Psací pero na míru

Psací pero na míru

pen032
Bewertung 

Psací pero na míru je vyrobeno z kvalitního materiálu. Psací pero na míru využijete jak na konferencích či výstavách tak jako firemní dárek.

  Sicherheitsrichtlinien

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Lieferbedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Rückgabebedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

Beschreibung

Psací pero na míru je vyrobeno z kvalitního materiálu. Psací pero na míru je šetrné k životnímu prostředí. Psací pero na míru se hodí jako propagační přemět na různé konference nebo výstavy. Psací pero na míru využijete také jako firemní dárek.

Artikeldetails
pen032
2000
Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigenen Kommentar verfassen

Psací pero na míru

Psací pero na míru

Psací pero na míru je vyrobeno z kvalitního materiálu. Psací pero na míru využijete jak na konferencích či výstavách tak jako firemní dárek.

Eigenen Kommentar verfassen
16 andere Artikel in der gleichen Kategorie:

Artikel-Nr.: pen007

Propisovačka

Tato propisovačka v matném provedení je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto propisovačky nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto propisovaček? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Artikel-Nr.: pen001

Pultové pero

Pultové pero dodáváme v červené, žluté, tmavě modré, světle modré, vínové, černé, šedé a oranžové barvě. Pultové pero je perfektním propagačním předmětem. Na zakázku vám napultové pero vytiskneme vaše logo nebo reklamní slogan.

Artikel-Nr.: pen012

Kuličkové pero s potiskem

Kuličkové pero s potiskem je vyrobeno z kvalitního materiálu. Kuličkové pero s potiskem je šetrné k životnímu prostředí. Kuličkové pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

Artikel-Nr.: pen018-1

Propisovací pera

Tato propisovací pera jsou vyrobena z kvalitního kovu, mají jednoduchý, stylový design a jsou ideální pro reklamní účely. Tato propisovací pera označíme Vaším logem či reklamním textem, a vy se tak nesmazatelně zapíšete do paměti Vašich zákazníků.. Chcete-li získat tato propisovací pera za nejlepší ceny, neváhejte nás kontaktovat.

Artikel-Nr.: pen023

Pero z kovového materiálu

Pero z kovového materiálu je velmi kvalitní. Pero z kovového materiálu má dlouhou životnost a dobře se s ním píše, protože je lehké. Pero z kovového materiálu dodáváme v různých velikostech a barvách. Pero z kovového materiálu dodáváme za konkurenční ceny.

Artikel-Nr.: pen011

Kuličkové pero na zakázku

Kuličkové pero na zakázku je vyrobeno z kvalitního materiálu. Kuličkové pero na zakázku se hodí jako propagační přemět na různé konference, výstavy a jiné akce.

Artikel-Nr.: pen002

Pero na zakázku

Pero na zakázku je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Kulička pera na zakázku je velmi tenká, proto se s ním dobře píše. Pero na zakázku dodáváme v různých velikostech a barvách. Náplň pera na zakázku je k dostání ve velikostech 0,7 mm nebo 1,00 mm.

Artikel-Nr.: pen022

Kuličkové pero na zakázku

Kuličkové pero na zakázku je vyrobeno z kvalitního materiálu. Kuličkové pero na zakázku je šetrné k životnímu prostředí. Kuličkové pero vám na zakázku potiskneme vašímfiremním logem nebo reklamním sloganem.

Artikel-Nr.: pen021

Kovové pero na míru

Kovové pero na míru je vyrobeno z kvalitního materiálu. Kovové pero na míru má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Kovové pero na míru dodáváme v různých velikostech a barvách. Kovové pero na míru je zaručeně nejlepším propagačním předmětem.

Artikel-Nr.: pen005

Propiska

Tato plastová propiska jednoduchého designu je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto propisky nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Artikel-Nr.: pen009

Promo kuličkové pero

Promo kuličkové pero je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Promo kuličkové pero má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Promo kuličkové pero dodáváme v různých velikostech, tvarech a barvách. Promo kuličkové pero je zaručeně nejlepším propagačním předmětem.

Artikel-Nr.: pen010

Psací potřeby

Tyto psací potřeby ve dvoubarevném provedení jsou levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto psací potřeby nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto psacích potřeb? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Artikel-Nr.: pen001

Kuličkové pero

Toto kuličkové pero s jednoduchým a líbivým designem je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Toto kuličkové pero nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto kuličkových per? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Artikel-Nr.: pen027

Reklamní plastové pero

Reklamní plastové pero je vyrobeno z kvalitního materiálu. Reklamní plastové pero je šetrné k životnímu prostředí. Reklamní plastové pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

Artikel-Nr.: pen016

Propiska plastová

Tato plastová propiska je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto plastové propisky nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto plastových propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.