Silikonové slap náramky na zakázku

Silikonové slap náramky na zakázku

GS-SLCB-032
Ocjena 

Silikonové slap náramky an zakázku tvoří tenká vrstva silikonu pokrývající tenoučký pružný kovový pásek.  

  Sigurnosna politika

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Politika isporuke

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Pravo povrata

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

Opis

Silikonové slap náramky na zakázku tvoří tenká vrstva silikonu pokrývající tenoučký pružný kovový pásek. Silikonové slap náramky na zakázku jednoduše narovnáte a jedním poklepáním na zápěstí se Vám navinout kolem ruky. Silikonové slap náramky můžete na zakázku opatřit jakýmkoliv potiskem a máte skvělý reklamní předmět.

Materiál: 100% silikon

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Detalji proizvoda
GS-SLCB-032
0
Recenzije

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Silikonové slap náramky na zakázku

Silikonové slap náramky na zakázku

Silikonové slap náramky an zakázku tvoří tenká vrstva silikonu pokrývající tenoučký pružný kovový pásek.  

Napišite svoj ​​osvrt
16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Referenca: GS-HP 009

Přenosný outdoorový promo ohřívač dětských jídel

Přenosný outdoorový promo ohřívač dětských jídel   Reklamní ohřívače v zakázkovém tvaru pomáhají vytvářet reklamní přeměty s vysokou vnímanou hodnotou. Na obrázku vidíte zakázkový ohřívač, který ocení každá matka, která na delší prochazce řeší problém jak ohřát svému potomkovi jídlo. S tímto ohřívačem není pak odkazána na ochotu kaváren, nebo...

Referenca: kaleidoscope005

krasohled / kaleidoskop udělej si sám skladačka

krasohled / kaleidoskop udělej si sám skladačka Tento kaleidoskop udělej si sám je idealním dárkem pro děti. Kaleidoskop udělej si sám rozvíjí jejich tvořivost a umožní hravou formou pochopit některé základní principy fyziky. Kaleidoskop pro děti je škola hrou v praxi. Kaleidoskop je dodáván v rozloženém stavu.

Referenca: GS-FK06

Dárkový přívěsek na klíče miniaturní cestovní vývrtka - Aeskulapovu hůl . Cestovní otvírák na víno.

Dárkový přívěsek na klíče miniaturní cestovní vývrtka svým designem připomíná odvěký znak lékařů a farmaceutů - Aeskulapovu hůl . Cestovní otvírák na víno. Tato expediční vývrtka je svým designem předurčena jako originální dárek nejen pro všechny lékaře, farmaceuty a cestovatele, ale jistě potěší každého milovníka vína.

Referenca: GS-RDU-003

Firemní kačenky s brandingem

Vlastní firemní gumové kačenky s brandingem jsou úžasné pro originální a vtipnou propagaci firmy. Gumové firemní kačenky vyrobíme dle Vaší předlohy společně s brandingem nebo si můžete vybrat kačenky dle skladových zásob u dodavatele a my je pro Vás opatříme Vaším brandingem. Ať už chcete vlastní kačenky či jen jejich branding, zajisté budou mít velký...

Referenca: 4NO0030

Reklamní bezpečnostní multifunkční kladívko a řezák na pásy a píštalka, přívěsek

Reklamní bezpečnostní multifunkční kladívko a řezák na pásy a píštalka, přívěsek     Bezpečnostní multifunkční kladívko s řezákem pásu a píštalka je praktickým vybavením Vašeho vozu. Námi dodávaný řezák pásů s kladívkem na rozbití skla obsahuje i píšťalku pro přivolání pomoci a je v provedení přívěsku na klíče. Pokud jej umístíte na klíč od vozu, bude...

Referenca: hophop006

Reklamní glycerinove mýdlo v zákazkovém tvaru s přírodní eko bio zakázkovou směsí

Reklamní glycerinove mýdlo v zákazkovém tvaru s přírodní eko bio  zakázkovou směsí  je vhodná jako reklamní předmět nebo do hotelu. Lze vyrobit libovolný tvar a lze dodat i včetně silikonové formy.  Výsledkem je pak krásný reklamní předmět ktrý je vyroben v Čechách a který může nést branding na obalu ale i na reliefu samotného produktu. 

Referenca: GS-DM005

Rohož s brandingem na zakázku

Rohož s brandingem na zakázku jsou velice dekorativní a jsou velice oblíbené nejen kvůli vysoké funkčnosti, ale i protože krásně ozdobí podlahu. Rohož s bradningem na zakázku jsou velice působivé a jsou ideálním prostředkem pro reklamu a dotvoření vchodu restaurace, hotelu, obchodu či společnosti.

Referenca: hophop005

Iris reklamní kytka květina v hrnečku u česká bio eko

Iris reklamní kytka květina v plecháčku česká bio eko   Iris v plecháčku  je překrásným dárkem pro dobrou náladu. Iris v plecháčku vyklíčí v pokojových podmínkách. Na Iris v plechovém hrnečku lze snadno umístit reklamní potisk nebo gravirování.  Iris v hrnečku začne rašit 7-15 dní po prvním zalití.  

Referenca: hophop002

Narciska v plecháčku česká bio eko

Narciska v plecháčku reklamní originální nový Český eko bio dárek .   Narciska v plecháčku  je překrásným dárkem pro dobrou náladu. Narciska v plecháčku vyklíčí v pokojových podmínkách. Na narcisky v plechovém hrnečku lze snadno umístit reklamní potisk nebo gravirování.  Narciska v plechovce začne rašit 7-15 dní po prvním zalití.  

Referenca: GS-DM003

Propagační gumové rohože

Tyto propagační gumové rohože jsou na zakázku vyrobeny z velmi kvalitního a odolného materiálu a díky tomu mají vysokou životnost a vykazují jen velmi malé opotřebení. Propagační gumové reklamní rohože na zakázku mají ideální využití venku před vchodem. Speciální povrch této propagační gumové rohože odstraňuje nečistoty z obuvi, a tak pomáhá udržovat...