Zakázková reklamní šňůrka na krk

Zakázková reklamní šňůrka na krk

LAHT-120414
Ocjena 

Zakázková reklamní šňůrka na krk s potiskem, pro který se využívá tepla - termotransfer, což umožňuje tisknout loga či nápisy v plných barvách. Zakázková reklamní šňůrka na krk od výrobce je velmi levný reklamní předmět avšak kvalitní.

  Sigurnosna politika

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Politika isporuke

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Pravo povrata

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

Opis

Zakázková reklamní šňůrka na krk s potiskem, pro který se využívá tepla - termotransfer, což umožňuje tisknout loga či nápisy v plných barvách. Zakázková reklamní šňůrka na krk od výrobce je velmi levný reklamní předmět avšak kvalitní. Zakázková reklamní šňůrka na krk je opatřena plastovou přeskou a na konci kovovým očkem a otočnou karabinkou.

Minimální objednávka 500ks

Materiál: Polyester

Rozměry: 2x90cm

Cena obsahuje potisk jedné strany šňůrky 2x90cm

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Detalji proizvoda
LAHT-120414
0
Recenzije

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Zakázková reklamní šňůrka na krk

Zakázková reklamní šňůrka na krk

Zakázková reklamní šňůrka na krk s potiskem, pro který se využívá tepla - termotransfer, což umožňuje tisknout loga či nápisy v plných barvách. Zakázková reklamní šňůrka na krk od výrobce je velmi levný reklamní předmět avšak kvalitní.

Napišite svoj ​​osvrt
16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Referenca: GS-LLP-009

Lékařská lízátka s potiskem

Lékařská lízátka s potiskem jsou v podobě dřevěné vyšetřovací špachtle se sladkým koncem. Lékařská lízátka dodáme s potiskem dle Vašeho zadání. Tato lékařská lízátka s potiskem ocení zubní i praktičtí lékaři do své ordinace nebo farmaceutické firmy jako dárek pro své zákazníky a klienty. 

Referenca: odz01pse

Plaketa

Plaketa jako originální upomínkový předmět. Plaketa může být firemním dárkem. Tato plaketa je z kvalitního materiálu. Plaketu je možné na zakázku dekorovat podle vašich představ. Plakety dodáváme za výhodné ceny.

Referenca: GS-PC003

Plastové věrnostní karty s potiskem na zakázku

Chcete pro své zákazníky plastové věrnostní karty s originální potiskem? My Vám vyrobíme plastové věrnostní karty na zakázku s jakýmkoliv potiskem.  Poskytujte svým zákazníkům speciální nabídky a věnujte jim věrnostní karty s designem a potiskem na zakázku.

Referenca: GS-CHW-021

Reklamní žvýkačky ve fresh boxu s potiskem

Žvýkačky ve fresh boxu, který lze opatřit reklamním potiskem dle Vašeho grafického zadání. Žvýkačky ve fresh boxu bude skvělé reklamní osvěžení pro propagaci nového produktu či služby Vaší firmy a zároveň zajisté zvýší povědomí o Vaší značce. 

Referenca: GS-FK013

Propagační pěnové EVA přívěsky

Jsme výrobce pro Vaše propagační pěnové přívěsky z materiálu EVA. Propagační pěnové přívěsky mohou být vyrobeny v různých tvarech, velikostech a barvách. Propagační pěnové přívěsky na zakázku jako jedinečný reklamní předmět, který zaujme.

Referenca: 3DBadge

3D odznak

Kovový 3D odznak se hodí pro veškeré reklamní aktivity vaší firmy. Na kovový 3D odznakvám na zakázku umístíme logo výrobku, který chcete propagovat.

Referenca: GS-ICSC-003

Reklamní škrabky na led s logem

Reklamní škrabky na led s logem nebo jinou grafikou dle zadání klienta. Reklamní škrabky na led mohou být vybaveny gumovou stěrkou na skla, která je také velice praktická. Reklamní škrabky na led s logem jako skvělé zimní promo pro Vaší firmu.

Referenca: GS-SILP-007

Firemní silikonové podložky pod myš s logem

Firemní silikonové podložky pod myš s logem jsou vyrobeny ze 100% silikonu a tkaniny. Firemní silikonové podložky pod myš s logem mohou být na zakázku v jakémkoliv tvaru, velikosti a s potiskem – například logem, sloganem, obrázkem. Vytvořte vlastní unikátní firemní silikonové podložky pod myš pro své pracovníky.

Referenca: GS-CHW-019

Ovocné pastilky v potištěném obalu

Ovocné nebo mentolové pastilky v papírové obalu potištěném dle Vašeho grafického zadání. Ovocné pastilky v blistru po 36ks a potištěném obalu jako sladké osvěžení na recepci hotelu, společnosti nebo firemní stánek na veletrhu. 

Referenca: pad-090811

Promo podložka

Promo podložka je velmi praktická. Je určena k odkládání mincí, brýlí či mobilního telefonu v autě. Používáním naší promo podložky zabráníte tomu, že vám tyto předměty při jízdě budou na palubní desce jezdit ze strany na stranu, popřípadě padat na podlahu.

Referenca: GS-COO-005

Perníčky v dárkovém balení s potiskem

Perníčky v dárkovém balení jsou umístěny v papírové vaničce, která může být opatřena potiskem dle Vašeho zadání. Perníčky v dárkovém balení jsou sladký reklamní dárek pro Vaše zákazníky, klienty a obchodní partnery. Perníčky v dárkovém balení s potiskem nemohou být krokem vedle při propagací Vaší kavárny, restaurace nebo společnosti.