Reklamní šňůrka na krk výroba

Reklamní šňůrka na krk výroba

LAHT-120413
Ocjena 

Reklamní šňůrka na krk výroba s potiskem, pro který se využívá tepla tzv. termotransfer, což umožňuje tisknout loga či nápisy v plných barvách. Reklamní šňůrka na krk jejíž výroba je poměrně levná a efekt u zákazníku je zaručený.

  Sigurnosna politika

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Politika isporuke

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Pravo povrata

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

Opis

Reklamní šňůrka na krk výroba s potiskem, pro který se využívá tepla tzv. termotransfer, což umožňuje tisknout loga či nápisy v plných barvách. Reklamní šňůrka na krk jejíž výroba je poměrně levná a efekt u zákazníku je zaručený. Reklamní šňůrka na krk už výroba opatřila plastovou přeskou a na konci kovovým očkem a otočnou karabinkou.

Minimální objednávka 500ks

Materiál: Polyester

Rozměry: 2x90cm

Cena obsahuje potisk jedné strany šňůrky 2x90cm

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Detalji proizvoda
LAHT-120413
0
Recenzije

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Reklamní šňůrka na krk výroba

Reklamní šňůrka na krk výroba

Reklamní šňůrka na krk výroba s potiskem, pro který se využívá tepla tzv. termotransfer, což umožňuje tisknout loga či nápisy v plných barvách. Reklamní šňůrka na krk jejíž výroba je poměrně levná a efekt u zákazníku je zaručený.

Napišite svoj ​​osvrt
16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Referenca: GS-IP 004

Reklamní chladivé oční polštářky

Reklamní chladivé oční polštářky, na které si můžete nechat vytisknout logo Vaší firmy, hotelu, penzionu či wellness centra. Chladivé oční polštářky budou pěkný a praktický reklamní předmět pro Vaše zákazníky. Reklamní chladivé oční polštářky jsou vyrobeny z kvalitního a odolného PVC a splňují předpisy CE.

Referenca: GS-DM002

Firemní rohože na zakázku z PVC

Firemní rohože na zakázku z PVC je možné vyrobit přesně ve tvaru, barvě a velikosti, které Vám vyhovují. Tyto firemní rohože na zakázku z PVC velice dobře čistí obuv a zároveň dobře vypadají. Tyto firemní rohože na zakázku přivítají návštěvu za Vás.

Referenca: GS-MAGST-004

Promo akrylátové magnetky na lednici

Tyto promo akrylátové magnetky na lednici jsou na zakázku vyrobeny i s teploměrem. Obrázek Austrálie je vytištěn na vysoce kvalitní křídový papír ve fotografické kvalitě, který je zapuštěn do akrylátu. Celá akrylátová mangetka na lednici pak má magnet na zadní straně.

Referenca: B1

Odznáčky

Vyzkoušejte odznáčky pro vaši propagaci nebo jako firemní dárek. Odznáčky jsou vyrobené z čirého plastu. Na zakázku dodáme odznáčky podle vašich představ za váhodné ceny.

Referenca: but02

Butony 3,5

Butony umístěné na sako nebo na šaty, jsou vtipným doplňkem image. S vaší značkou nebo informací o vašem produktu budou butony originální formou propagace. Butony jsou oblíbené zejména mezi mladými lidmi.

Referenca: LAHT-120414

Zakázková reklamní šňůrka na krk

Zakázková reklamní šňůrka na krk s potiskem, pro který se využívá tepla - termotransfer, což umožňuje tisknout loga či nápisy v plných barvách. Zakázková reklamní šňůrka na krk od výrobce je velmi levný reklamní předmět avšak kvalitní.

Referenca: GS-BCH-002

Propagační plážové lehátko s potiskem

Propagační plážové skládací lehátko opatříme na zakázku potiskem dle Vašeho zadání. Plážové lehátko jehož kontrukce je tvořena odolným dřevem si najde uplatnění nejen v letním období u bazénu, na koupalištích nebo jinde u vody. Plážové skládací lehátko patří mezi trendový propagační předmět, který zaujme každého. 

Referenca: GS-CHW-019

Ovocné pastilky v potištěném obalu

Ovocné nebo mentolové pastilky v papírové obalu potištěném dle Vašeho grafického zadání. Ovocné pastilky v blistru po 36ks a potištěném obalu jako sladké osvěžení na recepci hotelu, společnosti nebo firemní stánek na veletrhu. 

Referenca: GS-SLCB-005

Rozlišovací náramky pro bazény, sauny a aquaparky

Silikonové rozlišovací náramky pro bazény, sauny a aquaparky  jsou velmi oblíbeným reklamím předmětem. Náramky jsou vyrobeny z kvalitního silikonového materiálu a nabízíme je v různých barvách. Tyto Rozlišovací náramky pro bazény, sauny a aquaparky  na požádání označíme Vaším logem nebo reklamním sloganem.

Referenca: MOUP081201

Reklamní podložka pod myš

Reklamní podložka pod myš je vyrobena ze peciálního materiálu, ne kterém můžete myší plynule pohybovat. Reklamní podložka pod myš tohoto druhu se nešpiní a lze ji využít jakopropagační předmět.

Referenca: GS-IP 001

Chladivé termopolštářky s potiskem

Chladivé termopolštářky s potiskem dle Vašeho zadání jako například logo firmy, značka, název produktu nebo jiný design. Chladivé termopolštářky s potiskem jsou skvělé k propagaci Vaší společnosti. Chladivé termopolštářky s potiskem jsou vyrobeny z kvalitního PVC a jsou netoxické a vyhovují předpisům CE.