Custom Text Block

Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetu

Sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit.

  • Banner

Svítidla
Svítidla

Svítidla

Reklamní svítidla - přívěsky, nálepky, doplňky k mobilům. Reklamní svítidla jsou levnou a osvědčenou variantou propagace.

Ovdje su 28 proizvoda.

Prikazuje 1-12 od 28 proizvoda
Aktivni filteri

Referenca: 4SV0003

Svítidlo LED s lupou

Svitidlo LED s lupou z plastu. Svitidlo LED s lupou má vysunovací lupu a karabinku na přichycení na klíče. Toto svitidlo LED s lupou může být perfektní reklama pro vaši firmu. Svitidlo LED s lupou se vejde do každé kapsy, přihrádky vozu nebo kabelky. Kontaktujte nás pro zjištění všech možností zakázkové výroby svitidla LED s lupou.

Referenca: H3.

Svítidlo reklamní

Svítidlo reklamní z plastu ve tvaru obdélníků. Svítidlo reklamní má očko pro přichycení např. na klíče. Toto svítidlo reklamní může být s potiskem vaším logem perfektní reklama pro vaši firmu. Svítidlo reklamní se vejde do každé kapsy, přihrádky vozu nebo kabelky.

Referenca: I7

Svítidlo hůlka

Svítidlo hůlka s LED diodou z kovu. Toto svítidlo hůlka může být perfektní reklama pro vaši firmu. Svítidlo hůlka se vejde do každé kapsy, přihrádky vozu nebo kabelky. Kontaktujte nás pro zjištění všech možností zakázkové výroby svítidla hůlka.

Referenca: KT-012

Přívěsek s LED diodou

Přívěsek s LED diodou z plastu. Tento přívěsek s LED diodou může být perfektní reklama pro vaši firmu. Přívěsek s LED diodou se vejde do každé kapsy, přihrádky vozu nebo kabelky. Kontaktujte nás pro zjištění všech možností zakázkové výroby přívěsků s LED diodou.

Referenca: KT-013

Přívěsek s LED světlem

Přívěsek s LED světlem v různých barevných provedeních z plastu. Tento přívěsek s LED světlem může být perfektní reklama pro vaši firmu. Přívěsek s LED světlem se vejde do každé kapsy, přihrádky vozu nebo kabelky. Kontaktujte nás pro zjištění všech možností zakázkové výroby přívěsků s LED světlem.

Referenca: KT-014

Přívěsek se svítilnou

Přívěsek se svítilnou v různých barevných provedeních. Tento přívěsek se svítilnou může být perfektní reklama pro vaši firmu. Přívěsek se svítilnou se vejde do každé kapsy, přihrádky vozu nebo kabelky. Kontaktujte nás pro zjištění všech možností zakázkové výroby přívěsků se svítilnou.

Referenca: M4

Svítidlo - malé

Svítidlo - malé je opatřeno poutkem k upevnění třeba na klíče. Svítidlo - malé je ozdobené malou hvězdičkou. Toto svítidlo - malé nabízíme v různých barevných provedeních. Pro objednávku na svítidlo - malé nás kontaktujte.

Referenca: GS-STICKER-006

Reklamní blikátka

Reklamní blikátka. Vyzkoušejte naše reklamní blikátka na zakázku pro svou propagaci. Reklamní blikátka mají uvnitř malu diodu. Relkamní blikátka lze přilepit třeba na mobil.

Referenca: H2.

Svítidlo srdíčko

Svítidlo srdíčko z plastu ve tvaru srdce. Svítidlo srdíčko má očko pro přichycení např. na klíče. Toto svítidlo srdíčko může být perfektní reklama pro vaši firmu. Svítidlo srdíčko se vejde do každé kapsy, přihrádky vozu nebo kabelky. Kontaktujte nás pro zjištění všech možností zakázkové výroby tohoto svítidla srdíčka.

Referenca: H1.

Svítidlo

Svítidlo z plastu. Svítidlo má očko pro přichycení např. na klíče. Toto svítidlo může být perfektní reklama pro vaši firmu. Svítidlo se vejde do každé kapsy, přihrádky vozu nebo kabelky. Kontaktujte nás pro zjištění všech možností zakázkové výroby tohoto svítidla.

Referenca: 4SV0005

Svítidlo malé LED + Laser

Svítidlo malé LED + Laser z atraktivního kovového materiálu. Svítidlo malé LED + Laser se vejde do každé kapsy, přihrádky vozu nebo kabelky. Díky karabince je svítidlo malé LED + Laser možné nosit jako přívěsek na klíčích.