Manžetové knoflíčky ze slitiny

Manžetové knoflíčky ze slitiny

Cufflink_012
Bewertung 

Vyrobené ze slitiny kovu, tyto manžetové knoflíčky jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání.

  Sicherheitsrichtlinien

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Lieferbedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Rückgabebedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

Beschreibung

Vyrobené ze slitiny kovu, tyto manžetové knoflíčky jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání. Vaši zaměstnanci nebo obchodní partneři jistě přivítají možnost použít tyto manžetové knoflíčky při příležitosti firemního večírku nebo jiné významné události.

Artikeldetails
Cufflink_012
100
Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigenen Kommentar verfassen

Manžetové knoflíčky ze slitiny

Manžetové knoflíčky ze slitiny

Vyrobené ze slitiny kovu, tyto manžetové knoflíčky jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání.

Eigenen Kommentar verfassen
16 andere Artikel in der gleichen Kategorie:

Artikel-Nr.: cuf00010

Manžetové knoflíčky s možností personalizace

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, manžetové knoflíčky s možností personalizace jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání. Vaši zaměstnanci nebo obchodní partneři jistě přivítají možnost použít tento stylový doplněk při příležitosti...

Artikel-Nr.: cuf00003

Módní manžetové knoflíčky

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto módní manžetové knoflíčky jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání. Vaši zaměstnanci nebo obchodní partneři jistě přivítají možnost použít tento stylový doplněk při příležitosti firemního večírku...

Artikel-Nr.: CUF0209108

Manžetové knoflíčky s glazurou

Tyto stylové manžetové knoflíčky jsou kombinací kvalitní nerezové oceli a mřížky vyplněné modrou glazurou. Tyto manžetové knoflíčky s glazurou perfektně padnou k Vašemu formálnímu outfitu.

Artikel-Nr.: Cufflink_018

Stylové manžetové knoflíčky

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto stylové manžetové knoflíčky jsou originálním módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání.

Artikel-Nr.: Cufflink_025

Firemní manžetové knoflíčky

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto firemní manžetové knoflíčky jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů.

Artikel-Nr.: Cufflink_004

Kulaté manžetové knoflíčky

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto kulaté manžetové knoflíčky jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání.

Artikel-Nr.: Cufflink_024

Titanové manžetové knoflíčky

Vyrobené z kvalitního titanu, tyto manžetové knoflíčky jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám titanové manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání.

Artikel-Nr.: CUF0209094

Manžetové knoflíčky s puntíky

Tyto manžetové knoflíčky Vám zhotovíme v barvách a designech dle Vašeho přání. Vytvořte si unikátní sbírku manžetových knoflíčků dle Vašich představ. Objednejte si již nyní manžetové knoflíčky s Vaším oblíbeným vzorem za bezkonkurenční ceny.

Artikel-Nr.: CUF0209103

Čtvercové manžetové knoflíčky

Tyto čtvercové manžetové knoflíčky jsou unikátní kombinací nerezové oceli a výplně z modré glazury. Již na první pohled je patrné, že tento pár čtvercových manžetových knoflíčků se odlišuje od běžných knoflíčků čtvercového tvaru.

Artikel-Nr.: Cufflink_019

Manažerské manžetové knoflíčky

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto manažerské manžetové knoflíčky jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání.

Artikel-Nr.: cuf00002

Hranaté manžetové knoflíčky

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto hranaté manžetové knoflíčky jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání. Vaši zaměstnanci nebo obchodní partneři jistě přivítají možnost použít tento stylový doplněk při příležitosti firemního...

Artikel-Nr.: Cufflink_001

Módní manžetové knoflíčky

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto módní manžetové knoflíčky jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání.

Artikel-Nr.: CUF0209104

Manžetové knoflíčky z nerez oceli

Tyto manžetové knoflíčky jsou zhotoveny z kvalitní nerezové oceli a modré glazury. Lesklá glazura protkaná čtyřmi tenkými liniemi je výrazným a stylovým prvkem těchto manžetových knoflíčků oválného tvaru.

Artikel-Nr.: CUF0209081

Růžové manžetové knoflíčky s mřížkou

Tyto manžetové knoflíčky s mřížkou nabízíme v různých barvách a designech dle Vašeho přání. Vytvořte si unikátní sbírku manžetových knoflíčků dle Vašich představ. Objednejte si již nyní manžetové knoflíčky s Vaším oblíbeným vzorem za bezkonkurenční ceny.

Artikel-Nr.: cuf00008

Manžetové knoflíčky s modrým kamenem

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto manžetové knoflíčky s modrým kamenem jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání. Manžetové knoflíčky s modrým kamenem budou ideální módní ozdobou při příležitosti firemního večírku nebo jiné...

Artikel-Nr.: CUF0209092

Manžetové knoflíčky s mřížkou

Tyto manžetové knoflíčky s mřížkou nabízíme v barvách dle Vašeho přání. Vytvořte si unikátní sbírku manžetových knoflíčků dle Vašich představ. Objednejte si již nyní manžetové knoflíčky s Vaším oblíbeným vzorem za bezkonkurenční ceny.