Kovové pero na míru

Kovové pero na míru

pen021
Bewertung 

Kovové pero na míru je vyrobeno z kvalitního materiálu. Kovové pero na míru má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Kovové pero na míru dodáváme v různých velikostech a barvách. Kovové pero na míru je zaručeně nejlepším propagačním předmětem.

  Sicherheitsrichtlinien

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Lieferbedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Rückgabebedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

Beschreibung

Kovové pero na míru je vyrobeno z kvalitního materiálu. Kovové pero na míru má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Kovové pero na míru dodáváme v různých velikostech a barvách. Kovové pero na míru je zaručeně nejlepším propagačním předmětem. Kovová pera na míru dodáváme za konkurenční ceny. Na zakázku vám na kovová pera na míru vytiskneme vaše firemní logo nebo reklamní slogan. Máte o tato kovová pera na míru zájem? Neváhejte a kontaktujte naše obchodní zástupce.

Artikeldetails
pen021
2000
Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigenen Kommentar verfassen

Kovové pero na míru

Kovové pero na míru

Kovové pero na míru je vyrobeno z kvalitního materiálu. Kovové pero na míru má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Kovové pero na míru dodáváme v různých velikostech a barvách. Kovové pero na míru je zaručeně nejlepším propagačním předmětem.

Eigenen Kommentar verfassen
16 andere Artikel in der gleichen Kategorie:

Artikel-Nr.: pen006

Promo pero

Promo pero je vyrobeno z kvalitního materiálu, šetrného k životnímu prostředí. Promo pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

Artikel-Nr.: pen014

Psací pero s potiskem

Psací pero s potiskem je vyrobeno z kvalitního materiálu. Psací pero s potiskem se hodí jako propagační předmět na různé konference nebo výstavy.

Artikel-Nr.: peh001-1

Stojanek na pero + pero

Tento stojánek na pero + pero je velice praktickou pomůckou do Vaší kanceláře. Tento stojánek na pero + pero můžeme na požádání označit Vaším logem a může tedy být ideálním reklamním dárkem pro Vaše obchodní partnery. Máte zájem o více informací o tomto stojánku na pero s perem? Neváhejte kontakovat naše prodejní oddělení ještě dnes.

Artikel-Nr.: pen013

Propisovačky

Tyto plastové propisovačky ve dvoubarevném provedení jsou levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto propisovačky nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto propisovaček? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Artikel-Nr.: pen023

Pero z kovového materiálu

Pero z kovového materiálu je velmi kvalitní. Pero z kovového materiálu má dlouhou životnost a dobře se s ním píše, protože je lehké. Pero z kovového materiálu dodáváme v různých velikostech a barvách. Pero z kovového materiálu dodáváme za konkurenční ceny.

Artikel-Nr.: pen027-1

Propisovací tužka

Tato propisovací tužka je vyrobena z kvalitní slitiny, má jednoduchý, stylový design a je ideální pro reklamní účely. Vyberte si požadovanou barvu a logo či reklamní text, o ostatní se postaráme my. Chcete-li získat tyto propisovací tužky za nejlepší ceny, neváhejte nás kontaktovat.

Artikel-Nr.: pen020-1

Propiska kovová

Tato propiska kovová je cenově příznivou a zároveň velmi stylovou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tato propiska kovová je vyrobena z kvalitního a vysoce odolného  kovu a vyniká svým originálním designem. Máte zájem o objednání těchto kovových propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Artikel-Nr.: pen011

Kuličkové pero na zakázku

Kuličkové pero na zakázku je vyrobeno z kvalitního materiálu. Kuličkové pero na zakázku se hodí jako propagační přemět na různé konference, výstavy a jiné akce.

Artikel-Nr.: pen027

Reklamní plastové pero

Reklamní plastové pero je vyrobeno z kvalitního materiálu. Reklamní plastové pero je šetrné k životnímu prostředí. Reklamní plastové pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

Artikel-Nr.: pen026

Pero s potiskem

Pero s potiskem je vyrobeno z kvalitního materiálu. Pero s potiskem má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Pero s potiskem dodáváme v různých velikostech a barvách. Pero s potiskem je zaručeně nejlepším propagačním předmětem.

Artikel-Nr.: pen001

Kuličkové pero

Toto kuličkové pero s jednoduchým a líbivým designem je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Toto kuličkové pero nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto kuličkových per? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Artikel-Nr.: pen024

Kovové kuličkové pero

Kovové kuličkové pero je vyrobeno z kvalitního materiálu. Kovové kuličkové pero se hodí jako propagační přemět na různé konference nebo výstavy.

Artikel-Nr.: pen016

Propiska plastová

Tato plastová propiska je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto plastové propisky nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto plastových propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Artikel-Nr.: pen004

Kuličková pera

Tato plastová kuličková pera v dvoubarevném provedení jsou levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tato kuličková pera nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto kuličkových per? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.