Propagační ledvinka

Propagační ledvinka

ab-24
Ocjena 
  Sigurnosna politika

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Politika isporuke

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Pravo povrata

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

Detalji proizvoda
ab-24
0
Recenzije

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Propagační ledvinka

Propagační ledvinka

Napišite svoj ​​osvrt
16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Referenca: BAG070217

Propagační batoh

Tento propagační batoh je vyroben z 1000D polyesteru Oxford. Svým prodyšným síťovaným materiálem na zádech poskytne komfort každému turistovi při kratších i delších vycházkách. Propagační batoh je ideální pro různé reklamní události.

Referenca: BAG070207

Batoh pro výpravy do hor

Batoh určený pro výpravy do hor je vyroben z lehkého ale vysoce odolného RipStop nylonu. Váží pouze 910 g. Batoh pro výpravy do hor nabízíme v barevné kombinaci oranžová / břidlicová.

Referenca: BAG070209

Batoh Oxford

Vysoce kvalitní batoh Oxford má stylový design. Batoh Oxford je vhodný pro pěší turistiku, horolezectví, ale i pro ostatní outdoorové aktivity. Na tento batoh můžeme umístit Vaše logo pro Vaše speciální potřeby.

Referenca: BAG070203

Sportovní batoh

Pevný a lehký víceúčelový sportovní batoh určený pro pěší turistiku, dobrodružné závody a cyklistiku. Tento sportovní batoh má antibakteriální úpravu popruhů a zádového systému. Má zabudovaný 1,5 l vodní rezervoár a prodyšný systém popruhů.

Referenca: BAG070213

Reklamní batohy

Vysoce specifikované reklamní batohy s velkou kapacitou jsou navrženy pro nejrůznější příležitosti. Námi nabízené reklamní batohy jsou kvalitně zpracovány a vyznačují se dlouhou životností.

Referenca: BAG070211

Turistické batohy

Turistické batohy jsou vyrobeny z 1000D polyesteru Oxford, mají zesílené dno pro delší životnost. Prodyšný síťovaný materiál na zádech batohu zajístí komfort každému turistovi při každodenních aktivitách. Součástí turistických batohů jsou nastavitelné popruhy na láhev a nepromokavý obal.

Referenca: batoh03

sportovni potreby

Mezi sportovní potřeby jistě patří i malá kapsička, do které si můžete dát své nezbytnosti, jako jsou mobilní telefon, peněženka apod. věci, které máte rádi při ruce.

Referenca: BAG070204

Batohy pro kempování

Batohy pro kempování jsou vyrobeny z lehkého ale vysoce odolného RipStop nylonu. Váží pouze 910 g. Batohy pro kempování nabízíme v barevné kombinaci oranžová / břidlicová.