadavků zákazníka. Tato jedinečná reklamní trička s potiskem budou výborně prezentovat Vaši firmu při různých firemních či sportovních událostech.

Kód: 1685

kalhotky

Pohodlné nohavičkové kalhotky jsou k dispozici v různých velikostech, barevných provedení i různých designů. Tyto kalhotky si nechte potisknout firemním logem přesně dle svých představ.

Kód: hat006

Čepice s vlastním logem

Naše čepice s logem jsou nabízeny v různých velikostech, barevných kombinacích, z různého materiálu a různých tvarů. Logo ve formě potisku /výšivky/ nášivky dle požadavků zákazníka. Univerzální nastavitelná velikost.

Kód: 1429

trika

Námi nabízené triko (bez rukávů) s jemnými špagetovými ramínky. Tyto trika jsou na výběr z mnoha barevných kombinací, několika designů i velikostí.

Kód: cth058

trika

Nabízíme vám trika s límečkem z velmi příjemného bavlněného materiálu. Trika s límečkem jsou na výběr z mnoha designů i barev a k dispozici je i několik velikostí.

Kód: 1644

pradlo damske

Námi nabízené dámské spodní prádlo je k dispozici v různých velikostech, barevných provedení i různých designů. Na přání zákazníka je možné toto dámské spodní prádlo potisknout firemním logem přesně dle vašich představ.

Kód: 114

Reklamní triko

Nabízíme reklamní trika v různých velikostech, barevných kombinacích, různých designech a z různého materiálu. Logo ve formě potisku /výšivky/ nášivky dle požadavků zákazníka. Originální reklamní trika na zakázku budou výborně prezentovat Vaši firmu při různých firemních či sportovních událostech.

Kód: pc-5215

tricka s limcem

Nabízíme trička s límcem a dlouhým rukávem v různých velikostech, barevných kombinacích, různých designech a z různého materiálu. Logo potiskneme dle požadavků zákazníka.