Psací pero na míru

Psací pero na míru

pen032
Értékelés 

Psací pero na míru je vyrobeno z kvalitního materiálu. Psací pero na míru využijete jak na konferencích či výstavách tak jako firemní dárek.

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Psací pero na míru je vyrobeno z kvalitního materiálu. Psací pero na míru je šetrné k životnímu prostředí. Psací pero na míru se hodí jako propagační přemět na různé konference nebo výstavy. Psací pero na míru využijete také jako firemní dárek.

Termék részletei
pen032
2000
Vélemények

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

Írja meg véleményét

Psací pero na míru

Psací pero na míru

Psací pero na míru je vyrobeno z kvalitního materiálu. Psací pero na míru využijete jak na konferencích či výstavách tak jako firemní dárek.

Írja meg véleményét
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Cikkszám: pen027-1

Propisovací tužka

Tato propisovací tužka je vyrobena z kvalitní slitiny, má jednoduchý, stylový design a je ideální pro reklamní účely. Vyberte si požadovanou barvu a logo či reklamní text, o ostatní se postaráme my. Chcete-li získat tyto propisovací tužky za nejlepší ceny, neváhejte nás kontaktovat.

Cikkszám: pen012

Propiska

Tato plastová propiska ve dvoubarevném provedení je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tuto propisku nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Cikkszám: pen020-1

Propiska kovová

Tato propiska kovová je cenově příznivou a zároveň velmi stylovou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tato propiska kovová je vyrobena z kvalitního a vysoce odolného  kovu a vyniká svým originálním designem. Máte zájem o objednání těchto kovových propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Cikkszám: pen007

Kuličková pera

Kuličková pera jsou vyrobena z kvalitního materiálu. Kuličková pera jsou šetrná k životnímu prostředí. Kuličková pera vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem neboreklamním sloganem.

Cikkszám: pen010

Psací potřeby

Tyto psací potřeby ve dvoubarevném provedení jsou levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto psací potřeby nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto psacích potřeb? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Cikkszám: pen014

Propisovačky

Tyto plastové propisovačky ve dvoubarevném provedení jsou levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto propisovačky nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto propisovaček? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Cikkszám: peh001-1

Stojanek na pero + pero

Tento stojánek na pero + pero je velice praktickou pomůckou do Vaší kanceláře. Tento stojánek na pero + pero můžeme na požádání označit Vaším logem a může tedy být ideálním reklamním dárkem pro Vaše obchodní partnery. Máte zájem o více informací o tomto stojánku na pero s perem? Neváhejte kontakovat naše prodejní oddělení ještě dnes.

Cikkszám: pen034

Plastové pero

Plastové pero je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Plastové pero má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Plastové pero dodáváme v různých velikostech a barvách.Plastové pero je zaručeně nejlepším propagačním předmětem.

Cikkszám: pen009

Promo kuličkové pero

Promo kuličkové pero je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Promo kuličkové pero má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Promo kuličkové pero dodáváme v různých velikostech, tvarech a barvách. Promo kuličkové pero je zaručeně nejlepším propagačním předmětem.

Cikkszám: pen013

Propagační kuličkové pero

Propagační kuličkové pero je vyrobeno z kvalitního materiálu. Propagační kuličkové peroje šetrné k životnímu prostředí. Propagační kuličkové pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

Cikkszám: pen022

Kuličkové pero na zakázku

Kuličkové pero na zakázku je vyrobeno z kvalitního materiálu. Kuličkové pero na zakázku je šetrné k životnímu prostředí. Kuličkové pero vám na zakázku potiskneme vašímfiremním logem nebo reklamním sloganem.

Cikkszám: pen021

Kovové pero na míru

Kovové pero na míru je vyrobeno z kvalitního materiálu. Kovové pero na míru má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Kovové pero na míru dodáváme v různých velikostech a barvách. Kovové pero na míru je zaručeně nejlepším propagačním předmětem.

Cikkszám: pen012

Kuličkové pero s potiskem

Kuličkové pero s potiskem je vyrobeno z kvalitního materiálu. Kuličkové pero s potiskem je šetrné k životnímu prostředí. Kuličkové pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

Cikkszám: pen008

Psací pero

Psací pero je vyrobeno z kvalitního materiálu. Psací pero se hodí jako propagační přemět na různé konference, výstavy a jiné akce.

Cikkszám: pen001

Pultové pero

Pultové pero dodáváme v červené, žluté, tmavě modré, světle modré, vínové, černé, šedé a oranžové barvě. Pultové pero je perfektním propagačním předmětem. Na zakázku vám napultové pero vytiskneme vaše logo nebo reklamní slogan.

Cikkszám: pen029

Dárkové pero

Dárkové pero je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Dárkové pero má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Dárkové pero dodáváme v různých velikostech, tvarech a barvách. Dárkové pero je zaručeně nejlepším propagačním předmětem.